Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Vyras turės irgi turtą priduoti, nes yra problemu 🤔

Atsakyti

Vyras turės irgi turtą priduoti, nes yra problemu 🤔

Pagal viską  vyras visada  priduoda savo turtą nes jie vertina tik tyrimus iš savo laboratorijos, na bent jau mums taip buvo.

Atsakyti
QUOTE(JPUMA @ 2018 09 03, 17:45)
Seikos, visi 3 embrionukai šiandien (3-ią dieną) yea geros kokybės ir vystosi toliau  bigsmile.gif</p><p></p>

nu va kaip gerai! taip ir toliau! darys PGD ar sodins?

QUOTE(Sabelyte @ 2018 09 03, 18:50)
Žiūriu čia visos turit konsultacijas su andrologu, o mums nereikėjo, atšaukė o ir Mastura buvo sudeliojus kad pirma mano konsultacija, vyras priduoda ir tik kitą dieną po atsakymų susitikimas su andrologu. 🤔nes kiek suprantu visada pas juos vyrai priduoda savo turtą.</p>

ehm tai gal nemate nieko rimto ar taviskis visai neturi bedu ir geras turtas.
man ir atrode, kad visi priduoda. bet gal ir ne.
Atsakyti

Pas maniškį tik viena bėda morfologija. Jis pridave tr savo turtą ir gavus atsakymą konsultaciją mums atšaukė, tai gal nėra pas jį taip blogai kaip Treis buvo nupiešęs. Pas jį kiekis, judrumas ir t.t. geri tik va morfologija kiša koją.

Atsakyti

pgd atsisakėm, sodinsim šviežiam cikle 

Atsakyti
QUOTE(JPUMA @ 2018 09 03, 21:58)
pgd atsisakėm, sodinsim šviežiam cikle </p>

o siaip siule ar ne? galvoju ar galima patiems sakykim nusprest pagal situacija.
o svieziam, tai kaip dabar uzsaldys ir tada atvyksit kita men?
Atsakyti

o siaip siule ar ne? galvoju ar galima patiems sakykim nusprest pagal situacija.
o svieziam, tai kaip dabar uzsaldys ir tada atvyksit kita men?

žinoma siūlė, ir pasakius, kad nedarysim švelniai įkalbinėjo ir rizikas susakė. Bet mes jau tvirtai esam aosisprendę ir į kalbas nėjom.

Šviežiam reiškias dabar įškart kai tik blastukais embrionai virs t. y. sidins 5 arba 6 dieną. Jei šaldytų ir atvažiuotume būtų FET (frozen embryo transfer).

Atsakyti
Sveikos,
ar skaičiavote kuri, dabar, kai kritusi lyra, ar TR apsimoka darytis ivf?
Visoms sėkmės ir pilvotų metų 4u.gif
Atsakyti

Sveikos,

ivf paketo kaina užsieniečiams t a ikoma eurais, tai kaina liko ta pati. Išlišiama tik šiek tiek ant vaistų ir maisto. Kainos apgyvendinimo nepigo. 

Atsakyti

ivf paketo kaina užsieniečiams t a ikoma eurais, tai kaina liko ta pati. Išlišiama tik šiek tiek ant vaistų ir maisto. Kainos apgyvendinimo nepigo. 

vaistai irgi klausimas kiek kainavo pries kritima.

bet pvz folata pirkau per konsultacija ir dabar. tai kaina pakelta ir reziume kaina ta pati isvertus eurais :)

sekmes Jums su pupsikais :4u:​ 

Atsakyti

vaistai irgi klausimas kiek kainavo pries kritima.

bet pvz folata pirkau per konsultacija ir dabar. tai kaina pakelta ir reziume kaina ta pati isvertus eurais :)

sekmes Jums su pupsikais :4u:​ 

na vaistų kainas čia sunku lyginti, nes čia vaistinėse galima derėtis. Tad kiekviena gslume pirkti skirtingom kainom.

Iš savo patirties, tai gruodžio men. ir dabar pirkti vaistai liromis man beveik nesiskyrė, o kursas nuo 4.4 soktelejo iki 7 su virs

Atsakyti
QUOTE(JPUMA @ 2018 09 04, 07:59)
žinoma siūlė, ir pasakius, kad nedarysim švelniai įkalbinėjo ir rizikas susakė. Bet mes jau tvirtai esam aosisprendę ir į kalbas nėjom.</p><p>Šviežiam reiškias dabar įškart kai tik blastukais embrionai virs t. y. sidins 5 arba 6 dieną. Jei šaldytų ir atvažiuotume būtų FET (frozen embryo transfer).</p><p></p>

ai tai turi omeny sviezius embrionus, ne taip supratau.
as vat butent taip ir noriu, bandysim kalbet ir aisku ziuret pagal situacija kaip eisis, bet jei bus tikrai geros kokybes noreciau viena parsivezt, o jau jei bus keli like, gales daryt pgd ir saldyt tada. na bent jau mano planas toks. as kazkaip pasitikiu gamta labiau ir jei jau bus kas nelemta, tai jis ir neprikibs..
mano nutrukes nestumas 17 sav irgi vat gavos kaip gavos, dare biopsija ir leliukams ir placentai ir nieko nerado, taip matyt buvo lemta. unsure.gif

QUOTE(nefifi @ 2018 09 04, 08:11)
Sveikos,

Turkijoj darosi ne del kainos.. skirtumas prieziurios ir poziurio akivaizdus.. as LT nesu darius, bet palyginus su Belgijos keliom klinikom as jau matau didziuli skirtuma 4u.gif

Atsakyti