Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Nu bet kaip panašu į daugiavaisį nėštumą :bigsmile:

Pagre, 10 Vas 2017 - 12:17, parašė: [b]9dpi - 362, 11dpi - 980 [/b]wub.gif Nera turbut tokiu zodziu apibudinti savo savijauta dabar, po tiek laukimo metu heart.gifwub.gifwub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Famili: 10 vasario 2017 - 13:56
QUOTE(Pagre @ 2017 02 10, 14:29)

jei viskas bus gerai, tai po keliu metu pakalbinsiu tave vaziuoti kartu vel, kad jau reklamavaisi kaip sekme nesanti  biggrin.gif  bent jau paatostogauti  ax.gif

aišku,kad nešu!!! biggrin.gif 😂😂
Paatostogauti mielai, ale daugiau tai nei pro kur 😂😂
Atsakyti
Sveikos, mergaites 4u.gif
Vakar vakare grizau is Stambulo. Nepykite, kad neradau laiko parasyti. Neturejau su savimi plansetes ar nesiojamo, o per telefona rasyti labai jau nemegstu, ilgai uztrunka.
Aprasysiu viska issamiai. Gal planuojancioms skristi i 1-a konsultacija bus naudinga smile.gif
Pirmai konsultacijai uzsisakiau lektuvo bilietus per Kijeva i Stambula su flyuia kompanija (ukrainieciu oro linijos). Is Vilniaus isskridau 7.15. Skrydziai praejo sklandziai. I prieki is namu pries 2 paras uzcheekinau bilietus (rezervavau norimas vietas), deja, is Stambulo del man neaiskiu priezasciu to padaryti nepaviko. Mete uzrasa, kad tai atlikti neimanoma, nes vienam is skrydziu si paslauga laikinai neimanoma blink.gif Bet nesvarbu, svarbu, kad sklandziai grizome 4u.gif Kita karta, jei bus imanoma, geriau rinksiuos tiesiogini skrydi. Vargina persedimai, daiktu kraustimai, lektuvo kelimai ir nusileidimai ..
Apsistojome viesbutyje "Nisantasi my Residence". http://www.nisantasi...ce.net/Anasayfa Viesbutis ramioje gatveleje. Apie 3.8 km. iki klinikos Memorial. Neblogas viesbutukas, bet nors ir rase, kad yra garso izoliacija, miegoti ramiai negalejau. Visas miesto surmulys girdejosi per langus i balkona. O ypac girdejosi, kaip kila ir leidziasi lektuvai, nors iki oro uosto apie 10 km. Kambaris tvarkingas ir gan jaukus. Pusryciai iskaiciuoti i kaina (isvykome is viesbucio 4 val. ryto, deja, su savimi priklausanciu mums pusryciu neidejo smile.gif ) Vietove labai grazi. Salia Taksim aikste ir iki klinikos peskute per 40 min. daeidavom. Aisku paspartoti teko biggrin.gif Tie nuolatiniai ir labai status kalneliai uuuii kaip nervodavo biggrin.gif Tai labai staciai kerioblinies, tai labai staciai nulipi. Kojas baisiai skauda iki dabar, nors ir esu pratusi prastoveti ant ju visa diena.. Bendrai paemus, apsistoti pirmai konsultacijai visai galima smile.gif . Visai salia radau ir Kramunes viesbuti "Numi Hotel", jis buvo ramioje gatveleje paejus link Klinikos apie 0.5 km.
Dabar apie transferi ir klinika. Atskridome i Stambula 16val. Pavelavome 30 min. Kur buvo sutarta su Aigul (transferio koordinatore), pasitinkancio berniuko neradome. Prie tos vietos pralaukiau apie 10 min. ir skambinau Masturai. Aigul savo Nr. taip ir nebuvo man atsiuntusi. Mastura sudiktavo Aigul numeriuka. Pasukau jai. Dar Uz 10 min. atsirado berniukas su uzrasais rankoje ( labai jaunutis smile.gif Matyt, atsibodo laukti, isejo zinutemis su drauge persimesti biggrin.gif ). Su siek tiek nesklandumu, bet iki viesbucio nuvaziavome. Atgal problemu nebuvo. Vairuotojas pavelavo tik 5 min. Aisku, pries tai klinikoje paprasiau priminti Aigul del transferio iki oro uosto. Skrydis atgal buvo 6.55. Zadejo prie viesbucio buti 4 val. 4.05 atvaziavo vyresnis zmogelis ir be problemu pristate i oro uosta. Labai ramiai viska spejome, nors ir nezinojome nei kur eiti, nei ka daryti biggrin.gif
Klinika ir daktarai su profesore suzavejo. Nesitikejau to. Geda prisipazinti, bet savo zioplumu pernokom bent ka mega_shok.gif Atvyke i Stambula, sumaisem ju laika. Kazkodel pamanem, kad pas jos 1 val. maziau nei Lietuvoje, o istikro 1 val. daugiau. Sutapimas, kad ir viesbuti laikrodis tai patvirtino. Rode 16 val., nor is tikruju jau buvo 18 val. Tokiu budu pavelavau i konsultacija. Sedejau prie ilankos ir ramiai geriau turkiska kavyte, kai paskambino Mastura.. huh.gif Kaip dejom begti su vyru. Pagavom pirma taxi.. Aisku, kad skaitliuko jis neijunge, bet buvo jau tas pats, nes reikejo dar greitai i viesbuti uzsukti dokumentu ir israsu is Liet. daktaru. Sumokejome 55 lyras, nors visa kaina ten 20 Lyru buvo. Neturejome laiko ginciams. Labai atsiprasinejau, pasijauciau labai kvailai ir nepatogiai unsure.gif
Susitikimas su daktarais suzavejo, kaip ir minejau. Man buvo paskirta konsultacija su daktaru Emre ir prof. Semra. Viska aprasyti uzimtu laabai daug laiko. Ir taip cia daug prirasiau wub.gif Bet bendrumoj panasumo i Lietuviska apziura ar metodus - jokio. Ju gilinimasis i problema, jokiu bereikalingu pazadu ar didziausiu garantiju - suzavejo labiausiai. Nezadejo jie man stebuklu. Kalbejo tik is esmes. Likau nustebinta, kai isgirdau, kad mokesti uz pirma konsultacija, mano atveju neims. Cia tai bent huh.gif Kad nors karta tai Lietuvoje buciau girdejusi per 18 metu.

