Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(Sabelyte @ 2018 08 30, 15:28)
<p>Mano kelione i tr atsaukiama. Šiadiena 1cd ir gine mate tik du senus folius nauju antriniu nea </p>

vaje unsure.gif

JPUMa, kumsciai uz tave, ir gerus folius!! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(JPUMA @ 2018 08 29, 22:30)
O kur jus daret ir kokia pabaiga buvo, kad sakot nesukontoliavo? Ovuluavo anksčiau laiko? </p>

ne LT as dariau, ir ne Turkijoj..
na mano pabaiga buvo ne kokia, nebuvo ka sodint, nes visi embrionai buvo prastos kokybes, ir as manau ir kiti gyd mano, del per greito augmo. todel man atrodo, kad netaip suderino vaistus, del to taip greit augo viskas. gal ir ne, nezinau, bet yra kaip yra. tikiuos, sis kartas bus kitoks.
Atsakyti

Turiu parduoti Crinone ir leidžiamo Progestan. Gal kam reikėtų. 

Atsakyti

Kas šiuo metu esate Tr gal galetumėte man parvežti CYCLOPROGYNOVA 😀.  Bučiau labai dėkinga nes pas mus jo nėra.

Atsakyti

Kas šiuo metu esate Tr gal galetumėte man parvežti CYCLOPROGYNOVA 😀.  Bučiau labai dėkinga nes pas mus jo nėra.

Deliojasi nauji planai?  :4u:​ 

Atsakyti

Deliojasi nauji planai?  :4u:​ 

Na su didele rizika dėlioju išvykimo planą. Jei kartais pavyktų išvykti tai kad bučiau su mažu fsh 😁.

Atsakyti

Na su didele rizika dėlioju išvykimo planą. Jei kartais pavyktų išvykti tai kad bučiau su mažu fsh 😁.

Kita cikla?  :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meiles_kibirkstele: 02 rugsėjo 2018 - 10:55

Kita cikla?  :rolleyes:

Aha, nors vilties mažai bet gal netyčia pavyks. 😀

Atsakyti

jie be recepto? kiek Jums reikia? parasykit man pm

Atsakyti

Aha, nors vilties mažai bet gal netyčia pavyks. 😀

Laikysim kumstukus  :wub:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

jie be recepto? kiek Jums reikia? parasykit man pm

Ačiū JPUMA pagelbės.

Atsakyti

Ar Cykloprogynova mazina FSH? Ir man butu aktualu, bet Mastura neleido nieko vartoti  :hmm:​ 

Atsakyti

Ar Cykloprogynova mazina FSH? Ir man butu aktualu, bet Mastura neleido nieko vartoti  :hmm:​ 

Man jį išrašė kaip mažinantį fsh. Tai gal jum nereikia jo mažinti 😉

Atsakyti