Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Ačiū mergaitės už palaikymą. Jau PUPO ir pupsiu. Kadangi rekomendavo šią dieną namie praleist, tai laukiu kada vyras pabaigs gaminti vakarienę  :bigsmile:

Kad sodins du, man irgi buvo nedidelė staigmena. Nes buvau girdėjusi, kad tik vieną turkai sodina. Ir du tik su didelėmis išimtimis. Matyt esam ta išimtis. 

Mes neprašėm dviejų. Pasakė sodins du, dėl mano amžiaus (39) ir vyriškojo faktoriaus. Sakė sodintų vieną, jei blastukams būtų daromas PGS ir jie būtų geri. Tada sodintų tik vieną. Ir manęs neklausė ar norim du ar vieną.

Bet, jei mes būtumėm paprašę sodinti vieną, tai manau būtų sutikę. Mes rimtai norim dvynukų ir tikimės, kad kibs abu  :nestuke

Ir tikiuosi, kad rytoj ta lėtapėdė morula virs blastocista ir turėsim dar FET variantą  :happy:

Pirmas transferis jausmas nerealus! Pakeliui namo užsukome simbiliškai į vieną šalia esanča parduotuvę ir nupirkome vaikų kraiteliui kai ką  :ax:​ 

Kaip fainiai  :wub:  :wub:  linkiu, kad kraitelis butu pranasiskas-dviems liutukams :angel_not: :angel2: 

Zvilgtelejau i kaina- labai pigu uz toki grozi  :rolleyes:​ 

Atsakyti

QUOTE(JPUMA @ 2018 09 05, 19:20)
Pirmas transferis jausmas nerealus!

superrr!! 4u.gif 4u.gif taip ir toliau, kad tas jausmas neapleistu ir viskas eitusi sekmingai ir treciasis pavirstu snaigiuku.

QUOTE(PaulinaB @ 2018 09 05, 22:11)
Zvilgtelejau i kaina- labai pigu uz toki grozi  rolleyes.gif </p>

i kokia kaina?
Papildyta:
QUOTE(Sabelyte @ 2018 09 05, 17:48)
<p>Bet panos paaiškinkit man kvailai bobai, jei turi tik  pora kiaušiąlasčių ar ne geriau sodinti vieną  ir dar vieną turi Fet.  Jei vienas nekibtų dar būtų vilties. </p><p>JPUMA nieko nepagalvok, visi kimštukai už tave bet bandau dar turimas spragas, o jų dar begalo daug aiškintis 🤔.</p>

cia turbut priklauso viskas nuo asmenines situacijos /noru.
va matai jai net neklause ar nori, ar ne, sodino, nes taip jie mano geriau.

As dabar kazkaip beveik jau galvoju, jei viskas eisis gerai ir bus tu embrionu kiek reikia, prasysiu tik vieno del mano skaudzios patirties su dviem.. bet.. nezinau. kai bus realiai nezinau. nereiskias, kad ir antra kart bus taip pat, bet turbut mano baime ir stresas butu penkis kartus didesnis nei buvo tada. to as nenoriu ir bijau. o gal ir nebutu, labai sunku zinot kas butu jeigu butu...
bet cia jau tas desnis, kad niekada nesakyk niekada... mes ir po 3 IVF jau beveik buvau apssiprendus kad viskas, daugiau nebandysiu, per daug sunku psichologiskai, bet kazkaip atrandi tu jegu, atsitiesi ir eini toliau, su asarom akyse ir sirdy bet vistiek kazkaip tiki, kad stebuklas ivyks ir atsipirks visi nusivylimai ir bloga patirtis..
Atsakyti

Tai gal kas turi patarimų pas ką kreiptis dėl kiaušintakių klipavimo Vilniuje? Kas šioje srityje specializuojasi? Ar skristi į TR laparoskopijai?

laba. Kazkada seniai buvau aprasius savo istorija, tai trumpai priminsiu: po 2 IVF ir 1 FET Lietuvoje atsisakiau daugiau cia bandyt ( dar turejau viena natur pastojima bet persileidau, o po pirmo IVF negimdinis nestumas). Atsisakiau Lt dar kart bandyt nes neieskojo priezasciu kodel nepavyksta. Turkijoj prof. Semra po HSG iskart pasake kad salinam abu kiausintakius ir dar histerioskopija darom, nes polipas gimdoj. Sake pasirink kur norit daryt, net negalvodami vaziavom i Turkija, pati Semra operavo ir po operacijos atejus pasake kad manau po IVF tu tapsi mama. Po 2 men dare IVF, isodino dvi blastutes ( 2 uzsalde), dabar namie begioja nuostabi dukryte, kuriai bus tuoj 3 metai. O vasari ar kova planuojam vaziuot snaiguciu. Iki gyvenimo galo liksiu dekinga turkam uz ju rupesti, profesionaluma ir mazaji stebukla. Ir uz tai kad jie ne gal pabandom, o gilinosi i problema, del ko nepavyksta.

