QUOTE(Kramune @ 2017 02 10, 08:49)
Labas rytas!
Taip, Kramune, buvau pas genetikus apie 13 sav, bet dariaus tik genetini echo detalu. Kazkaip po ano karto daryti Prisca visai neturi prasmes:) Nes jei esi vyresne, meta didesnes rizikas,'o jei jaunesne, mazesnes:) Tai toks ir tyrimas:) Dar man tada sake viena geriausiu salies genetikiu E.B., kad is jos praktikos pas mane 100 proc vaikui DS. Sake, nebent papulciau i 5 proc. Priscos paklaida, kas per jos praktika niekada nepasitaike.
Dar genetikai skambino MV, klause, ar zino apie situacija ir pan, sake, kad dar "turesime 100 vaiku". Zodziu, buvo didelis psichologinis spaudimas daryti VVT ir pasitvirtinus diagnzei, aborta. Tai kai jie del pagalbinio apvaisinimo istatymo kalbejo apie morale, embrionu saldyma, tai taip apsimestinai atrode. Tipo, nemoralu ismesti embrionus, o jei pasirodytu, kad kudikis nesveikas, tai jau aborta daryt nieko tokio???
Ar zinojai, kad Prisca nevertina, jog tai FET? T.y. Jei snaigutes yra nuo tada, kai pvz buvai 25 m, o dabar moteriai yra 30m, tai jie vertins kaip 30m. T.y., meta didesne rizika, nei yra is tiesu.
Atsiprasau, issipleciau mergaites, visai cia "ne i tema", man iki siol skauda del tos situacijos:(