Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Merginos, atrase man Memorialas  :yahoo: Atrase Mastura, bet i cc prikabinta Zukhra. 

Laiskas bendro pobudzio (surasyta glaustai viskas kas ir ju internetiniame puslapyje), ka reikia tureti su savim, kainos, kad transferi gales suorganizuoti ir pan. 

Merginos, ar jus tik likus 2-3 savaitem iki planuojamo vizito jau taretes laika? Mes laika kaip ir zinom (kelios dienos po mano turesianciu buti mm spalio pabaigoje). Labai norim su profesore susitikti, tai gal tiesiog dabar jau planuotis laika su jais?

Man tai niezti jau viska organizuotis, bilietus pirkti ir viesbuti uzsisakineti :D

Tai ir reikia organizuotis 2-3savaites iki vizito. Aš parašiau berods likus 3savaitėm. Parašiau kada ( nuo iki)busime Stambule ji suderino laiką su profesore.

Atsakyti

Mthfr turiu ir as. Turkai labai i ji nekreipia demesio... bet as savo nuoziura geriau naturalu folata, B grupes natur vitaminus, taip pat vartoju aspirina ir leidziama heparina. Turkai sako nereikia, bet pasauline patirtis rodo ka kita. Blogiau bet kokiu atveju nebus.

Bet pgd daryti vien del to geno tikrai nereikia

Atsakyti

Mthfr turiu ir as. Turkai labai i ji nekreipia demesio... bet as savo nuoziura geriau naturalu folata, B grupes natur vitaminus, taip pat vartoju aspirina ir leidziama heparina. Turkai sako nereikia, bet pasauline patirtis rodo ka kita. Blogiau bet kokiu atveju nebus.

Bet pgd daryti vien del to geno tikrai nereikia

Na aš ir geriu folata ir b grupes vit. Man turkai neleido vartoti aspirino dėl punkcijos, dėl nukraujavimo rizikos. Jie rašė dėl mano problemų po punkcijos duos leidžiamus kad greiciau suskystintų.

Beje panos kaip jūs nebijote taip skystintis krauja, kovą dariausi nosies operaciją ir ne vieną buvo atvežę nes pasileido kraujas per nosį ir negalėjo sustabdyti namie, ir visiems ta pati situacija per daug suskystintas kraujas.  :hmm:​ 

Atsakyti

Na aš ir geriu folata ir b grupes vit. Man turkai neleido vartoti aspirino dėl punkcijos, dėl nukraujavimo rizikos. Jie rašė dėl mano problemų po punkcijos duos leidžiamus kad greiciau suskystintų.

Beje panos kaip jūs nebijote taip skystintis krauja, kovą dariausi nosies operaciją ir ne vieną buvo atvežę nes pasileido kraujas per nosį ir negalėjo sustabdyti namie, ir visiems ta pati situacija per daug suskystintas kraujas.  :hmm:​ 

Iki punkcijos tai taip, jokiu budu negalima.

Na su pirmu nestumu viskas buvo ok su skystinancisis :) tik svarbu zinoti kad iki termino bent 3 savaites reikia nutraukti aspirina, ir pajutus pirmuosius gimdymo pozymius nebesileisti heparino.

O su musu mutacija, nevartojant skystinanciu, laaabai didele persileidimu tikimybe, ir ne tik ankstyvam nestume. Aisku, gali ir viskas ok buti. Bet as kazkaip nelinkus rizikuoti :)

Atsakyti
QUOTE(JPUMA @ 2018 09 15, 07:57)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="duua" data-cid="72203965" data-time="1536958422"> PGS ir PGD ne tas pats juk vartotojo įkelta nuotraukaar Turkams cia tas pats? Ar darant PGS irgi reikia saldyti ir vykti veliau ar tik PGD? skaiciau skaiciau bet dabar jau susisuko galva. nes pamenu kai Zukhra man sake per paskutini apsilankyma.. PGS mes darom visiems, ji sakom privalomas vartotojo įkelta nuotrauka.. tai galvoju kaip gali priverst darytis, jei tai mokamas tyrimas ir jei nera seimoj genetiniu rimtu ligu, tai nereikia, bet ji turbut kalbejo apie PGS o ne PGD. bet tai PGS irgi mokamas.</blockquote>
<p> </p>
<p>iš principo ne tas pats, bet tr kazkodel pgs vadina pgd, nors turi omeny pgs. Tikrasis pgd daromas tik turint porai kokiu nors genetiniu ligų, tad būna labai išskirtiniai atvejai ir tada ieško konkretaus geno nukrypimo. Nesu susidūrusi kam tokį būt darę ir kiek laiko užima, bet lyg kažkur skaičiau, kad tas tyrimas sudėtingesnis. </p>
<p>O pgs tikrina tik chromosomų išsidėstymą. Tai apie tai kalba ir eina man tau ir visom kitom mergaitėm. Kai daro tą pgs (ar kaip tr vadina pgd) sidina tik fet cikle. Tikrai priversti negali, nes tai mokama ir yra papildomas tyrimas, o ne kokie pvz gonal vaistai ar punkcija, kas yra neatsiejama ivf dalis.</p>
<p>Mes tik įpusėjus stimuliacijoms pasakėm, kad pgs nedarysim.  Tam kad išvengti išankstinių kordinatorės įtikinėjimų smile.gif </p>
<p>Neperšu nedaryti pgs, nes svarbu daryti taip kuo tiki. Mes visiškai pgs nebetikėjom, už dyką nebūtumėm darę. </p>

