![verysad.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/verysad.gif)
Regis niekas nieko nedaro sekmadieni. Turite įspėti turkus ir kad pasidarysit pirmadienį. Jie lyg leidžia, jei atsakymai iki pietų.
Aciu, merginos, parasiau laiska Masturai ar verta daryt 3 c.d. Pas mane sokineja FSH tad nera lengva pagaut ji gera ir isvaziuot i Tr.
Mums irgi darytu PGD, bet labai nenorim nes tada visai neverta pradet. Zemas AMH folikulu labai mazai uzauga. Ar galima tiesiog pasakyti kad nenorim ar cia reikia irodinet ir ikalbinet juos?
Aciu, merginos, parasiau laiska Masturai ar verta daryt 3 c.d. Pas mane sokineja FSH tad nera lengva pagaut ji gera ir isvaziuot i Tr.
Mums irgi darytu PGD, bet labai nenorim nes tada visai neverta pradet. Zemas AMH folikulu labai mazai uzauga. Ar galima tiesiog pasakyti kad nenorim ar cia reikia irodinet ir ikalbinet juos?
Man tai, kai pradejau Masturai aiskinti, jei bus mazai embrionu, kad nenorim, tai neleidzia net pasakyt iki galo. Tipo pareiske, kad Jus cia begat nuo problemos. Tai nezinau dabar laukiam, kiek ten ju bus ir tikiuosi jie vistik atsiklaus, o ne savo nuoziura darys
Aciu, merginos, parasiau laiska Masturai ar verta daryt 3 c.d. Pas mane sokineja FSH tad nera lengva pagaut ji gera ir isvaziuot i Tr. Mums irgi darytu PGD, bet labai nenorim nes tada visai neverta pradet. Zemas AMH folikulu labai mazai uzauga. Ar galima tiesiog pasakyti kad nenorim ar cia reikia irodinet ir ikalbinet juos?
Mes Masturai, kad nedarysim PGD net nesakėm prieš atvažiuodami. Nors Mastura rašė prieš arvažiuojant, kad siūlo tą patį protokolą su PGD. Tik prasidėjus stimuliacijoms per antrą apžiūrą gydytojui pasakiau, kad nedarysim PGD. Bandė aiškinti kodėl mums reikia, bet trumpai arsakėm, kad rizikas žinom, bet PGD nedarysim. Tsi siūlau apie tai su Mastura net nekalbėti ar susirašinėti. Nebent esat iki galo neapsisprendę ir norit su ja ar su gydytojais gilesnoų diskusijų. znes kai tik pamatys, kad abejojat, jus tikrai įtikinės
Na man sakė veliausiai stimuliaciją gali pradėti 3cd tad kaži ar 4 leis 🤔. Žiūru visoms siūlo ta pgd mums nei žodžio apie tai tikiuosi kada jau važiuosiu ir nekalbės
Sabelyte, mes dar nevaziuojam, tiesiog kiekviena menesi seku FSH nuo sausio. Kita menesi jei bus geras jau galim lekt. Per visa si laika 2 kartus jis buvo geras galejom vaziuot, bet negalejom. Pirma karta pries 3 metus net bilietus pirkau pries savaite nes ciklas buvo kaip laikrodukas ir hormonai idealus, o dabar va kaip. Amzius
Sabelyte,
Tai ir gausis 3 cd, jei šeštadienį 1cd, tai pirmadienį po hormonų tyrimo atsakymų vakare leisitės vaistus.
Jei šeštadienis tai merginos minejo kad iki pietų yra galimybė išsiimti kraują. Masturai šeštadienį reikua nusiųsti iki 13 val. Aš nieko nesileisiu be jų apžiūros nes net vaistų neturiu.
Sveikos!
Šiandien 5 diena po bkastukų įkėlimo. Iš esmės nieko nejaučiu. Vakar ant dekolte atsirado išbėrimai smulkūs. Šiaip nesu alergiška niekam ir tokių bėrimų nuo vsikystės nepamenu.
Gali būt susiję su nėštumu, implantacija? Gal kas susidūrę buvot su bėrimu pastojus? Ką tai reikšti galėtų?
Parašiau Masturai, įdomu ką atrašys..
HCG diena bus šį penktad.