Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Jus merginos man paaiskinkit ka reiskia tas kiausintakiu uzdarymas  ? Jis cia taip ir vadinasi Lietuvoj  ? Nes jeigu gausiu atsakyma kad man juos reikia "uzdaryt", tai reik pradet ieskotis kas kur ir kaip  :hmm:​ 

Bet tai kaip drastiskai-imti ir "uzdaryti" kiausintakius :hmm:  o tai jie tikrai tikrai yra kliutis pastoti? 

Gal cia klipavimas butu, net neisivaizduoju :hmm: 

Na, as irgi to bijau, kad nuvykus kaip susakys ir prisakys visko.. Jei sitaip kategoriskai siulo pgd, tai mums 100% sakys daryti.. 

Na, laukiu as pas juos nuvaziuoti..

Atsakyti

Merginos gal kuri siom dienom skrendat I Tr  ???? 

Zodziu siandien paskambino man Zuhra ir paklause ar as turejau HSG nuotrauka per komsultacija... priminiau jai kad taip turejau,  tai ji man sako o kur ta nuotrauka  ????  :unsure:  :unsure:  :unsure:  pasakiau kad kompata ji man atidave atgal  :huh2:  paprase tada persiust foto emeilu ir dabar katik  vakare gaunu atsakyma kad ji gavo mano nuotraukas bet emeilo nuotrauku kokybe prasta  :blink:  :blink:  :blink: 

Tai gal kuri vaziuojat I ten siom dienom, tai perduotumet mano ta kompakta... :unsure:  ???

Net nezinau ka jai atrasyti tokiu atveju  :hmm:  

Atsakyti

Nu truksta zodziu, norisi rekt is pasiutimo!!!!  Tai kaip taip apsizioplinti  ??? Tai kam man ta kompakta atidave??? As galvojau issisaugojo jie tas foto 

Atsakyti

Nu cia db  :blink: 

Na, jei nepavyktu niekaip petduoti, tada reiketu siusti per koki kurjeri-tnt, ups ar dhl..

Atsakyti

Merginos gal kuri siom dienom skrendat I Tr  ???? 

Zodziu siandien paskambino man Zuhra ir paklause ar as turejau HSG nuotrauka per komsultacija... priminiau jai kad taip turejau,  tai ji man sako o kur ta nuotrauka  ????  :unsure:  :unsure:  :unsure:  pasakiau kad kompata ji man atidave atgal  :huh2:  paprase tada persiust foto emeilu ir dabar katik  vakare gaunu atsakyma kad ji gavo mano nuotraukas bet emeilo nuotrauku kokybe prasta  :blink:  :blink:  :blink:

Tai gal kuri vaziuojat I ten siom dienom, tai perduotumet mano ta kompakta... :unsure:  ???

Net nezinau ka jai atrasyti tokiu atveju  :hmm:  

Bet juk jūs siuntėt nuotrauką tokią, kokia ir yra kompakte. Tai kaip gali ta foto kokybė pasikeisti?  :hmm: 

Įkelkite tą medžiagą į internetą kur failų dalinimasis, pvz. File transfer (iki 2 gb nemokamai) ar google drive virtualų diską ir jai nusiųskit nuorodą, kad galėtų pasižiūrėti, išsisaugoti.

