Aš taip pat daba bandysiu susiderinti su darbu ir jei pavyks pradėsiu daba į jei ne tai nusikelia lapkričiui 🙂
Žiūriu dauguma laukia nesulaukia starto, o aš labai bijau to starto, ar išstimuliuos ką nors, ar pavyks ir t.t. Tuo labiau kad paskutines naktis net labai negeri sapnai sapnuojasi, man sapnuoti mirusį tėvą reiškia kažkoks nemalomas) tai dabar esu kaip ant adatų, gal viską atidėti gal.... 😫😭😰
Žiūriu dauguma laukia nesulaukia starto, o aš labai bijau to starto, ar išstimuliuos ką nors, ar pavyks ir t.t. Tuo labiau kad paskutines naktis net labai negeri sapnai sapnuojasi, man sapnuoti mirusį tėvą reiškia kažkoks nemalomas) tai dabar esu kaip ant adatų, gal viską atidėti gal.... 😫😭😰
Sabelyte, ar ejai echo pasiziuret? Ar yra tie du foliai kur mate pries tai?
Sabelyte, ar ejai echo pasiziuret? Ar yra tie du foliai kur mate pries tai?
O taip, pats Lt guru Gricius žiūrėjo jokių senų folių nėra. Buvo 1 šio ciklo, aišku ivertinti reikia kas varyoju turku vaistus kurie šiaip skirti menopauzininkėms, tai gal būtų išstimuliavę dar kokį vieną. Va taip būna patikėk ginem ir paklausyk vyro dėl nevažiavimo 😡😡😡🤬🤬. Dabar iš vis kažkoks stresas nenormalus.😢😭😢😡🤬
O taip, pats Lt guru Gricius žiūrėjo jokių senų folių nėra. Buvo 1 šio ciklo, aišku ivertinti reikia kas varyoju turku vaistus kurie šiaip skirti menopauzininkėms, tai gal būtų išstimuliavę dar kokį vieną. Va taip būna patikėk ginem ir paklausyk vyro dėl nevažiavimo 😡😡😡🤬🤬. Dabar iš vis kažkoks stresas nenormalus.😢😭😢😡🤬
Tikiu :/ Bet tu stenkis nestresuoti ir atsiduoti D i rankas.. Viskas susidelios taip kaip reikia. Vaziuok i TR ramia sirdim ir tikek, kad viskas bus gerai O vyru tikrai ne visada reikia klausyti
Mergaitės, turiu Climara forte 7.8 mg pleistriukų dėžutę (4 vnt.), galioja iki 2019.03-parduodu, nes man per trumpas galiojimas, galiu nespėt panaudoti jei reiktų rašykit a.s.
![mirksiukas.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/mirksiukas.gif)
Turim nemazai likusiu uzsaldytu embrioniuku pas turkus ir galvoju, kad tie 5uzsaldymo metai baigsis berods kitu metu geguze. O kas ir kaip vyksta kazin toliau? Ar galima pratesti saldyma? Ar jau nebe?
Papasakokit, kam jau yra teke su tuo susidurti
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
Labukas
Turim nemazai likusiu uzsaldytu embrioniuku pas turkus ir galvoju, kad tie 5uzsaldymo metai baigsis berods kitu metu geguze. O kas ir kaip vyksta kazin toliau? Ar galima pratesti saldyma? Ar jau nebe?
Papasakokit, kam jau yra teke su tuo susidurti
labas. kai klausinejau visko Masturos, sake galima dar karta 5 m pratesti. o po to, kaip supratau, jau nebe...
Estrofem 1 dėž. (2020/04)
Progynova (tas pats kas ir Estrofem, tik po 21 tab. dėžutėje) 2 pilnos dėž. (2020/06) plius 1 dėž. su 7 tab.)
Duphaston 13 tab. (2019/11)
Profertil 12 tab. (2018/10)
Visi vaistai su linkėjimais biggrin.gif nestuke.gif
Vilniuje.
merginos, o kuriuo metu liepia sugert antibiotikus vyrui irgi, tik pradejus cikla? kaip darot, jei vyri atvysta veliau
ir tie pleistrai, del ko jie naudojami?
Mums sakė kad man būnant jau tr pasakys kada vyrui išgerti tas dvi tabletes 😁, nes mes iš kart pasakėme kad neatvažiuosime kartu. Pleistrų jokių nepaskyrė.