Linkiu visoms tapt  :nestuke

Atsakyti

Sveikos. Gal netycia kazkas TR dabar? atliko Gonalio apie 250. gaila ismesti :) 

Atsakyti
[quote=JPUMA,2018 09 05,

JPUMA, kiek jums dienų dabar išėjo būti Turkijoj?

Papildyta:
Gal yra merginų kurios važiuoja gale rugsėjo ivf? mirksiukas.gif
Atsakyti

[quote=JPUMA,2018 09 05,

JPUMA, kiek jums dienų dabar išėjo būti Turkijoj?

Papildyta:
Gal yra merginų kurios važiuoja gale rugsėjo ivf? mirksiukas.gif

19 nakvynių iš viso.

Bilietus pirkau iš anksto, viskas idealiai gavosi, nors ir startavau su stimuluacijomis dėl rastos cistos ir mėnesinių vėlavimo vėliau ir maniau reiks keisti bilietus grįžimo.

Pirmą ivf irgi panašiai buvau.

Man užtenka 6-8 dienų stimuliuoti. Jei kam ilgiau, tai ir bendras laikas manau būtų kokios pilnos 3 sav.

Trečiadinį įsodino, šiandien penktad. jau lekiam namo :)

Rugsėjo pabaiga bus labai komfortabili čia Stambule orų atžvilgiu :) 

Atsakyti
Gal kam Vilniuje reikia leidziamo progesterono,crinone ir imunoglobulino? Rasykit i AŽ-temos neseku
Atsakyti

19 nakvynių iš viso.

Bilietus pirkau iš anksto, viskas idealiai gavosi, nors ir startavau su stimuluacijomis dėl rastos cistos ir mėnesinių vėlavimo vėliau ir maniau reiks keisti bilietus grįžimo.

Pirmą ivf irgi panašiai buvau.

Man užtenka 6-8 dienų stimuliuoti. Jei kam ilgiau, tai ir bendras laikas manau būtų kokios pilnos 3 sav.

Trečiadinį įsodino, šiandien penktad. jau lekiam namo :)

Rugsėjo pabaiga bus labai komfortabili čia Stambule orų atžvilgiu :)

Koks vaistų krepšelis skirtas dabar? Crinone?

Tikriausiai pusė lagamino dabar prikimšta, ne? :D

JPUMA, palaikymo komanda lauks jūsų teigiamų skaičiukų :4u: :nestuke

Atsakyti

Sveikos, vis dar turiu 6 dėžutes (po 15vnt) atlikusio Crinone gel progesterono, gal kas ruošiasi iš Lt į Turkiją ir nenusipirko dar ar grįžus pritrūko?  :nestuke Visoms sėkmės gaudant savo gandriukus  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Koks vaistų krepšelis skirtas dabar? Crinone?

Tikriausiai pusė lagamino dabar prikimšta, ne? :D

JPUMA, palaikymo komanda lauks jūsų teigiamų skaičiukų :4u: :nestuke

Taip Crinone ryte vakare ir žinoma folio rūgštis. O lagaminas tai normaliai, nes Crinono nuo 1 ivf dar turiu :)

Iki skaičiukų dar toli  :flirt2:​ 

Atsakyti

Taip Crinone ryte vakare ir žinoma folio rūgštis. O lagaminas tai normaliai, nes Crinono nuo 1 ivf dar turiu :)

Iki skaičiukų dar toli  :flirt2:​ 

Kada hcg? :)

Atsakyti

Sveikos, merginos! Gal zinote ar yra bent menkaisias sansas kazkur sekmadieni pasidaryti hormonu tyrimus?

Ot nesiseka- si karta mmm prasidejo sestadieni ir as visiskai negalejau nulekt iki geromedos :(  

Atsakyti