Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(JPUMA @ 2018 09 10, 12:30)
<p> <span>Sveikos!</span></p><p><span>Šiandien 5 diena po bkastukų įkėlimo. Iš esmės nieko nejaučiu. Vakar ant dekolte atsirado išbėrimai smulkūs. Šiaip nesu alergiška niekam ir tokių bėrimų nuo vsikystės nepamenu.</span>
<span>Gali būt susiję su nėštumu, implantacija? </span>vartotojo įkelta nuotraukaGal kas susidūrę buvot su bėrimu pastojus? Ką tai reikšti galėtų? 
</p><p>Parašiau Masturai, įdomu ką atrašys.. </p><p></p><p>HCG diena bus šį penktad. smile.gif </p>

Kumštukai už jus, kad būtų geri skaičiukai ir toliau didėtų bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sabelyte @ 2018 09 10, 09:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="KriuKriu" data-cid="72198915" data-time="1536518877"><div><p>Sabelyte, </p><p>Tai ir gausis 3 cd, jei šeštadienį 1cd, tai pirmadienį po hormonų tyrimo atsakymų vakare leisitės vaistus.  4u.gif</p></div></blockquote><p>Jei šeštadienis tai merginos minejo kad iki pietų yra galimybė išsiimti kraują. Masturai šeštadienį reikua nusiųsti iki 13  val. Aš nieko nesileisiu be jų apžiūros nes net vaistų neturiu.</p>

Sabelyte, ar pradėjai gerti cykloprogenovą?
Aš kai užklausiau tai man atsakė, kad nerekuomenduoja ir liepė atvažiuoti taip rolleyes.gif
Atsakyti
Jpuma, gal reakcija kokia nuo vaistu? ar siaip kas sualergizavo?

mano mm parsivilko siandien, tai ka ryt pradedu KT ir sekantis ciklas bandymas ax.gif
Dabar ieskosiu buto ir kada cia skrist geriau. 21 diena plius dvi-trys max kad neprasidetu anksciau..
Atsakyti

Kumštukai už jus, kad būtų geri skaičiukai ir toliau didėtų bigsmile.gif
Papildyta:
Sabelyte, ar pradėjai gerti cykloprogenovą?
Aš kai užklausiau tai man atsakė, kad nerekuomenduoja ir liepė atvažiuoti taip rolleyes.gif

Geriu, bet jau dabar beveik aišku kad nevažiuosiu. Tai gal jums jo nereikia.

Atsakyti

Jpuma, gal reakcija kokia nuo vaistu? ar siaip kas sualergizavo?

mano mm parsivilko siandien, tai ka ryt pradedu KT ir sekantis ciklas bandymas ax.gif
Dabar ieskosiu buto ir kada cia skrist geriau. 21 diena plius dvi-trys max kad neprasidetu anksciau..

Nu gal būt nuo maisto nebent, bet nieki neįprasto nevalgiau.. 

Galiu rekomenduoti Taksim Apart Roncalli apartmentus. Rasite per booking, jei patiks galiu duoti savininko nr. ir manau tiesiogiai pugiau susitarsit :) Nes as pirmą savaitę per bookinga uzsakiau, po to prasitesiau pas jį uz geresne kaina.

Jis turi tris berods namus su apartamentais. Tad pasirinkimą turi nemažą. Labai konkretus, nemalantis makaronų turkas :) 

Atsakyti
QUOTE(JPUMA @ 2018 09 10, 19:26)
Nu gal būt nuo maisto nebent, bet nieki neįprasto nevalgiau.. </p><p></p><p>Galiu rekomenduoti Taksim Apart Roncalli apartmentus. Rasite per booking, jei patiks galiu duoti savininko nr. ir manau tiesiogiai pugiau susitarsit smile.gif Nes as pirmą savaitę per bookinga uzsakiau, po to prasitesiau pas jį uz geresne kaina.</p><p>Jis turi tris berods namus su apartamentais. Tad pasirinkimą turi nemažą. Labai konkretus, nemalantis makaronų turkas smile.gif </p>

galvociau greiciau nuo vaistu arba koks ploviklis. na nebent dar negirdetas implantacijos pozymis smile.gif smile.gif

pasidalink kontaktais 4u.gif gali prireikt. pirmom 8 dienom uzsibookinau kur meiles kibirkstele rekomendavo. patiko ir butas, ir savininkas labai malonus pasirode. bet ilgiau neturi, tai matysiu vietoj ar ka aplink, ar kur toleliau.
bilietas i viena puse uzsakytas ir, tai dabar beliko laukt 4u.gif mano vyras prisijungs veliau, gal po savaites, o gal tik kelios dienos pries punkcija, jei jau viskas vyks sekmingai. smile.gif
Atsakyti

Taksim Apart Roncalli apartamentų nuoma, Ihsan +905542435454, WhattsAap

Atsakyti
QUOTE(JPUMA @ 2018 09 10, 21:44)
<p>Taksim Apart Roncalli apartamentų nuoma, Ihsan +905542435454, WhattsAap</p>

Aciuu mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Sabelyte,2018
Pas mane ta pati situacija, kaip ir pas jus smile.gif
Atsakyti

[quote=Sabelyte,2018
Pas mane ta pati situacija, kaip ir pas jus smile.gif

O pas jus fsh ir didelis?  Na matyt tie vaistai jums netinka jei neleidžia 😁

Atsakyti

Nu viskas, pagaliau parasiau i Memoriala!  :yahoo: rasiau Masturai, bet paminejau jog tikiuosi jei ne ji skaito si laiska, tai jos kolege :D Nenorejau iskart tai Zukhrai rasyti, vdrug dar ir Mastura dirba. 

As jai parasiau apytiksli laika kada noretumem atvykti (pagal numanomas mm) ir paminejau, kad butinai norim su profesore susitikti. 

Tikiuosi atsakyma gausiu greitai. 

Jei kartais neatrasytu, kur man dar parasyti, merginos?  :4u: Tai Zukhrai gal bandyt tada?

Atsakyti
QUOTE(PaulinaB @ 2018 09 11, 21:18)
Tikiuosi atsakyma gausiu greitai. </p><p>Jei kartais neatrasytu, kur man dar parasyti, merginos?  4u.gif Tai Zukhrai gal bandyt tada?

Man atrodo turetumete uzpildyti forma ju puslapyje, jie persius koordinatorei, nes jusu laiskas gali i spam nukeliauti ir jie nematys, jei raset i jos email.
Atsakyti

Nu viskas, pagaliau parasiau i Memoriala!  :yahoo: rasiau Masturai, bet paminejau jog tikiuosi jei ne ji skaito si laiska, tai jos kolege :D Nenorejau iskart tai Zukhrai rasyti, vdrug dar ir Mastura dirba. 

As jai parasiau apytiksli laika kada noretumem atvykti (pagal numanomas mm) ir paminejau, kad butinai norim su profesore susitikti. 

Tikiuosi atsakyma gausiu greitai. 

Jei kartais neatrasytu, kur man dar parasyti, merginos?  :4u: Tai Zukhrai gal bandyt tada?

Na kol kas tikrai atrasineja ir iš jos emailo. Kiek pastebėjau laiškai skiriasi iš jos emailo, tad manau ir Zukha atsakinėja iš Masturos pašto. 

Atsakyti