Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

JPUMA, siandien HCG diena lyg pamenu.... :wub: Linkiu geru ziniu!  :4u: 

Cola2017, jei Jus Stambule, gal parasysite kaip ten reikalai su koordinatoremis? Gal ta naujoji Zukhra jau viena liko, be Masturos? Aciu :4u: Laukima irt is Jusu updete'o kaip sekasi  :rolleyes: 

Atsakyti

</p><p>Na, as laukiu iki sekancio antradienio, o po to vel rasysiu. Taip nesinori pakliuti i nepatikimas rankas (kas liecia koordinatore), kad kliurku jokiu nebutu. Man LT kliurku uztenka....

na man ir neramu, kad nebutu jog atejus laukui nusiunti fsh ir E2 tyrimus ir atsakymo nesulauki.
Atsakyti

ryte pridaviau kraują, vakare  po visų darbų bus kartu su vyru rezultatų atvertimas  :rolleyes:

dėl kordinatorių tai, kiek suprantu Mastura dar dirba, bet turi nemažai išeiginių. Tai kaip suprantu kuo toliau tuo daugiau Zukhra perima darbų. 

Na reik tikėtis kol jis dvi, tai kaip patarlėj  'vaikas be galvos'. O kai Zukhta bus viena bys matyt.

Kol buvau ten, per pagrindinį sresinį laiką Zukhra bubo stsskinga, tai labai greit ir laiku ji reaguodavo. Tikrai stengėsi, po budinčias vaistines skambindavo ir padėdavo rasti vaistus kai buvo šventinis laikotarpis.

Jos minusas, kad pakankamai ji tokia kelianti strsesa, kai tuo tarpu galėtų ramiau paaiškinti. Tai tiek. :) 

Atsakyti

Sveikos. sia savaite Mastura prastai jauciasi. antradieni jos nebuvo klinikoj, tik Zuhra. Vakar man Mastura skambino, tai namie ji, persalusi. 

mes Jau grizome. Rezultatai prasti. Sunku dar suvokti :(

Atsakyti

Sveikos. sia savaite Mastura prastai jauciasi. antradieni jos nebuvo klinikoj, tik Zuhra. Vakar man Mastura skambino, tai namie ji, persalusi. 

Jei ne paslaptis kas blogai 

Atsakyti

Cola2017, gal pasidalinsite kas blogai? :/

Atsakyti
Merginos,labai skubiai gal kas Kaune turetu parduoti ar jau bent paskolyti iki rytojaus pora ampuoliu leidziamo Progesterono??????!!!!
Atsakyti

Merginos,labai skubiai gal kas Kaune turetu parduoti ar jau bent paskolyti iki rytojaus pora ampuoliu leidziamo Progesterono??????!!!!

Emirra, parašyki man AŽ, paprašyčiau vyro perduoti.

Atsakyti

https://www.tevu-dar...bimai/kita-1621

Atsakyti
pasijungiau pazureti jpumos rezultatu,dar nera 4u.gif nu tikiuos skaiciukai auksti ir geri, nt negadinai?

del emailo, as kai siunciau laukiau irgi gal tris dienas galvodama, kodel neraso, o ji pasiroo negavo. parasyk tiesiog emaila i abu duotus be jokiu prisegtu failu, tiesiog pasiteirauk kad nori but tikra, kad laiskas nuejo. nieko blogo savaites tikrai nereik laukt.
Atsakyti

As visa diena snd kaip ant adatu sedziu, jpumos rezultatu laukiu :D

Atsakyti

Oj mergaitės sorry, kad nervukus tampau  :unsure:

:yahoo:  :yahoo:

mum pavyko!!! 

hcg 298.6, prg 288.8 nmol.

Is pupo į ppp (pregnant positive present). 

Atsakyti