P.S. Merginos, mielos, netemkite gumos. Ko skubiau vaziuokite ir parsiveskite savo stebuklelius.. Moteriskas amzius labai trumpas. Labai gailiuosi, kad sia tema radau per velai. Kad niekas man nepatare anksciau kreiptis i kitas salis ir nedeti daug vilciu, kad Lietuvoje pasiseks. Ir tas "bandykite dar karta", turejo sustoti ties pirmu IVF.. Gaila laiko.. Praleisto veltui.. Jau nesnekant apie pinigus (kuriu tikrai neturiu begales).
Kramune, Pagre, nuosirdiai Jus sveikinu. Tikejau ir tikiu, kad Jums viskas bus gerai nestuke.gif Saugokite, mylekite savo dziaugsmus Ir megaukites nestumo akimirkomis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akutina: 10 vasario 2017 - 14:06
QUOTE(Akutina @ 2017 02 10, 13:57)
P.S. Merginos, mielos, netemkite gumos. Ko skubiau vaziuokite ir parsiveskite savo stebuklelius.. Moteriskas amzius labai trumpas. Labai gailiuosi, kad sia tema radau per velai.

Akutina, oho, kaip viską nuosekliai surašei! smile.gif O ką Tau patarė klinikoj, kokie tolimesni žingsniai, jei gali pasidalinti. Koks Tavo AMH? Ir kodėl rašai, kad temą radai per vėlai - juk radai ir dabar galėsi pasinaudoti profesionalia turkų pagalba. Tų priežasčių, kur prie Tavęs surašytos pirmame psl., turiu ir aš - neaiškios kilmės nevaisingumas, amžius, pora nesėkmingų IVF.... bet va jau skaičiuoju 26 - ą nėštumo savaitę mirksiukas.gif
Atsakyti
Akutina, mano įspūdis po pirmos konsultacijos buvo lygiai toks pat 4u.gif ir tikrai ne veltui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kramune: 10 vasario 2017 - 14:40
QUOTE(Akutina @ 2017 02 10, 13:57)
Sveikos, mergaites  4u.gif
Vakar vakare grizau is Stambulo. Nepykite, kad neradau laiko parasyti. Neturejau su savimi plansetes ar nesiojamo, o per telefona rasyti labai jau nemegstu, ilgai uztrunka.
Aprasysiu viska issamiai. Gal planuojancioms skristi i 1-a konsultacija bus naudinga  smile.gif
Pirmai konsultacijai uzsisakiau lektuvo bilietus per Kijeva i Stambula su flyuia kompanija (ukrainieciu oro linijos). Is Vilniaus isskridau 7.15. Skrydziai praejo sklandziai. I prieki is namu pries 2 paras uzcheekinau bilietus (rezervavau norimas vietas), deja, is Stambulo del man neaiskiu priezasciu to padaryti nepaviko. Mete uzrasa, kad tai atlikti neimanoma, nes vienam is skrydziu si paslauga laikinai neimanoma  blink.gif Bet nesvarbu, svarbu, kad sklandziai grizome  4u.gif Kita karta, jei bus imanoma, geriau rinksiuos tiesiogini skrydi. Vargina persedimai, daiktu kraustimai, lektuvo kelimai ir nusileidimai  ..
Apsistojome viesbutyje "Nisantasi my Residence". http://www.nisantasi...ce.net/Anasayfa  Viesbutis ramioje gatveleje. Apie 3.8 km. iki klinikos Memorial. Neblogas viesbutukas, bet nors ir rase, kad yra garso izoliacija, miegoti ramiai negalejau. Visas miesto surmulys girdejosi per langus i balkona. O ypac girdejosi, kaip kila ir leidziasi lektuvai, nors iki oro uosto apie 10 km. Kambaris tvarkingas ir gan jaukus. Pusryciai iskaiciuoti i