Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Gal pravers Sabelyte tau. 

man pamenu fsh krito po 3 mėn. spm-ok vartojimo (jame yra vitex agnus castus), jie ale skirti pms simptomams mažinti. Bet po baigimo vartoti, pamenu fsh pradėjo vėl kilti.

Jei ir prp darysu, manau šis papildas tau tikrai nepamaišys.

Ir dar skaičiau keistą salyką, kad inositolio nepataria vartoti mažarezervėms, jis net tipo mažina amh. Bet dėl jo nuomonės kontroversiškos. Vien dėl tos rizikos jei geri, vietoj tavęs nebegerčiau.

Inositolis garantuotai koktbę gerina tik toms kas turi pcos. 

Stiprybės, nenuleisk rankų ir nesigailėk savęs. Kai pradedi savęs gailėti sunku labai judėt į priekį  :4u:​ 

Gal apie šituos 

https://evaistine.camelia.lt/lytinei-slapimo-sistemai/90167-maisto-papildas-spm-ok-21tablete.html; 

Atsakyti
QUOTE(Sabelyte @ 2018 09 28, 13:19)
Na prisiduodu ir aš vaistai tureje mazinti fsh sukele i dvigubai iki 32.

O ka geret? Cycloprogynova?
Atsakyti

O ka geret? Cycloprogynova?

Taip situos

Atsakyti
QUOTE(Sabelyte @ 2018 09 28, 19:30)
Taip situos

O tai memorial nesiulo gerti dar viena cikla? Ar nebeklauset ju ka daryti?
Atsakyti

O tai memorial nesiulo gerti dar viena cikla? Ar nebeklauset ju ka daryti?

Klausiau tai sako tavo toks fsh šį cikla. Oi ne tikrai negersiu aš jų dar vieną ciklą, nes na truputį keista turi 16 ir po ju 32. 

O beto paskaičius apie juos, aš jų negalėjau gerti kaip ir kontraceptikų nes esu turejusi tromba, jie didina trombu tikimybe

Atsakyti

Gal apie šituos  [url="https://evaistine.camelia.lt/lytinei-slapimo-sistemai/90167-maisto-papildas-spm-ok-21tablete.html;%C2%A0"]https://evaistine.camelia.lt/lytinei-slapimo-sistemai/90167-maisto-papildas-spm-ok-21tablete.html; [/url]
taip :)

nors turkai nerekomenduoja prp, aš vietoj tavęs daryčiau. Blogiausiu atveju prarasi pinigų, bet blogiau nuo šios proceūros tikrai neturėtų būti :) bet užtat nesigailėsi, kad nepabandei ;) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JPUMA: 28 rugsėjo 2018 - 22:01

taip :)

nors turkai nerekomenduoja prp, aš vietoj tavęs daryčiau. Blogiausiu atveju prarasi pinigų, bet blogiau nuo šios proceūros tikrai neturėtų būti :) bet užtat nesigailėsi, kad nepabandei ;) 

Kol kas vyras liepia neskubeti su prp nu ziuresiu. 

O tu spm ok gerei kiekviena dieną be jokių pertraukų?

Atsakyti

Kol kas vyras liepia neskubeti su prp nu ziuresiu. 

O tu spm ok gerei kiekviena dieną be jokių pertraukų?

jo kiekvieną dieną :) tik kažkur skaičiau, kadangi juose yra vitex agnus castus, tai nepatartina ilgiau nei 3 men. be pertraukos vartoti, tik nepamenu kodėl  :hmm:​ 

Atsakyti

jo kiekvieną dieną :) tik kažkur skaičiau, kadangi juose yra vitex agnus castus, tai nepatartina ilgiau nei 3 men. be pertraukos vartoti, tik nepamenu kodėl  :hmm:​ 

As jau koki puse metu vartoju agnuscusto 

Atsakyti

As jau koki puse metu vartoju agnuscusto 
esmė kiekyje, pažiūrek kiek jo yra spm ok ir kiek agnucastone ;) 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JPUMA: 29 rugsėjo 2018 - 23:28
QUOTE(JPUMA @ 2018 09 30, 00:28)

kaip tu mirksiukas.gif nestuke.gif

kada pirmasis echo? smile.gif

as pradesiu pakuotis lagamina, jau stresas pradeda kilti.. nors dar skrendu treciadieni, bet vistiek

soske.gif frusty.gif
Atsakyti
Turiu 7 dėžutes ( po 15 vnt kiekvienoje) CRINONE 8% (galioja iki 2020.07) mokėjau po 16.75 eurus,

CLIMARA 7.6mg estradiol (galioja iki 2020.04) 2 dėžutes(vienoje 3 vnt) po 7 eurus,

CLIMARA 3.8 mg estradiol (galioja iki 2019.12) 3 dėžutės (vienoje 3 vnt) 1.5 eurų.

Gal kam baigiasi arba nenorite vežtis iš Tr?

Rašykite į až, forumą apleidau smile.gif
Atsakyti