Šiais laikais toks dalykas per atstumą nesunkiai įgyvendinamas  :4u:​ 

Atsakyti

Sveikos merginos, perziurejo tyrimu rezultatus -irgi geri. patikrino ankstesniu IVF protokolus kuriuos atsiveziau is LT ir pasake kad mano rezultatai buvo labai auksti ir embrionai buvo geros kokybes... Na ir padare isvada kad galbut man nekimba del kiausintakiu ir jei juos "uzdaryciau" padidinciau tikimybe pastoti, taip pat sake reikes PGD tyrimo embrionams, nes galbut yra juose beda del nekibimo... zodziu neapsidziaugiau del to siulomo pgd ar pgs tyrimo, nes kiek cia skaiciau, jog po to tyrimo gali nelikt nei vieno ka sodinti :( truputeli liudna del to ir kad nesodins svieziam cikle, nes tas pgd tyrimas trunka 15 dienu, paskui saldys ir paskui sodins Naturaliam cikle :( man Lt irgi sodino naturiam cikle saldytus ir nieko is to nebuvo...  zodziu apemus mane panika, nebezinau kaip cia ir ka daryti :( ai dar del tu kiausintakiu mano, sake duos atsakyma ar juos visdelto reikia "uzdaryti", po pas juos padarytos HSG nuotraukos, tai mes ja Zuhrai padavem ketvirtadienio ryta ir iki siandien dar jokio atsakymo  :hmm:  tai nesuprantu, gal paciai parasyti ? ar dar laukti ?  ir ju siulymas idomus atskrist kita cikla, pasidaryt stimuliacija ir po punkcijos skrist namo, tada jei reikes susitvarkyt kiausintakius , tai cia lietuvoj juos salina (kad uzdarinetu nelabai esu girdejus) ir paskui atskrist po PGD saldyto embriono ikelimui  :hmm:  is to nervo nepaklausiau net ar po kiausintakiu salinimo turi praeiti kazkiek laiko, ar iskart gali kelti  :hmm: ir vel tas jausmas mane apemes- zinau kad nieko nezinau...kazkoks sumisimas galvoj... kam mums tas pgd jei musu kariotipai geri, mthrf ir visi tie kiti genetiniai tyrimai geri, jokiu apsigimimu nebuve giminej, amzius musu 34 metai, tai jau ne jaunikliai bet ir neseniai.. bet taip susake del to tyrimo kad mes kaip ir pasirinkimo lyg neturetume  :hmm:  
Jei nuspręsite daryti PGD, nebijokite. Jį turkai rekomenduoja nuo 36m arba kuomet daug nesėkmingų ivf. Kariotipai ir kiti poros suderinamumai čia ne prie ko, kadangi stebimos chromosomos, jų poros. Pas kiekvieną žmogų ląstelėje jų 23 poros. Chromosomų išsidėstymas lemia embriono tolesnį vystymąsi: persileidimus, nekibimus, apsigimimus (ne genų, o chromosomų dislokacijos. Dauno sindromas, Ternerio sindromas tai nėra genetinės ligos. Tiesiog 1 chromosomų pora netvarkinga - Dauno sindromo 21 pora yra triguba. O tėvai visiškai sveiki). PGD saugus, kadangi ląstelė imama iš 5 dienų blastocistos, kuomet ląstelių jau šimtai, todėl 1 ląstelės  trūkumas nieko nelemia. Memorial nepraktikuoja pgd 3 dienų embrionams, kurie tuo laiku gali būti pažeidžiami, laukia 5 dienų. Po PGD nebūna ką sodinti nebent dėl to, kad nustatyti nesveiki embrionai. Nes jeigu chromosomos netvarkingos, tinkamai nesusiporavę, turkai tokių embrionų nekelia siekiant sumažinti nesėkmingų ivf skaičių, taupyti moters sveikatą. Kadangi tokie nekibs, reikės daugiau ivf ir fet, sukels persileidimą ar gims nesveikas vaikutis. Pvz. mums teko 3 ivf LT ir 1 TR. Turkai darė pgd tyrimą ir iš 4 embrionų sveiki buvo 2. Kiti 2 buvo su chromosomų anomalijom. Gerai, kad jų ir nekėlė. O iš sveikų turim mergytę :)  Susidariau vaizdą, kad Memorialas turi labai gerą laboratorinę įrangą, embrologus ir FET pastojimų procentas toks pat aukštas kaip ir šviežių.  
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 17 rugsėjo 2018 - 23:09
QUOTE(spydo234 @ 2018 09 17, 19:49)
<p>Jus merginos man paaiskinkit ka reiskia tas kiausintakiu uzdarymas  ? Jis cia taip ir vadinasi Lietuvoj  ? Nes jeigu gausiu atsakyma kad man juos reikia "uzdaryt", tai reik pradet ieskotis kas kur ir kaip  hmm.gif​ </p>

Dar nusiramink ir ramiai lauk ats. Gal nieko nereikės su tais kiaušintakiais daryti. Suprantu, kad tai klipavimas. Forumuose mergaitės yra rašę, kad lt Mečėjus klipuoja kiaušintakius. Tik negaliu atsakyti ar tai tiesa. Daugiau tikrai niekas lt jų neklipuoja. Jei Mečėjus neklipuoja, tai prašykite pačios Semros tai atlikti, jei jums to reikės..startuoti po kiaušintakių šalinimo turbūt po 3 c leidžia, o po klipavimo gal po vieno c. Ir dėl feto - nelyginkite feto lt ir feto tr - tr per fetą gal net geresni rezultatai, nei su šviežiu. Nžn ar viską atsakiau?
Papildyta:
QUOTE(spydo234 @ 2018 09 17, 19:49)
<p>Jus merginos man paaiskinkit ka reiskia tas kiausintakiu uzdarymas  ? Jis cia taip ir vadinasi Lietuvoj  ? Nes jeigu gausiu atsakyma kad man juos reikia "uzdaryt", tai reik pradet ieskotis kas kur ir kaip  hmm.gif​ </p>