kaina (isvykome is viesbucio 4 val. ryto, deja, su savimi priklausanciu mums pusryciu neidejo  smile.gif ) Vietove labai grazi. Salia Taksim aikste ir iki klinikos peskute per 40 min. daeidavom. Aisku paspartoti teko  biggrin.gif  Tie nuolatiniai ir labai status kalneliai uuuii kaip nervodavo  biggrin.gif  Tai labai staciai kerioblinies, tai labai staciai nulipi. Kojas baisiai skauda iki dabar, nors ir esu pratusi prastoveti ant ju visa diena.. Bendrai paemus, apsistoti pirmai konsultacijai visai galima  smile.gif . Visai salia radau ir Kramunes viesbuti "Numi Hotel", jis buvo ramioje gatveleje paejus link Klinikos apie 0.5 km.
Dabar apie transferi ir klinika. Atskridome i Stambula 16val. Pavelavome 30 min. Kur buvo sutarta su Aigul (transferio koordinatore), pasitinkancio berniuko neradome. Prie tos vietos pralaukiau apie 10 min. ir skambinau Masturai. Aigul savo Nr. taip ir nebuvo man atsiuntusi. Mastura sudiktavo Aigul numeriuka. Pasukau jai. Dar Uz 10 min. atsirado berniukas su uzrasais rankoje ( labai jaunutis  smile.gif  Matyt, atsibodo laukti, isejo zinutemis su drauge persimesti  biggrin.gif ). Su siek tiek nesklandumu, bet iki viesbucio nuvaziavome. Atgal problemu nebuvo. Vairuotojas pavelavo tik 5 min.  Aisku, pries tai klinikoje paprasiau priminti Aigul del transferio iki oro uosto. Skrydis atgal buvo 6.55. Zadejo prie viesbucio buti 4 val. 4.05 atvaziavo vyresnis zmogelis ir be problemu pristate i oro uosta. Labai ramiai viska spejome, nors ir nezinojome nei kur eiti, nei ka daryti  biggrin.gif
Klinika ir daktarai su profesore suzavejo. Nesitikejau to. Geda prisipazinti, bet savo zioplumu pernokom bent ka  mega_shok.gif  Atvyke i Stambula, sumaisem ju laika. Kazkodel pamanem, kad pas jos 1 val. maziau nei Lietuvoje, o istikro 1 val. daugiau. Sutapimas, kad ir viesbuti laikrodis tai patvirtino. Rode 16 val., nor is tikruju jau buvo 18 val. Tokiu budu pavelavau i konsultacija.  Sedejau prie ilankos ir ramiai geriau turkiska kavyte, kai paskambino Mastura..  huh.gif  Kaip dejom begti su vyru. Pagavom pirma taxi.. Aisku, kad skaitliuko jis neijunge, bet buvo jau tas pats, nes reikejo dar greitai i viesbuti uzsukti dokumentu ir israsu is Liet. daktaru. Sumokejome 55 lyras, nors visa kaina ten 20 Lyru buvo. Neturejome laiko ginciams.  Labai atsiprasinejau, pasijauciau labai kvailai ir nepatogiai  unsure.gif
Susitikimas su daktarais suzavejo, kaip ir minejau. Man buvo paskirta konsultacija su daktaru Emre ir prof. Semra. Viska aprasyti uzimtu laabai daug laiko. Ir taip cia daug prirasiau  wub.gif  Bet bendrumoj panasumo i Lietuviska apziura ar metodus - jokio. Ju gilinimasis i problema, jokiu bereikalingu pazadu ar didziausiu garantiju - suzavejo labiausiai. Nezadejo jie man stebuklu. Kalbejo tik is esmes. Likau nustebinta, kai isgirdau, kad mokesti uz pirma konsultacija, mano atveju neims.  Cia tai bent  huh.gif  Kad nors karta tai Lietuvoje buciau girdejusi per 18 metu.

