Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

merginos, o kuriuo metu liepia sugert antibiotikus vyrui irgi, tik pradejus cikla? kaip darot, jei vyri atvysta veliau unsure.gif

ir tie pleistrai, del ko jie naudojami?

Vyrui šeimos gydytoja išrašė analogą Lietuvoje pagal veikliąją medžiagą. Žodžiu no problem :) yra čia tų antibų kokių tik nori :)

Atsakyti

Vyrui šeimos gydytoja išrašė analogą Lietuvoje pagal veikliąją medžiagą. Žodžiu no problem :) yra čia tų antibų kokių tik nori :)

Na mes parsivežėm iš t.

Atsakyti
QUOTE(cola2017 @ 2018 09 23, 06:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rasiux1984" data-cid="72211253" data-time="1537630343"><div><p>Labukas vartotojo įkelta nuotrauka
Turim nemazai likusiu uzsaldytu embrioniuku pas turkus ir galvoju, kad tie 5uzsaldymo metai baigsis berods kitu metu geguze. O kas ir kaip vyksta kazin toliau? Ar galima pratesti saldyma? Ar jau nebe?
Papasakokit, kam jau yra teke su tuo susidurti vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>labas. kai klausinejau visko Masturos, sake galima dar karta 5 m pratesti. o po to, kaip supratau, jau nebe...</p>

Man irgi ta pati atrase smile.gif
Atsakyti

Sveikos,

Na va, pagaliau parėjo mm ir galiu po truputį planuotis kelionę.

Norėtumėm nuskristi taip, kad išeitų būti pirmadienį-penktadienį. Būčiau ten ~11-13 cd, o jei anksčiau pareitų mm, tai net kokią 15 cd.

Sakykite, kelintomis CD skridote pirmajai konsultacijai? Jei reikėtų kartoti gimdos nuotrauką, ar darytų tokiomis dienomis? Aš turiu jau nuotrauką, tikiuosi, kad turkams ir maniškė įtiks. Bet jei kartais reikėtų kartoti, nesinorėtų jog būtų kliūčių..

Ir dar klausimėlis, kokiomis savaitės dienomis jūs ten buvote? O gal gydytojai dirba ir šeštadieniais sekmadieniais?

Atsakyti

Sveikos,

Na va, pagaliau parėjo mm ir galiu po truputį planuotis kelionę.

Norėtumėm nuskristi taip, kad išeitų būti pirmadienį-penktadienį. Būčiau ten ~11-13 cd, o jei anksčiau pareitų mm, tai net kokią 15 cd.

Sakykite, kelintomis CD skridote pirmajai konsultacijai? Jei reikėtų kartoti gimdos nuotrauką, ar darytų tokiomis dienomis? Aš turiu jau nuotrauką, tikiuosi, kad turkams ir maniškė įtiks. Bet jei kartais reikėtų kartoti, nesinorėtų jog būtų kliūčių..

Ir dar klausimėlis, kokiomis savaitės dienomis jūs ten buvote? O gal gydytojai dirba ir šeštadieniais sekmadieniais?

Mes skridome pirmadienį- šeštadienį, nes tada skrydis pigiausias buvo o ir norėjome pasižvalgyti. Vizitas pas gyd buvo trečiadienį, trečiadienį ir pratekamumą ir nuotrauką pasidariau. Ketvirtadienį buvo rezervuotas laikas pas andrologą bet Mastura trečiadienį atšaukė nes pagal tyrumus nerlbereikėjo. Tad ketvirtadienį nuvežeme nuotrauką ir vėl laisvi.

Jei važiuoji ivf tai priima savaitgaliais bet pirmai konsultacijai kažin 🤔

Atsakyti

Mes skridome pirmadienį- šeštadienį, nes tada skrydis pigiausias buvo o ir norėjome pasižvalgyti. Vizitas pas gyd buvo trečiadienį, trečiadienį ir pratekamumą ir nuotrauką pasidariau. Ketvirtadienį buvo rezervuotas laikas pas andrologą bet Mastura trečiadienį atšaukė nes pagal tyrumus nerlbereikėjo. Tad ketvirtadienį nuvežeme nuotrauką ir vėl laisvi.

Jei važiuoji ivf tai priima savaitgaliais bet pirmai konsultacijai kažin 🤔

Aš dabar žiūriu, kad mums pigiausia būtų sekmadienį-ketvirtadienį, tai jaučiu ties tuom ir apsistosim. Ir reikės melstis, kad ciklas neišsiderintų. O tai kaip specialiai juk būna...

Sabelyte, konsultacijai gyvenote viešbutyje ar apartamentuose? Gal užvadinimu pasidalinsi :4u:

Atsakyti

Aš dabar žiūriu, kad mums pigiausia būtų sekmadienį-ketvirtadienį, tai jaučiu ties tuom ir apsistosim. Ir reikės melstis, kad ciklas neišsiderintų. O tai kaip specialiai juk būna...

Sabelyte, konsultacijai gyvenote viešbutyje ar apartamentuose? Gal užvadinimu pasidalinsi :4u:

Mes buvome apsistoje viešbutis apartamentai.

Ihttps://www.booking.com/hotel/tr/guestroom-galata.lt.html?aid=816121&label=istanbul-AoLCnVViQQWjI1UONKu1TwSM163933033368%3Apl%3Ata%3Ap12260%3Ap2%3Aac%3Aap1o1%3Aneg%3Afi%3Atikwd-11502971%3Alp9062289%3Ali%3Adem%3Adm&sid=6da5cb6bf528010c5b1a8ac1fd0d35b5&sohad=1&checkin=2018-09-26&checkout=2018-09-27; 

Atsakyti

O mes dabar kaip buvome konsultacijai tai apsistojom Istanbul New city hotel, ir is jo i memorial per 30-40 minuciu neskubedami nueidavom peskom. Gavosi gana pigiai,  booking com uzsirezervavom si viesbuti uz 105 eur (uz tris naktis), bet kai isvykinejom mums pasake kaina liromis ko pasekoje gavosi kad viesbutis mums gavosi 69 eur uz tris naktis :)

Atsakyti

O mes dabar kaip buvome konsultacijai tai apsistojom Istanbul New city hotel, ir is jo i memorial per 30-40 minuciu neskubedami nueidavom peskom. Gavosi gana pigiai,  booking com uzsirezervavom si viesbuti uz 105 eur (uz tris naktis), bet kai isvykinejom mums pasake kaina liromis ko pasekoje gavosi kad viesbutis mums gavosi 69 eur uz tris naktis :)

Oho, pigiai prasisukot :D 

Atsakyti

Oho, pigiai prasisukot :D

taip labai pigiai :) plius pusryciai buvo iskaiciuoti  :D​ 

Atsakyti

Na ką tr vaistai man neveikia. MM turejo atbegti per 5 d po gerimo, šiandiena jau 5 o jų nei kvapo, man puikiai tinka posakis žmogus planuoja Dievulis juokiasi.  :blink:​ 

Atsakyti

Gal galite priminti, nes niekaip nerandu iki kada skaitosi 1mm diena ir nuo kurios valandos persimeta į kitą diena. Acu

Atsakyti