Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Ir man taip pat galioja šis posakis....

Parėjo mano rujpjūčio mėnesį išpjauto polipo histolognis atsakymas. Rasta piktybinių vėžinių ląstelių... "Atboi" visoms Turkijoms ir pasiruošimams... O jau buvau gavus vietą spalio 30 d. su dr.Yucel Sahin ir profesore. Gerai, kad bilietų nenuspirkom.

Dabar laukia eilė tyrimų, kompiuterinė tomografija ir pan.

Niekada neturėjau jokių problemų, o čia dabar kaip iš giedro dangaus. Aš visgi galvoju, kad čia man po IVF birželio mėn. Nes ciklas dabar toks, kad vieną dieną sergu mm! Po to tas polipas išaugo makštyje..

Aš kol kas nebetikiu, kad aplamai turėsiu vaikų, matyt toks mano kelias.

Žodžiu, merginos. Visoms didelės sėkmės, Jūs nenustokite tikėti ir svajoti. Bet pirmoje eilėje mylėkite save, nepamirškite, kad yra dar mūsų vyrai, kuriems mes reikalingos sveikos ir gyvos.

Atsakyti
QUOTE(Sabelyte @ 2018 09 27, 10:27)
<p>Gal galite priminti, nes niekaip nerandu iki kada skaitosi 1mm diena ir nuo kurios valandos persimeta į kitą diena. Acu</p>

gal kazkas patikslins, bet lyg nuo 12 ar 14 val. ax.gif neatsimenu ir as tiksliai
Atsakyti

Ir man taip pat galioja šis posakis....

Parėjo mano rujpjūčio mėnesį išpjauto polipo histolognis atsakymas. Rasta piktybinių vėžinių ląstelių... "Atboi" visoms Turkijoms ir pasiruošimams... O jau buvau gavus vietą spalio 30 d. su dr.Yucel Sahin ir profesore. Gerai, kad bilietų nenuspirkom.

Dabar laukia eilė tyrimų, kompiuterinė tomografija ir pan.

Niekada neturėjau jokių problemų, o čia dabar kaip iš giedro dangaus. Aš visgi galvoju, kad čia man po IVF birželio mėn. Nes ciklas dabar toks, kad vieną dieną sergu mm! Po to tas polipas išaugo makštyje..

Aš kol kas nebetikiu, kad aplamai turėsiu vaikų, matyt toks mano kelias.

Žodžiu, merginos. Visoms didelės sėkmės, Jūs nenustokite tikėti ir svajoti. Bet pirmoje eilėje mylėkite save, nepamirškite, kad yra dar mūsų vyrai, kuriems mes reikalingos sveikos ir gyvos.

Laikykites , zinau kad dabar nera zodziu kurie paguostu, bet turite buti stipri. Linkiu jums stibrybes ir tikejimo, viskas bus gerai...

Atsakyti

PaulinaB labai gaila, bet tik nepraraskite vilties, kaip šiandiena man kunigas sakė "taip suprantu kad visi norite savo vaiko bet kaip popiežius sakė atsigręškite į vaikų namus". Aš ir turiu polipą bet man jo niekas neliepia operuotis, net tr sakė neštumui nekliudo, svarbu stebeti. O jums liepė jį operuotis?

Atsakyti

Aciu, merginos. Man cia sapnas kazkoks atrodo...

O su tuo polipu tai buvo taip, kad man pradejo kraujuoti po santykiu (svieziu krauju). Nuejau iskart pas savo gine, tai ji rado nedidele ataugele (panasia i polipa) prie pat iejimo i maksti. Ir po savaites ji ispjove. Ilgai neparejo histologinio atsakymas, nes pasirodo per kelias vietas ji siunte. Tai va ir paaiskejo negerumai.. Ten net ne polipas, nes jie kitaip truputi atrodo sake, o kaip atauga. 

Sabelyte, jei jums netrukdo ir gydytojai sako, kad OK, tai manau neverta nerimauti. 