P.S. Merginos, mielos, netemkite gumos. Ko skubiau vaziuokite ir parsiveskite savo stebuklelius.. Moteriskas amzius labai trumpas. Labai gailiuosi, kad sia tema radau per velai. Kad niekas man nepatare anksciau kreiptis i kitas salis ir nedeti daug vilciu, kad Lietuvoje pasiseks. Ir tas "bandykite dar karta", turejo sustoti ties pirmu IVF.. Gaila laiko.. Praleisto veltui.. Jau nesnekant apie pinigus (kuriu tikrai neturiu begales).
Kramune, Pagre, nuosirdiai Jus sveikinu. Tikejau ir tikiu, kad Jums viskas bus gerai  nestuke.gif  Saugokite, mylekite savo dziaugsmus  Ir megaukites nestumo akimirkomis  wub.gif

Kaip smagu, kad viskas suzavejo, o gal galetum placiau apie pacia konsultacija papasakot? Kokiu tyrimu skyre jums, ar daretes Gn vietoj ar vezetes su jumis? Ka gyd israse pagert? Kokie planai artimiausios ateties? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriuke2 @ 2017 02 10, 14:32)
Akutina, oho, kaip viską nuosekliai surašei!  smile.gif  O ką Tau patarė klinikoj, kokie tolimesni žingsniai, jei gali pasidalinti. Koks Tavo AMH? Ir kodėl rašai, kad temą radai per vėlai - juk radai ir dabar galėsi pasinaudoti profesionalia turkų pagalba. Tų priežasčių, kur prie Tavęs surašytos pirmame psl., turiu ir aš - neaiškios kilmės nevaisingumas, amžius, pora nesėkmingų IVF.... bet va jau skaičiuoju 26 - ą nėštumo savaitę  mirksiukas.gif

