Sveikos, mergaites
Vakar vakare grizau is Stambulo. Nepykite, kad neradau laiko parasyti. Neturejau su savimi plansetes ar nesiojamo, o per telefona rasyti labai jau nemegstu, ilgai uztrunka.
Aprasysiu viska issamiai. Gal planuojancioms skristi i 1-a konsultacija bus naudinga
Pirmai konsultacijai uzsisakiau lektuvo bilietus per Kijeva i Stambula su flyuia kompanija (ukrainieciu oro linijos). Is Vilniaus isskridau 7.15. Skrydziai praejo sklandziai. I prieki is namu pries 2 paras uzcheekinau bilietus (rezervavau norimas vietas), deja, is Stambulo del man neaiskiu priezasciu to padaryti nepaviko. Mete uzrasa, kad tai atlikti neimanoma, nes vienam is skrydziu si paslauga laikinai neimanoma
Bet nesvarbu, svarbu, kad sklandziai grizome
Kita karta, jei bus imanoma, geriau rinksiuos tiesiogini skrydi. Vargina persedimai, daiktu kraustimai, lektuvo kelimai ir nusileidimai ..
Apsistojome viesbutyje "Nisantasi my Residence".
http://www.nisantasi...ce.net/Anasayfa Viesbutis ramioje gatveleje. Apie 3.8 km. iki klinikos Memorial. Neblogas viesbutukas, bet nors ir rase, kad yra garso izoliacija, miegoti ramiai negalejau. Visas miesto surmulys girdejosi per langus i balkona. O ypac girdejosi, kaip kila ir leidziasi lektuvai, nors iki oro uosto apie 10 km. Kambaris tvarkingas ir gan jaukus. Pusryciai iskaiciuoti i kaina (isvykome is viesbucio 4 val. ryto, deja, su savimi priklausanciu mums pusryciu neidejo
) Vietove labai grazi. Salia Taksim aikste ir iki klinikos peskute per 40 min. daeidavom. Aisku paspartoti teko
Tie nuolatiniai ir labai status kalneliai uuuii kaip nervodavo
Tai labai staciai kerioblinies, tai labai staciai nulipi. Kojas baisiai skauda iki dabar, nors ir esu pratusi prastoveti ant ju visa diena.. Bendrai paemus, apsistoti pirmai konsultacijai visai galima
. Visai salia radau ir Kramunes viesbuti "Numi Hotel", jis buvo ramioje gatveleje paejus link Klinikos apie 0.5 km.
Dabar apie transferi ir klinika. Atskridome i Stambula 16val. Pavelavome 30 min. Kur buvo sutarta su Aigul (transferio koordinatore), pasitinkancio berniuko neradome. Prie tos vietos pralaukiau apie 10 min. ir skambinau Masturai. Aigul savo Nr. taip ir nebuvo man atsiuntusi. Mastura sudiktavo Aigul numeriuka. Pasukau jai. Dar Uz 10 min. atsirado berniukas su uzrasais rankoje ( labai jaunutis
Matyt, atsibodo laukti, isejo zinutemis su drauge persimesti
). Su siek tiek nesklandumu, bet iki viesbucio nuvaziavome. Atgal problemu nebuvo. Vairuotojas pavelavo tik 5 min. Aisku, pries tai klinikoje paprasiau priminti Aigul del transferio iki oro uosto. Skrydis atgal buvo 6.55. Zadejo prie viesbucio buti 4 val. 4.05 atvaziavo vyresnis zmogelis ir be problemu pristate i oro uosta. Labai ramiai viska spejome, nors ir nezinojome nei kur eiti, nei ka daryti
Klinika ir daktarai su profesore suzavejo. Nesitikejau to. Geda prisipazinti, bet savo zioplumu pernokom bent ka
Atvyke i Stambula, sumaisem ju laika. Kazkodel pamanem, kad pas jos 1 val. maziau nei Lietuvoje, o istikro 1 val. daugiau. Sutapimas, kad ir viesbuti laikrodis tai patvirtino. Rode 16 val., nor is tikruju jau buvo 18 val. Tokiu budu pavelavau i konsultacija. Sedejau prie ilankos ir ramiai geriau turkiska kavyte, kai paskambino Mastura..
Kaip dejom begti su vyru. Pagavom pirma taxi.. Aisku, kad skaitliuko jis neijunge, bet buvo jau tas pats, nes reikejo dar greitai i viesbuti uzsukti dokumentu ir israsu is Liet. daktaru. Sumokejome 55 lyras, nors visa kaina ten 20 Lyru buvo. Neturejome laiko ginciams. Labai atsiprasinejau, pasijauciau labai kvailai ir nepatogiai
Susitikimas su daktarais suzavejo, kaip ir minejau. Man buvo paskirta konsultacija su daktaru Emre ir prof. Semra. Viska aprasyti uzimtu laabai daug laiko. Ir taip cia daug prirasiau
Bet bendrumoj panasumo i Lietuviska apziura ar metodus - jokio. Ju gilinimasis i problema, jokiu bereikalingu pazadu ar didziausiu garantiju - suzavejo labiausiai. Nezadejo jie man stebuklu. Kalbejo tik is esmes. Likau nustebinta, kai isgirdau, kad mokesti uz pirma konsultacija, mano atveju neims. Cia tai bent
Kad nors karta tai Lietuvoje buciau girdejusi per 18 metu.
P.S. Merginos, mielos, netemkite gumos. Ko skubiau vaziuokite ir parsiveskite savo stebuklelius.. Moteriskas amzius labai trumpas. Labai gailiuosi, kad sia tema radau per velai. Kad niekas man nepatare anksciau kreiptis i kitas salis ir nedeti daug vilciu, kad Lietuvoje pasiseks. Ir tas "bandykite dar karta", turejo sustoti ties pirmu IVF.. Gaila laiko.. Praleisto veltui.. Jau nesnekant apie pinigus (kuriu tikrai neturiu begales).
Kramune, Pagre, nuosirdiai Jus sveikinu. Tikejau ir tikiu, kad Jums viskas bus gerai
Saugokite, mylekite savo dziaugsmus Ir megaukites nestumo akimirkomis