Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Kol kas dar nesulaukiau iš jų atsakymo, bet kiek skaičiau šis reikalas tikrai gali lemti neįsitvirtinimą tad ko gero iš tikro norečiau dabar tik punkciją ir po poros mėn, pagėrus skystinančių darytis sodinimą🤔

tai jie mielai tai ir padatys, nes anot jų FET vis negeresnis pas juos rezultatais nei šviežiam cikle sodinant :) 

tik tiek, kad visada yra rizika, kad uzaugs blastuke, kuri jų manymų neverta ar tai neatlaikys šaldymi, tokiu atvejy sodina... nors taip būns laaabai retai, kaip suprantu

Atsakyti

Manau jie turetu sutikti. Nes kiek zinau iki punkcijos bet kokiu atveju negalima skystinanciu, kad kraujavimas neprasidetu...

Atsakyti

tai jie mielai tai ir padatys, nes anot jų FET vis negeresnis pas juos rezultatais nei šviežiam cikle sodinant :)

Tik tiek kad bent jau lietuvaiciu tarpe paskutiniu metu fet statistika pas juos lb suprastejus yra, kai pradejo masiskai fet daryti naturaliam cikle... reiktu kazkaip issiprasyti ne natur cikle daryti

Atsakyti

Atsiprašau už kvailą klausimą fet naturaliam ir ne kuom skiriasi? 

Tai kaip suprantu vis gi geriau bandyti jei tik bus ką  iš kart be fet.

Atsakyti

Atsiprašau už kvailą klausimą fet naturaliam ir ne kuom skiriasi? 

Tai kaip suprantu vis gi geriau bandyti jei tik bus ką  iš kart be fet.

Fet naturaliam, tai stebi jusu gleivine, auganti foli. Vat dabar tik nepasakysiu, butent turkai laukia kol folis ovuliuos pats, ar pasiekus tam tikra dydi, ji sprogdina. 

Fet ne naturaliam cikle, tai nuo 2cd pradedam gerti estrofem, stebima gleivine, ir kai ji pasiekia gera stori, pradedamas vartoti progesteronas (prg vartojimo pirma diena skaitosi O diena). Estrofem pastojimo stveju vartojama iki 10 savaites, prg iki 12tos. 

Ivf jau savaime gaunasi ne natur ciklas. As galimybes rinktis neturejau, kad po ivf iskart sodintu. Ir man fet abu ne natur buvo, nes O nevyksta naturaliai. Abu kolkas sekmingi fet.

Atsakyti

Fet naturaliam, tai stebi jusu gleivine, auganti foli. Vat dabar tik nepasakysiu, butent turkai laukia kol folis ovuliuos pats, ar pasiekus tam tikra dydi, ji sprogdina. 

Fet ne naturaliam cikle, tai nuo 2cd pradedam gerti estrofem, stebima gleivine, ir kai ji pasiekia gera stori, pradedamas vartoti progesteronas (prg vartojimo pirma diena skaitosi O diena). Estrofem pastojimo stveju vartojama iki 10 savaites, prg iki 12tos. 

Ivf jau savaime gaunasi ne natur ciklas. As galimybes rinktis neturejau, kad po ivf iskart sodintu. Ir man fet abu ne natur buvo, nes O nevyksta naturaliai. Abu kolkas sekmingi fet.

Begalo džiugu už jus. Na pas mane ir ne visada O vyksta tai naturaliame būtų labai komplikuota. 

Na žiūrėsiu ką kalbės kai jau būsiu vietoje.  Jau šiandiena Mastura parašė kad po punkcijos tikrai reikės skystinančių, tik va ar užteks tų kelių dienų galvoju.

Ačiū už pagalbą.😀

Atsakyti

Su Mastura per Whatsapp susirašinėjau. Labai patogu ir nemokamai. Labai greitai atsakydavo. O kai mato, kad galbūt vaikštau po miestą ir neturiu interneto,kad neskubu jai atsakyti, tada parašydavo sms. 

Atsakyti

Begalo džiugu už jus. Na pas mane ir ne visada O vyksta tai naturaliame būtų labai komplikuota. 

Na žiūrėsiu ką kalbės kai jau būsiu vietoje.  Jau šiandiena Mastura parašė kad po punkcijos tikrai reikės skystinančių, tik va ar užteks tų kelių dienų galvoju.

Ačiū už pagalbą.😀

man atrodo, kad skystinantys vaistai veikia iškart, ne taip kaip b grupes aktyvūs vitaminai. Tad nepergyvenkite ;) 

Atsakyti
Merginos, klausimas, jus kariotipus daretes lt? ar gavot pilnus atsakymus ar tik "normal" ar panasiai?
ir kitas kl. kas daretes Memoriale, kaina kaip ir pirmam psl 555 lyru?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 29 rugpjūčio 2018 - 08:14

man atrodo, kad skystinantys vaistai veikia iškart, ne taip kaip b grupes aktyvūs vitaminai. Tad nepergyvenkite ;) 

Jei leidžiami taip.Tik va Mastura man parašė kad vaistus  planuoja skirti tik po įsodinimo. Nu nieko kaip busiu ten tada ir galvosiu. 

Kaip jums JPUMA ? 

Atsakyti

Jei leidžiami taip.Tik va Mastura man parašė kad vaistus  planuoja skirti tik po įsodinimo. Nu nieko kaip busiu ten tada ir galvosiu. 

Kaip jums JPUMA ? 

oj, jau trečia diena iš eilės kiekvieną dieną mane tikrina echo matuoja folius ir kraujo tyrimus daro e2, lh.

Šiandien tikrino 11 val. ir dar 16 val. pasikvietė. Kaip suprantu gydytojai stengiasi, kad neįvyktų priešlaikinė ivuliacija apie, kurios grėsmę vakar prof. Semros buvau perspėta.. 

Turiu 19, 18, 14,5 ir 13 mm folius.

Visi užaugo tik per 5 stimuliacijų dienas. Siandien turėčiau ovitrelli leistis, bet dar neaišku kada. 

Tai va, priežiūra ir rūpestis sukščiausio lygio :)

Kai auginau aną kartą garantuotus 4-5 folius, viskas buvo paprasčiau.

O jums snt dienu mmm turi būti? 

Atsakyti

Na tai labai džiugu už jus. Turėtų būti ant dienų, ryt ryte einu pas gine žiūrės ar gleivinė sloksniuojasi ar ne. Svarbiausia kad tik neprasidetų savaitgali 😁

Atsakyti