Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Spejau pasidaryti 3 c.d. ir FSH geras! estradiolis tik prie aukstesnes ribos sako jau yra dominuojantys folikulai matyt. 

Tai tikiuosi ir sekanti cikla bus geras, tik vistiek neiseina pirkt isanksto bilietus, o pries diena paprastai buna kosmine kaina  :B 

JPUMA, jums taike trumpa protokola? 

Atsakyti

Spejau pasidaryti 3 c.d. ir FSH geras! estradiolis tik prie aukstesnes ribos sako jau yra dominuojantys folikulai matyt. 

Tai tikiuosi ir sekanti cikla bus geras, tik vistiek neiseina pirkt isanksto bilietus, o pries diena paprastai buna kosmine kaina  :B

JPUMA, jums taike trumpa protokola? 

taip trumpą, jie visada trumpa daro, net jų knygoje jie rašo kidėl trumpas geriau, nei ilgas. Tik pries ciklą kt geriau.

Fingers crossed, kad fsh būt stabilus ;)

O bilietai pastebėjau ne visada dieną prieš užkyla, tad gal psiseks su jais jums :) 

Atsakyti

Sveikutes, norejau paklausti konsultacijos metu kaip jus atsiskaitinejate ligoninėje eurais ar lyromis?🤔

Atsakyti

Mes lyromis arba kortelė.

Atsakyti

taip trumpą, jie visada trumpa daro, net jų knygoje jie rašo kidėl trumpas geriau, nei ilgas. Tik pries ciklą kt geriau.

Fingers crossed, kad fsh būt stabilus ;)

O bilietai pastebėjau ne visada dieną prieš užkyla, tad gal psiseks su jais jums :)

Pirma karta jie man taike ilga protokola, bet kai pamate kad blogai stimuliuojasi paprase pakartot AMH pas juos. Na ir pasirodo reikejo trumpo protokolo su tokiu rezervu :) LT ir LV viso 6 kartus man taike ilgaji - slopino tada stimuliavo :( Rezultate nuslopintos kiausides ir aukstas FSH  :B  Tik viena karta LV man pabande su trumpu - po antro vizito nutrauke nes buvo 2 foliai per dideli. Bet matau kad turkai ir su keliais foliais neblogai prasisuka ;) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aivė: 12 rugsėjo 2018 - 21:53
QUOTE(Krisstexx @ 2018 09 12, 13:36)
<p>Sveikutes, norejau paklausti konsultacijos metu kaip jus atsiskaitinejate ligoninėje eurais ar lyromis?🤔</p>

mes lyromis, nes tada turejom issikeite, bet siaip kortele viskas ok.

as dar galvoju idomu kodel man neliepe pasidaryt jokiu tyrimu 1 CD unsure.gif
sprendzia is to kad mano FSH ir E2 visada geri, kiek pristaciau rezultatus ar kaip cia kazi..
tik pasake gert KT ir prasidejus mm po 21 dienos gerimo pasakyt jai,kad 2 CD suorganizuotu appoitmenta... labiausiai tikiuos kad ateis mm kelios dienos po sustojimo./
Atsakyti

mes lyromis, nes tada turejom issikeite, bet siaip kortele viskas ok.

as dar galvoju idomu kodel man neliepe pasidaryt jokiu tyrimu 1 CD unsure.gif
sprendzia is to kad mano FSH ir E2 visada geri, kiek pristaciau rezultatus ar kaip cia kazi..
tik pasake gert KT ir prasidejus mm po 21 dienos gerimo pasakyt jai,kad 2 CD suorganizuotu appoitmenta... labiausiai tikiuos kad ateis mm kelios dienos po sustojimo./

man irgi nereikejo, dar sake cia aktualu toms, pas ka mazas rezervas. Sekmes! :) 

Atsakyti
QUOTE(cola2017 @ 2018 09 13, 09:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="duua" data-cid="72201930" data-time="1536818402"><div><p>mes lyromis, nes tada turejom issikeite, bet siaip kortele viskas ok.

as dar galvoju idomu kodel man neliepe pasidaryt jokiu tyrimu 1 CD vartotojo įkelta nuotrauka
tik pasake gert KT ir prasidejus mm po 21 dienos gerimo pasakyt jai,kad 2 CD suorganizuotu appoitmenta... labiausiai tikiuos kad ateis mm kelios dienos po sustojimo./</p></div></blockquote><p>man irgi nereikejo, dar sake cia aktualu toms, pas ka mazas rezervas. Sekmes! smile.gif </p>

aha.. pas mane rezervas neblogas dar, tai gal tada tikrai del to.
na matysim, jei nepersigalvos.
Aciu ;)
Atsakyti

Merginos, o kaip greitai Jums atrasydavo Memorial'as? As parasiau antradieni vakare, o treciadieni dar ir forma uzpildziau ju internete. Na, gal kelias dienas ar visa savaite uztrunka atsakyti, ane?

Atsakyti
QUOTE(PaulinaB @ 2018 09 14, 10:02)
<p>Merginos, o kaip greitai Jums atrasydavo Memorial'as? As parasiau antradieni vakare, o treciadieni dar ir forma uzpildziau ju internete. Na, gal kelias dienas ar visa savaite uztrunka atsakyti, ane?
</p>

visada atrasydavo ta pacia diena arba kita tai tikrai. Dabar as ir issiunciau pirmadieni ir jokio atsakymo. Gal masturos jau nebera o ta nauja nesugeba dirbti ? hmm.gif
Atsakyti

Cola 2017 kiek suprantu jūs estae tr, kaip jums sekasi?

Atsakyti

visada atrasydavo ta pacia diena arba kita tai tikrai. Dabar as ir issiunciau pirmadieni ir jokio atsakymo. Gal masturos jau nebera o ta nauja nesugeba dirbti ? hmm.gif

Hmm :hmm:  kazkas is merginu minejo, kad iki rugsejo vidurio Mastura dirbs, kazkas pries tai rase, kad bandys iki spalio.. bala zino :hmm:

Na, as laukiu iki sekancio antradienio, o po to vel rasysiu. Taip nesinori pakliuti i nepatikimas rankas (kas liecia koordinatore), kad kliurku jokiu nebutu. Man LT kliurku uztenka....

Atsakyti