Aciu, supratau mirksiukas.gif
mes patys realiai galvojam 98 proc kad nenorim ir nedarysim, bet as bijau, kad nepasakytu jog su visa praeitim kas buvo ,kad tai privaloma. uz tai dar kazkaip nezinau. bet norisi kazkiek palikti visgi natur atrankai, nes jei jau kas yra baisiai negerai, tai ivyks kas ir turi ivykt. ziauriai skaudu, bet nezinau kas skaudziau, suzinot, kad negali visai sodint, ar tai.. nu cia padraiskos mintys, dar ziuresim kaip cia bus ten, bet as labai noriu jei viskas eis sekmingai, ir bus tu foliu pirmiausiai, ir kazkas augs, kad sodintu is kart, o ne FET. siemet jau nebegaletume atvykt, ir viskas vel planavimas kitiems metams..
Atsakyti

As po kariotipu atsakymo kazkaip pradejau labiau galvoti apie pgd... O ir mano genetike labai butu uz, kad neva atmesti kuo daugiau ivairiu faktoriu ir tureti tikrai kokybiska embriona isodinimui. Nors ta mano chromosomos inversija skaitosi norma, galima su ja pastoti ir ji nesudalyvaus chrmosomomu informacijos dalijimesi, bet vistiek reiketu issamius genetinius tyrimus pasidaryti besilaukiant (istirti ar vaikuciui jokiu patalogiju nera ir pan.) Net nezinau, manau paliksiu apmastymus ir sprendimus iki kol nesusitiksiu su tr daktarais...

Su Mastura (ir Zukhra) susirasiau, kad uz poros savaiciu parasysiu del tiksliu datu kada planuojame atskristi (jau busiu sulaukus sio menesio mm ir bus aiskaiu kada sekancios).

Gal kuri irgi planuojate tokiu laiku lankytis tr?  :4u:​ 

Atsakyti

Na aš visus reikalus deliojuos taip kad tik vaziuoti už poros sav aisku jei tyrimai gerai. :hmm:​ 

Atsakyti

as skrendu ten 3 spalio ir lauksiu mm, paskutine tablete bus sugerta 1 spalio, tai tikiuos ilgai laukt nereiks kol parsiras  mm... kai kazkada geriau tas kt, tai antra diena po sustojimo jau prasidejo. :unsure:

Atsakyti

as skrendu ten 3 spalio ir lauksiu mm, paskutine tablete bus sugerta 1 spalio, tai tikiuos ilgai laukt nereiks kol parsiras  mm... kai kazkada geriau tas kt, tai antra diena po sustojimo jau prasidejo. :unsure:

Tai panasiu laiku  :D . Aš savo stebuklingas tabletes baigiu rugsejo 22 ir sake per 5 dienas turi prasideti, tik aš jų lauksiu Lt , nors tikrai manau kad fsh bus numuštas neveltui duoda tas tabletes.

Atsakyti

O, tai Sabelyte ir duua jau visai čia pat startuosit jei viskas OK! Laikau kumščius! :4u: 

Atsakyti

Tai panasiu laiku  :D . Aš savo stebuklingas tabletes baigiu rugsejo 22 ir sake per 5 dienas turi prasideti, tik aš jų lauksiu Lt , nors tikrai manau kad fsh bus numuštas neveltui duoda tas tabletes.

aha kazkaip atrodo kad kazkur gal teks prasilenkt. as norejau ir laukt iki pabaigos beveik, bet negaliu as taip pasiimt atostogas staiga tai teks prailgint ir tiketis, kad nereiks laukt savaites kol ateis..

O, tai Sabelyte ir duua jau visai čia pat startuosit jei viskas OK! Laikau kumščius! :4u:

Aciu!

Atsakyti

Sabelyte duua geros naujienos!  :bigsmile:​ 

Sabelyte tikiuosi su fsh viskas tvarkoje  :4u: 

Atsakyti