Beje jei daro fet kiek laiko vėl reikia išbūti tr?
Žiūriu čia tikrai visom siūlo pgs, bijau kad tik man nepasiūlytų. Man sakė po punkcijos reikės 5 dienų iki ikelimo, net nebuvo kalbos kad atvykti dar syki. 😢
Vadinasi, jums nesiulo, jeigu reikes tik 5 d. po punkcijos iki ikelimo. Kai tiria PGD, reikia atvykti dar karta.
Paciam FET atvykti, bent mums buvo taip- is vakaro atvyksti, ryte FET, tada pataria sekancia diena dar neskristi ir tada namo.
Merginos tos kurios buvote Memoriale ir jums dare pgd tyrima po kurio embrionai buvo keliami saldyti kitame cikle, gal galite pasidalinti savo patirtimi? Siandien Kai pas Zukhra tikslinausi ar mano IVF planas lieka toks pat t.y atskrendu stimuliacijai ir po punkcijos skrendu namo (Tai uztruktu 10-14dienu) ji man atrase kad po punkcijos turiu buti ir laukti dar 5-6 dienas kol embrionai vystosi ir jei viskas gerai jiems bus atliekamas PGD tyrimas ir jie saldomi... Tai klausimas kodel as po punkcijos dar turiu likti dar 5-6 dienom ??? Kazkaip per konsultacija is daktaro ir prof.Semros supratau kad po punkcijos skrendu namo. Tai gal as cia kazkaip nesusikalbejau ir nesupratau kas man sakoma ... Ir jus merginos po punkcijos likot tas 5-6 dienas kol embrionai vystesi? Nesuprantu esmes kam likti, juk man ju svieziu tam paciam cikle nekels
Mes pernau darėme su Pgs. Tsi po punkcijos likome laukėme kaip auga embrionai ir vartojau Crinone. Tam retam atvejui, jei blastukas, - ai keli būtų netinkamos kokybės tyrimui, būtų sodine švuežiam cikle.
Kadangi du blastukai buvo puikios kokybės abiem darė pgs, crinoną nutraukiau ir važiavome namo.
Manau tas namo išsiunčia nebent kurios gauna daug embrionų ir nėra rizikos likti be nieko. Nes būna ir tokių atvejų, jei blogai, lėtai auga tie du ar vienas embrionas ir mato, kad iki 5 dienų neištems, kartais sodina 3 ar 4 dienų. Taip man aiškino ten būnant.
Kalbėkit, klauskit Masturos, gydytojų, nelikit su klaustukais galvoje ;)
Mes pernau darėme su Pgs. Tsi po punkcijos likome laukėme kaip auga embrionai ir vartojau Crinone. Tam retam atvejui, jei blastukas, - ai keli būtų netinkamos kokybės tyrimui, būtų sodine švuežiam cikle.
Kadangi du blastukai buvo puikios kokybės abiem darė pgs, crinoną nutraukiau ir važiavome namo.
Manau tas namo išsiunčia nebent kurios gauna daug embrionų ir nėra rizikos likti be nieko. Nes būna ir tokių atvejų, jei blogai, lėtai auga tie du ar vienas embrionas ir mato, kad iki 5 dienų neištems, kartais sodina 3 ar 4 dienų. Taip man aiškino ten būnant.
Kalbėkit, klauskit Masturos, gydytojų, nelikit su klaustukais galvoje ;)
tai va butent kaip klaust Masturos, kai mane ten pasitiko Zukhra, paprasysiu siandien pas Zuhkra kad pasitikslintų pas prof. Semra ar dr.Soner Duzguner nejaugi man tikrai dar reiks likt ir laukt tas 5-6 dienas po punkcijos, nes tikrai is ju per konsultacija as supratau kad po 10-14 dienu skrendu namo, ir embrionai man bus keliami po PGD tyrimo. tai arba pasikeite mano IVF planas arba gal Zukhra ka nors sumaise
Kad mazai embrionu turesiu tai nelabai tikiu, nes cia Lietuvoj pirma karta as turejau 4 geros kokybes, antra karta du ikele 3 dienu ir viena penkiu... tai manau pas turkus neturetu but prastesnis rezultatas, ir mano AMH nera zemas
Panos priminkit ar šeštadienį yra galimybė kraują priduoti del fsh ir e2 ar ne? Toks ydomus jausmas bijau kad nebutų ne pagal planą.😢
Sestadieniais tikrai yra dirbanciu kraujo tyrimu labaratoriju, bet tikriausiai visos jos dirba iki pietu. o sekmadieniais kiek zinau tai jau nera kur pasidaryti
Beje jei daro fet kiek laiko vėl reikia išbūti tr?
