Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(Kramune @ 2017 02 10, 08:49)

Nicute, jau užsirašei pas genetikus, eisi?

Pagre console.gif laukiam laukiam laukiam  4u.gif

Labas rytas!

Taip, Kramune, buvau pas genetikus apie 13 sav, bet dariaus tik genetini echo detalu. Kazkaip po ano karto daryti Prisca visai neturi prasmes:) Nes jei esi vyresne, meta didesnes rizikas,'o jei jaunesne, mazesnes:) Tai toks ir tyrimas:) Dar man tada sake viena geriausiu salies genetikiu E.B., kad is jos praktikos pas mane 100 proc vaikui DS. Sake, nebent papulciau i 5 proc. Priscos paklaida, kas per jos praktika niekada nepasitaike.
Dar genetikai skambino MV, klause, ar zino apie situacija ir pan, sake, kad dar "turesime 100 vaiku". Zodziu, buvo didelis psichologinis spaudimas daryti VVT ir pasitvirtinus diagnzei, aborta. Tai kai jie del pagalbinio apvaisinimo istatymo kalbejo apie morale, embrionu saldyma, tai taip apsimestinai atrode. Tipo, nemoralu ismesti embrionus, o jei pasirodytu, kad kudikis nesveikas, tai jau aborta daryt nieko tokio???

Ar zinojai, kad Prisca nevertina, jog tai FET? T.y. Jei snaigutes yra nuo tada, kai pvz buvai 25 m, o dabar moteriai yra 30m, tai jie vertins kaip 30m. T.y., meta didesne rizika, nei yra is tiesu.

Atsiprasau, issipleciau mergaites, visai cia "ne i tema", man iki siol skauda del tos situacijos:(
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2017 02 10, 10:12)

Ar zinojai, kad Prisca nevertina, jog tai FET? T.y. Jei snaigutes yra nuo tada, kai pvz buvai 25 m, o dabar moteriai yra 30m, tai jie vertins kaip 30m. T.y., meta didesne rizika, nei yra is tiesu.

As vakar buvau pas Genetika S. del savo mutacijos ,kuri itakoja nepasisavinima tam tikru vitaminu taip kaip turi buti ir jis man parekomendavo vietoje PRISCA daryti NIPT testas Natera, sake, kad sitas yra daug informativesnis, tikslesnis ir paremtas naujesnemis technologijomis nei PRISCA. LT berods tik 5 labes daro ir tai dar near populiaru, bet geriausiai rinktis tas kurios bendradarbiauja su US. Si testa atlikti galima nuo 9 iki 11 savaites. Geriausiai turbut 10 savaite.

Pagalvojau, gal kam bus naudinga ir idomu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pagre: 10 vasario 2017 - 10:31
Sveikos,

Parduodu vaistų likučius:

Crinone 18 vnt. (galioja iki 2019 m.) - 18 Eur
Progestan 9 amp. (galioja iki 2018 m.) - 10 Eur
Estrofem 2 dėžutės (galioja iki 2019 m. pabaigos) - 3 Eur už dėžutę
Folbiol 5 mg likusios 39 tabletės (galioja iki 2018 m.) - dovanoju.

Kam reikia, rašykite a.ž. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 02 10, 11:31)
As vakar buvau pas Genetika S. del savo mutacijos ,kuri itakoja nepasisavinima tam tikru vitaminu taip kaip turi buti ir jis man parekomendavo vietoje PRISCA daryti NIPT testas Natera, sake, kad sitas yra daug informativesnis, tikslesnis ir paremtas naujesnemis technologijomis nei PRISCA. LT berods tik 5 labes daro ir tai dar near populiaru, bet geriausiai rinktis tas kurios bendradarbiauja su US. Si testa atlikti galima nuo 9 iki 11 savaites. Geriausiai turbut 10 savaite.