Atsakyti
QUOTE(PaulinaB @ 2018 09 27, 18:51)
<p>Aciu, merginos. Man cia sapnas kazkoks atrodo...</p><p></p><p>O su tuo polipu tai buvo taip, kad man pradejo kraujuoti po santykiu (svieziu krauju). Nuejau iskart pas savo gine, tai ji rado nedidele ataugele (panasia i polipa) prie pat iejimo i maksti. Ir po savaites ji ispjove. Ilgai neparejo histologinio atsakymas, nes pasirodo per kelias vietas ji siunte. Tai va ir paaiskejo negerumai.. Ten net ne polipas, nes jie kitaip truputi atrodo sake, o kaip atauga. </p><p></p><p>Sabelyte, jei jums netrukdo ir gydytojai sako, kad OK, tai manau neverta nerimauti. </p><p></p><p></p>

na man kazkur uz gimdos ribu ji yra tai kol kas viskas ok.

tikiu kad ir jums viskas bus ok, tik teks pakenteti. atsimenu kaip man atrodo blogybiu plauciuose ir buvo visokiu minciu net sklypo nebepirkome, bet viskas issisprende, tikekite viskas bus ok.

merginos kurios paskuriniu metu darete IVF mokejote kortele klinikoje? ar nebuvo dideli nuskaitymai?
Atsakyti
QUOTE(PaulinaB @ 2018 09 27, 18:51)
<p>Aciu, merginos. Man cia sapnas kazkoks atrodo...</p><p></p><p>O su tuo polipu tai buvo taip, kad man pradejo kraujuoti po santykiu (svieziu krauju). Nuejau iskart pas savo gine, tai ji rado nedidele ataugele (panasia i polipa) prie pat iejimo i maksti. Ir po savaites ji ispjove. Ilgai neparejo histologinio atsakymas, nes pasirodo per kelias vietas ji siunte. Tai va ir paaiskejo negerumai.. Ten net ne polipas, nes jie kitaip truputi atrodo sake, o kaip atauga. </p><p></p><p>Sabelyte, jei jums netrukdo ir gydytojai sako, kad OK, tai manau neverta nerimauti. </p><p></p><p></p>

vajezau 4u.gif nu gal dar ne blogiausias rezultatas 4u.gif tikek 4u.gif

Sabelyte, kokius tu vaistus gerei, pirmink, kad dabar mm turi ateit? ne KT?

as bijau to kad nuvaziuosiu blembucki ir lauksiu savaite mm unsure.gif nu gal ne. vaziuosiu 2 dienos pabaigus KT.
Atsakyti

vajezau 4u.gifnu gal dar ne blogiausias rezultatas 4u.giftikek 4u.gif

Sabelyte, kokius tu vaistus gerei, pirmink, kad dabar mm turi ateit? ne KT?

as bijau to kad nuvaziuosiu blembucki ir lauksiu savaite mm unsure.gifnu gal ne. vaziuosiu 2 dienos pabaigus KT.

As geriau mazinančius fsh. Mm kaip ir ale atejusios bet jau tokios kad vos vos, ryt vaziuoju krauja priduoti. Man atejo paskutine nustatyta diena betvir tai po pietų tai net nežinau ar čia mm ar ne

Atsakyti

Na prisiduodu ir aš vaistai tureje mazinti fsh sukele i dvigubai iki 32.  Manau Dievulis nenori kad bučiau mama, tad tr atsisakau. Galvosiu gal apie prp arba donorines bet iki jų dar reikia psichologiškai pasiruošti.

Atsakyti

Gal pravers Sabelyte tau. 

man pamenu fsh krito po 3 mėn. spm-ok vartojimo (jame yra vitex agnus castus), jie ale skirti pms simptomams mažinti. Bet po baigimo vartoti, pamenu fsh pradėjo vėl kilti.

Jei ir prp darysu, manau šis papildas tau tikrai nepamaišys.

Ir dar skaičiau keistą salyką, kad inositolio nepataria vartoti mažarezervėms, jis net tipo mažina amh. Bet dėl jo nuomonės kontroversiškos. Vien dėl tos rizikos jei geri, vietoj tavęs nebegerčiau.

Inositolis garantuotai koktbę gerina tik toms kas turi pcos. 

Stiprybės, nenuleisk rankų ir nesigailėk savęs. Kai pradedi savęs gailėti sunku labai judėt į priekį  :4u:​ 

Atsakyti

Ačiū.

Gal gali pilną pavadinimą parašyti. Na inositolio nebepirkau, nebepirksiu ir ovaboost. Gal gali paraįyti pilną pavadinimą nes nesupratau 

Atsakyti

Beje tr PRP nerekomenduoja nes neaiskus dar rezultatai, nu bet jai dzin ka jie rekomenduoja ka ne.

Atsakyti