Sabelyte duua geros naujienos!
Sabelyte tikiuosi su fsh viskas tvarkoje
Kartosi snd hcg?
Sveikos merginos, na ka mes penktadieni parskridom is tr. Treciadieni turejom konsultacija. Nors iki atvykimo laiskais bendravau su Mastura, memoriale pasitiko mus Zukhra, pasake kad Mastura serga ir ji (T.y Zukhra) bus musu koordinatore. NU ka konsultacijos su Lietuviskais daktarais nepalyginsi, bet ir cia man pasirode kazkaip viskas chaotiskai... nezinau gal taip visom, bet as gal kazkaip kitaip isivaizdavau....
is pradziu zukhra paprase musu dokumentu ir isejo viska atsisviest, po kiek laiko gryzo su daktaru ir pasake kad laiko taupymo sumetimais jis musu visko paklausines, na ka ir paklausinejo ir viska susipylde po pusvalandzio apklausos manes paprase palaukti, o vyra palydejo spermogramos tyrimui. tada vyrui gryzus ir mums dar palukejus laukiamajame mus vel pasikviete zuhra tik jau pas kita daktara (kuris kaip supratau jau ir bus musu daktaras IVF proceso metu) na ka ir vel visa apklausa per nauja
vel tie patys klausimai, tie patys atsakymai
na bet gal ir gerai, as taip isivaizduoju kad-cia matomai tam kad nieko nepraleistu ir pakankamai isigilintu i musu problema
paskui pakviete apziurai echoskopu, gavau daug pagyru kaip ten pas mane gimdoje viskas super ir viskas ok, bet paparase dar pagulet ir palaukt kol ateis prof.Semra ir viską pati apziurės, taip pragulejau as ten apie pusvalandi, kol atejo ir dar karta mane apziurejo prof. semra. Ji irgi patvirtino ta pati, kad vaizdas labai grazus ir viskas cia gerai.
perziurejo tyrimu rezultatus -irgi geri. patikrino ankstesniu IVF protokolus kuriuos atsiveziau is LT ir pasake kad mano rezultatai buvo labai auksti ir embrionai buvo geros kokybes... Na ir padare isvada kad galbut man nekimba del kiausintakiu ir jei juos "uzdaryciau" padidinciau tikimybe pastoti, taip pat sake reikes PGD tyrimo embrionams, nes galbut yra juose beda del nekibimo... zodziu neapsidziaugiau del to siulomo pgd ar pgs tyrimo, nes kiek cia skaiciau, jog po to tyrimo gali nelikt nei vieno ka sodinti truputeli liudna del to ir kad nesodins svieziam cikle, nes tas pgd tyrimas trunka 15 dienu, paskui saldys ir paskui sodins Naturaliam cikle
man Lt irgi sodino naturiam cikle saldytus ir nieko is to nebuvo...
zodziu apemus mane panika, nebezinau kaip cia ir ka daryti
ai dar del tu kiausintakiu mano, sake duos atsakyma ar juos visdelto reikia "uzdaryti", po pas juos padarytos HSG nuotraukos, tai mes ja Zuhrai padavem ketvirtadienio ryta ir iki siandien dar jokio atsakymo tai nesuprantu, gal paciai parasyti ? ar dar laukti ?
ir ju siulymas idomus atskrist kita cikla, pasidaryt stimuliacija ir po punkcijos skrist namo, tada jei reikes susitvarkyt kiausintakius , tai cia lietuvoj juos salina (kad uzdarinetu nelabai esu girdejus) ir paskui atskrist po PGD saldyto embriono ikelimui is to nervo nepaklausiau net ar po kiausintakiu salinimo turi praeiti kazkiek laiko, ar iskart gali kelti
ir vel tas jausmas mane apemes- zinau kad nieko nezinau...kazkoks sumisimas galvoj... kam mums tas pgd jei musu kariotipai geri, mthrf ir visi tie kiti genetiniai tyrimai geri, jokiu apsigimimu nebuve giminej, amzius musu 34 metai, tai jau ne jaunikliai bet ir neseniai.. bet taip susake del to tyrimo kad mes kaip ir pasirinkimo lyg neturetume