Pagalvojau, gal kam bus naudinga ir idomu.  ax.gif

Taigi, yra tu tyrimu, bet su visais jais problema tame,'kad jeigu sodina du embrionus ir pvz iki 8-10os savaites mato juos abu, o vienas nustoja vystytis, tai tyrimas yra "neinformatyvus". T.y. Jie gali ivertinti arba jei dejo viena- isitvirtino vienas, arba dejo du- isitvirtino du. Mums tada prie 2 metus niekas negalejo per visa LT atlikti jokio tyrimo, nes kazkur iki 10os savaites mate 2 zirniukus, nors vienas buvo gerokai mazesnis.
Buvom pas S pridave krauja del Natera, bet klinika grazino lesas ir pasake, kad "tyrimas nebus informatyvus". Tas pats buvo su kitais tyrimais kitose genetinese klinikose. Irgi del bendros info mirksiukas.gif
Atsakyti
9dpi - 362, 11dpi - 980 wub.gif

Nera turbut tokiu zodziu apibudinti savo savijauta dabar, po tiek laukimo metu heart.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 02 10, 12:17)
9dpi - 362, 11dpi - 980  wub.gif

Nera turbut tokiu zodziu apibudinti savo savijauta dabar, po tiek laukimo metu  heart.gif  wub.gif  wub.gif

FANTASTIKA!!!!!! LABAI LABAI DŽIAUGIUOSI
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif friends.gif friends.gif friends.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Saugok save 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 02 10, 10:17)

Nera turbut tokiu zodziu apibudinti savo savijauta dabar, po tiek laukimo metu  heart.gif  wub.gif  wub.gif

Oj kaip man cia kvepia dvynukais wub.gif 4u.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2017 02 10, 12:45)
Oj kaip man cia kvepia dvynukais wub.gif  4u.gif  nestuke.gif  nestuke.gif

Aciu Tigriuke ir nekantrioji smile.gif wub.gif
Atsakyti

Fantastiški skaičiai!! wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 02 10, 13:17)

Nera turbut tokiu zodziu apibudinti savo savijauta dabar, po tiek laukimo metu   heart.gif  wub.gif  wub.gif

yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif assa.gif assa.gif assa.gif assa.gif assa.gif
Labai džiaugiuosi! Nuostabūs skaičiukai! Aš irgi "statau" už dvynius wub.gif wub.gif pas kai kurias mergaites ir su dvynukais 11dpi mažesni skaičiukai buvo.
Lauksim skano ir tikimės geriausio!
Papildyta:
QUOTE(Nica79 @ 2017 02 10, 11:12)

Atsiprasau, issipleciau mergaites,

visai neišsiplėtei, juk čia visiems aktuali info 4u.gif
Ne, nežinojau, kad su FET nevertina PRISCA. Tiesą sakant nelabai aš ir domėjausi daug, nes rizikos kaip ir nėra pas mane ir daug anais metais diskutavom,kad nelabai tie tyrimai informatyvūs, nes labai paviršutiniškai vertina rodiklius. Apie Natera irgi girdėjau, kad jis labiau rekomenduojamas,kai keli PRISCA teigiami,kai yra rizika, o jei nėra, tai sako jo kaina neatitinka rezultato. Bet aš tik pletkų lygyje skaičiau, iš tiesų pati neturiu nuomonės šiuo klausimu unsure.gif
Kas liečia valdininkų ivf temos nagrinėjimą ir etikos klausimus, tai net pikta atsiminti. Aš tada laidas žiūrėjau ir viena garsiai bambėjau 😠 kaip galima tokiais bukapročiais būti ir tokias nesąmones kalbėt 🙈
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kramune: 10 vasario 2017 - 13:17
QUOTE(Kramune @ 2017 02 10, 13:17)
yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  assa.gif  assa.gif  assa.gif  assa.gif  assa.gif
Labai džiaugiuosi! Nuostabūs skaičiukai! Aš irgi "statau" už dvynius  wub.gif  wub.gif  pas kai kurias mergaites ir su dvynukais 11dpi mažesni skaičiukai buvo.
Lauksim skano ir tikimės geriausio!

Aciu wub.gif

jei viskas bus gerai, tai po keliu metu pakalbinsiu tave vaziuoti kartu vel, kad jau reklamavaisi kaip sekme nesanti biggrin.gif bent jau paatostogauti ax.gif

TAIP, laukiam skano ir tikimes geriausio!
Papildyta:
QUOTE(Persikute123 @ 2017 02 10, 13:14)
Fantastiški skaičiai!! wub.gif wub.gif

oro_buckis.gif
Atsakyti

yahoo.gif yahoo.gif Labai dziugu uz jus wub.gif wub.gif
Atsakyti