Aciu, uz palaikyma wub.gif
Suradau per velai, nes dar pries pora metu tureciau didesni sansa pastoti. smile.gif Dabar ji turiu, bet mazesni, bet tikrai griebsiuos siaudo.. AMH 1.34. Mano amziui yra neblogas. Spermogramos atsakyma dar laukiam is Turkijos. Bet senesnes jiems nepasirode labai prastos. Sake, kad tai nera 20-mete nepastojimo priezastis. Po siu menesiniu pradesiu ruostis IVF, israse kontraceptiniu tableciu, kad nesusidarytu cistos ir pan. Beja, gal padetumete su jomis susigaudyti, nes nesu ju vartojusi unsure.gif Jas reik pradeti gerti 2-a susirgimo diena? Ir susirgti tureciau po 21d. iskarto pabaigusi jas gerti? Bandau apskaiciuoti kuriai dienai imti bilietus ir atostogas, bet nieks nesigauna.. cry.gif
Profesore konstatavo, kad mano atveju yra tikslas uzauginti nors kelias blastutes ir patikrinti ju genetika. Jei atsirastu nors viena labai stipri blastute, tik tada ji man gales duoti 50 proc. tikimybe pastoti su saldyta puikios kokybes blastute. Svarbu, kad tokia butu.. unsure.gif Lietuvoje abu kartus is 8 vystesi 4, bet iki blastuciu bandziau auginti tik pirma karta. Dvi isodinome 2 dienu embrionus, o like 2 iki blastuciu neisaugo. Antra karta isodinome visus 4, dvieju dienos embrionus, bet rezultatas tas pats - nulis. Todel labai baugu, ar tik ir nebus mano nevaisingumo priezastis tai, kad embrionai sustoja vystytis, nepaauge iki blastuciu. Laiko turiu nedaug, bijau nespeti cry.gif
Nuosirdziai dziaugiuosi del kiekvienos is Jusu, tik kazkaip atrodo, kad visa tai tikrai ne apie mane.. Juk 20 metu neturejau net menkiausio kibimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutina @ 2017 02 10, 15:11)
Aciu, uz palaikyma  wub.gif
Suradau per velai, nes dar pries pora metu tureciau didesni sansa pastoti.  smile.gif  Dabar ji turiu, bet mazesni, bet tikrai griebsiuos siaudo.. AMH 1.34. Mano amziui yra neblogas. Spermogramos atsakyma dar laukiam is Turkijos. Bet senesnes jiems nepasirode labai prastos. Sake, kad tai nera 20-mete nepastojimo priezastis. Po siu menesiniu pradesiu ruostis IVF, israse kontraceptiniu tableciu, kad nesusidarytu cistos ir pan. Beja, gal padetumete su jomis susigaudyti, nes nesu ju vartojusi  unsure.gif  Jas reik pradeti gerti 2-a susirgimo diena? Ir susirgti tureciau po 21d. iskarto pabaigusi jas gerti? Bandau apskaiciuoti kuriai dienai imti bilietus ir atostogas, bet nieks nesigauna..  cry.gif
Profesore konstatavo, kad mano atveju yra tikslas uzauginti nors kelias blastutes ir patikrinti ju genetika. Jei atsirastu nors viena labai stipri blastute, tik tada ji man gales duoti 50 proc. tikimybe pastoti su saldyta puikios kokybes blastute. Svarbu, kad tokia butu..  unsure.gif  Lietuvoje abu kartus is 8 vystesi 4, bet iki blastuciu bandziau auginti tik pirma karta. Dvi isodinome 2 dienu embrionus, o like 2 iki blastuciu neisaugo. Antra karta isodinome visus 4, dvieju dienos embrionus, bet rezultatas tas pats - nulis. Todel labai baugu, ar tik ir nebus mano nevaisingumo priezastis tai, kad embrionai sustoja vystytis, nepaauge iki blastuciu. Laiko turiu nedaug, bijau nespeti cry.gif
Nuosirdziai dziaugiuosi del kiekvienos is Jusu, tik kazkaip atrodo, kad visa tai tikrai ne apie mane.. Juk 20 metu neturejau net menkiausio kibimo  wub.gif

Dėl to, kad nei karto nepavyko LT užauginti iki blastukų, tai manau čia didelė dalis laboratorijos kaltės. Juk LT mažai kam apskritai užauga iki blastukų (ir jaunoms) o TR mažai kam iki blastukų neužauga mirksiukas.gif O dėl to, kad per vėlai atradai TR, tai aš irgi pradžioje graužiausi, bet dabar džiaugiuosi, kad nors ir vėliau, bet vis tiek radau. Nes LT su mūsų spermos rezultatais tai tikrai nebūtume nieko darę.
Taip kad viskas savu laiku.... dabar ruoškis sekančiam etapui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2017 02 10, 15:09)
Kaip smagu, kad viskas suzavejo, o gal galetum placiau apie pacia konsultacija papasakot? Kokiu tyrimu skyre jums, ar daretes Gn vietoj ar vezetes su jumis? Ka gyd israse pagert? Kokie planai artimiausios ateties?  ax.gif