Žiūrint kaip sekasi ciklo eigoj. Man vis pamatuodavo ploną gleivinę, tai likus 2 savaitėm iki fet turkai išsikvietė pas save, kad patys stebėtų, o ne kažkas kitas per atstumą.
Kuriom viskas gerai, atvyksta 1-2 dienos prieš fet, o po to jau sekančią dieną leidžia skristi. Arba norint, 1 dieną pailsėti ir tada išskristi.
tai va butent kaip klaust Masturos, kai mane ten pasitiko Zukhra, paprasysiu siandien pas Zuhkra kad pasitikslintų pas prof. Semra ar dr.Soner Duzguner nejaugi man tikrai dar reiks likt ir laukt tas 5-6 dienas po punkcijos, nes tikrai is ju per konsultacija as supratau kad po 10-14 dienu skrendu namo, ir embrionai man bus keliami po PGD tyrimo. tai arba pasikeite mano IVF planas arba gal Zukhra ka nors sumaiseTaip, po punkcijos tas 5 dienas liepia laukt. Pralaukiau ir skridau namo, nes visas blastutes paėmė pgd tyrimui. Jeigu būtų kuri nors nespėjus daaugti iki reikiamo dydžio, tai tą būtų įkėlę. Vyras išskrido anksčiau, nelaukęs, nes į darbą jau reikėjo.![]()
Turiu virusuoto fraxiparino - 3 pilnas dėžutes ir du vienetus papildomai.
Rasykit žinutę jei kuriai reikia - 18€/dėžutė
Sėkmės visoms einant tikslo link❤️
Laba na va grįžome iš po konsultacijos memoriale. Bendravome su Zukhra ir Mastura. Apžiūrėjo senus mūsų visus tyrimus, naujus kokius atsivežėme kuriuos prašė ir dar kelis vietoje pasidarėme. Pasidariau gimdos nuotrauka tai jau gavau atsakymą kad viskas gerai. Tai va pas mus kol kas iš visu atliktų tyrimu nepastojimo priezastis yra vyras. Bet vistiek tam pačiam cikle nesodins reikes grįsti FET nes visi rodikliai mano aukšti taip pat ir AMH tai bijo hyper, tai iš kart pasake 100% kad nesodins. Tai daba dar išrašė gerti matofin tabletes. Siūlo dar daryti mum PGD nes per pirma IFV buvo gauta 22 kiaušialąstės bet įsodino tik viena ir liko užšaldyti tik vienas tai jiems tas nepatiko, bet mes neturime jokių išrašų kaip jie augo ir kodel taip nutiko tai apie tai jie nieko negali spręsti. Oi kiek prirasiau, o daba norėsi tik kuo greiciau startuoti 😊🤔
Taip, po punkcijos tas 5 dienas liepia laukt. Pralaukiau ir skridau namo, nes visas blastutes paėmė pgd tyrimui. Jeigu būtų kuri nors nespėjus daaugti iki reikiamo dydžio, tai tą būtų įkėlę. Vyras išskrido anksčiau, nelaukęs, nes į darbą jau reikėjo.
Na o as gavau dabar is Zukhros atsakymą, kaip ir paprasiau ji pasitikslino pas prof.Semra ir mano IVF planas lieka toks pat, po punkcijos galesiu skristi namo, tik del visa pikta galeciau pabuti 1-2 dienas.
Laba na va grįžome iš po konsultacijos memoriale. Bendravome su Zukhra ir Mastura. Apžiūrėjo senus mūsų visus tyrimus, naujus kokius atsivežėme kuriuos prašė ir dar kelis vietoje pasidarėme. Pasidariau gimdos nuotrauka tai jau gavau atsakymą kad viskas gerai. Tai va pas mus kol kas iš visu atliktų tyrimu nepastojimo priezastis yra vyras. Bet vistiek tam pačiam cikle nesodins reikes grįsti FET nes visi rodikliai mano aukšti taip pat ir AMH tai bijo hyper, tai iš kart pasake 100% kad nesodins. Tai daba dar išrašė gerti matofin tabletes. Siūlo dar daryti mum PGD nes per pirma IFV buvo gauta 22 kiaušialąstės bet įsodino tik viena ir liko užšaldyti tik vienas tai jiems tas nepatiko, bet mes neturime jokių išrašų kaip jie augo ir kodel taip nutiko tai apie tai jie nieko negali spręsti. Oi kiek prirasiau, o daba norėsi tik kuo greiciau startuoti 😊🤔
man irgi norisi kuo greiciau startuoti, bet si cikla neiseis su darbais, bet spalio antroje puseje labai tikiuosi kad pavyks startuot laukiu nesulaukiu