Dar nusiramink ir ramiai lauk ats. Gal nieko nereikės su tais kiaušintakiais daryti. Suprantu, kad tai klipavimas. Forumuose mergaitės yra rašę, kad lt Mečėjus klipuoja kiaušintakius. Tik negaliu atsakyti ar tai tiesa. Daugiau tikrai niekas lt jų neklipuoja. Jei Mečėjus neklipuoja, tai prašykite pačios Semros tai atlikti, jei jums to reikės..startuoti po kiaušintakių šalinimo turbūt po 3 c leidžia, o po klipavimo gal po vieno c. Ir dėl feto - nelyginkite feto lt ir feto tr - tr per fetą gal net geresni rezultatai, nei su šviežiu. Nžn ar viską atsakiau?
Atsakyti

Nesuprantu ir as kaip gali foto kokybe pasikeisti  :hmm:  na bandysiu pasinaudoti jūsų patarimu ir persiųsti jai tas foto per google drive diska  :blink:  nors siandien ji man ryte atrase emeila "thak you very much", tai ką tada reiškė jos ta žinutė puse vienuolikos vakaro kad nuotraukas ji gavo ir jų kokybė labai prasta  :hmm:​ 

Atsakyti

Ačiū LaMona, tai tikriausiai taip ir reikės daryti, prašyti pačios prof.Semros, tik įdomu ar eis susitarti, kad iškart po stimuliacijos ir po punkcijos ji juos man uzdarytų, na kad būtų tos pačios kelionės metu... nu ir aišku viskas remsis į pinigus, įdomu kiek tokia procedūra ten atsieis  :hmm: 

Jei nuspręsite daryti PGD, nebijokite. Jį turkai rekomenduoja nuo 36m arba kuomet daug nesėkmingų ivf. Kariotipai ir kiti poros suderinamumai čia ne prie ko, kadangi stebimos chromosomos, jų poros. Pas kiekvieną žmogų ląstelėje jų 23 poros. Chromosomų išsidėstymas lemia embriono tolesnį vystymąsi: persileidimus, nekibimus, apsigimimus (ne genų, o chromosomų dislokacijos. Dauno sindromas, Ternerio sindromas tai nėra genetinės ligos. Tiesiog 1 chromosomų pora netvarkinga - Dauno sindromo 21 pora yra triguba. O tėvai visiškai sveiki). PGD saugus, kadangi ląstelė imama iš 5 dienų blastocistos, kuomet ląstelių jau šimtai, todėl 1 ląstelės  trūkumas nieko nelemia. Memorial nepraktikuoja pgd 3 dienų embrionams, kurie tuo laiku gali būti pažeidžiami, laukia 5 dienų. Po PGD nebūna ką sodinti nebent dėl to, kad nustatyti nesveiki embrionai. Nes jeigu chromosomos netvarkingos, tinkamai nesusiporavę, turkai tokių embrionų nekelia siekiant sumažinti nesėkmingų ivf skaičių, taupyti moters sveikatą. Kadangi tokie nekibs, reikės daugiau ivf ir fet, sukels persileidimą ar gims nesveikas vaikutis. Pvz. mums teko 3 ivf LT ir 1 TR. Turkai darė pgd tyrimą ir iš 4 embrionų sveiki buvo 2. Kiti 2 buvo su chromosomų anomalijom. Gerai, kad jų ir nekėlė. O iš sveikų turim mergytę :)  Susidariau vaizdą, kad Memorialas turi labai gerą laboratorinę įrangą, embrologus ir FET pastojimų procentas toks pat aukštas kaip ir šviežių.  

KriuKriu, Ačiū kažkaip tikrai nuraminot, gal tikrai gal ir geriau kad neįkeltų nieko nei su kokiom anomalijom :unsure:​ 

Atsakyti
Mergaitės, gal kas bendraujat su Zuhra per watsap. Tai jei galit parašykit telefono numerį, Ačiū smile.gif
Atsakyti

Mergaitės, gal kas bendraujat su Zuhra per watsap. Tai jei galit parašykit telefono numerį, Ačiū smile.gif

As per watsup nebendrauju, bet jos tel nr turiu +905493178053    :rolleyes:​ 

Atsakyti

Tai jei darai pgs tai dauno sindromas atmetamas 100%? Ar ne taip kažką suprantu. 

Mūsų amžius 36metai, bet per konsultaciją nei žodžio apie pgs🤔. 

Atsakyti