I konsultacija pavelavau, kaip minejau. Mastura pasitiko ir nuvede i kabinieta. Kabinete lauke daktaras ir dar dvi seseles ar daktares, sunku pasakyti. Pasisveikino, pasadino priesais stala. Apziurejo mano atveztus rezultatus, spermogramas, israsus ir t.t. Isklausinejo visa info manes, po to vyro. Veliau nuvede uz sirmos echoskopui. Paprase nusirengti iki puses, apsiviniuoti i ranksluosti ir uzsideti vienkartines tapkytes. Po to nuejau iki gen. kedes ir vyko apziura. Atliko bandomaja punkcija. Taip patikrino ar saugiai ides man blastute, ar gerai praeina kateteris, ar nera kokiu trukdziu. Daktaras pasake, kad viskas "Super" cia problemu nebus. Apziurejo gimda, kiausydes ir mioma. Patvirtino, kad mioma tikrai netrukdo pastojimui ir isnesiojimui. Yra labai maza ir randasi paciam dugne gimdos. Viska uzfiksavo ir apsirengusia vel pakviete prie stalo. Siek tiek pasisaipe is musu gimdos nuotrauku darymo metodu. Supratau, kad tarpusavy saipesi, bet man nieko nesake. Bade pirstais i nuotrauka ir sypsojosi. Ispejo, kad profesore gali uzprasyti kokybisku nuotrauku (judejime). Taciau profesorei pakako to, ka turejau(1 nuotraukos, kuria padariau privacioj klinikoj ir sumokejau 100 euru). Veliau zygiavom i profesores kabineta, ten jos pralaukem apie pusvalandi, bet svarbu kad sulaukem wub.gif Viska apziurejusi, ji pasiule daryti IVF kitame cikle (tai jau po 12 dienu), arba dar kitame (kovo vidury-gale). Isaiskino man mano tikslus ir galimybes. Nezadejo stebuklu. Bet sake, kad dar turiu galimybe tik reik paskubeti. Po poros metu jau gali buti velu unsure.gif
Kita ryta atvykome atlikti spermograma. Atsakymo dar laukiam wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akutina: 10 vasario 2017 - 15:31
Lietuvoje abu kartus is 8 vystesi 4, bet iki blastuciu bandziau auginti tik pirma karta. Dvi isodinome 2 dienu embrionus, o like 2 iki blastuciu neisaugo. Antra karta isodinome visus 4, dvieju dienos embrionus, bet rezultatas tas pats - nulis. Todel labai baugu, ar tik ir nebus mano nevaisingumo priezastis tai, kad embrionai sustoja vystytis, nepaauge iki blastuciu. Laiko turiu nedaug, bijau nespeti cry.gif

Akutina, nepergyvenk, kad LT tau neužaugo nei viena blastutė. Didelė tikimybė, kad čia LT, o ne jūsų problema. Mums taip pat LT iš 8 apsivaisinusių nei viena iki blastučių neužaugo. O Turkijoje iš 2 apsivaisinusių turėjome 2 blastutes bigsmile.gif Taip, kad nosį aukštyn ir viskas bus gerai! friends.gif
Atsakyti
Aciu, uz palaikyma  wub.gif
Nuosirdziai dziaugiuosi del kiekvienos is Jusu, tik kazkaip atrodo, kad visa tai tikrai ne apie mane.. Juk 20 metu neturejau net menkiausio kibimo  wub.gif

Akutina, sveikinu zengus pirma zingsneli link savo stebuklelio! Turkai padarys viska ka gali, kad tik jums padetu 4u.gif Pasitikekit jais ir apsisarvuokit tik geriausiom emocijom, kas labai padeda biggrin.gif

Del to, kad nespesit, manau ne viena buvo cia su amzium ir jau supuoja savo dziaugsmus, ir jeigu ner kitu problem, Turku laboratorija yra labai stipri ir jie tikrai uzaugins jums blastuciu - as tuom net neabejoju mirksiukas.gif

Taip kad auksciau nosi - Jus profesionalu rankose! mirksiukas.gif

O del palyginimo apie LT ir TR klinikas, manau, kad kokybes prasme, tai nesulyginami dalykai.
As LT (po turimos patirties su 1 IVF) net uz dyka nebesidaryciau rolleyes.gif

Bet kaip sako "praeiti reik palikti praeiciai ir judeti tik pirmyn" - to jums linkiu is visos sirdies ir kad tai butu Jusu kartas! O mes - visa palaikymo komanda - sirgsim uz jus ir jusu procesa! Sekmes didziausios! 4u.gif

Atsakyti
Akutina, Aciu jums uz suteikta informacija smile.gif
Bus matyt ka mums pasakys 4u.gif

Siandie TR Milanno, laukiu naujienu dabar is jos mirksiukas.gif
Atsakyti