Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Jų tinklapyje skelbiama, kad ivf startui 3cd FSH turi būti žemesnis negu 15IU/ml, o E2 mažiau 80 pg/ml (jei daugiau, gali būti įtariama cista).
Taip pat iš jų pačių tinklapio:

• What is day one of my cycle?

Day one is calculated as the first full day of your period, with heavy bleeding that starts before midday; so for timing purposes, you can ignore spotting or light premenstrual bleeding.

Pačiam ivf aš irgi planuoju apartamentus, su virtuvėle. Gaminti mėgstu. Reiks apsižvalgyti konsultacijos metu, kur čia apsistoti. Kad būtu drąsu į lauką išeiti vienai ir iki klinikos nusigabenti. Ruošiu sąrašiuką iš šito forumiuko, gal pavyks ką nors gauti :hmm: :)
Dėl rūbų nestresuoju, tiesiog atitinkamai ruošiuosi, gerbadama tos šalies gyventojus ir pati save :D  Tiesiog atsimenu kai Vilniuje viso proceso metu nenorėjau nei žvilgsnių nei papildomo dėmesio tuo laikotarpiu, tai galvoju iš anksto atitinkamai pasiruošti ir būnent TR :angel_not: 
Pas mus rašo, kad pusryčiai viešbutyje 10eur/žm, tai galvoju kaip TR tai brangoka, už tiek gerus pietus ten pavalgysim, bet klausimas ar bus kur ryte gauti tų pusryčių ne pačiame viešbutyje :huh2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lieput: 25 rugpjūčio 2018 - 14:22

Pas mus e2 pateikia pmol tai kiek čia bus?

Atsakyti

Jų tinklapyje skelbiama, kad ivf startui 3cd FSH turi būti žemesnis negu 15IU/ml, o E2 mažiau 80 pg/ml (jei daugiau, gali būti įtariama cista).
Taip pat iš jų pačių tinklapio:

• What is day one of my cycle?

Day one is calculated as the first full day of your period, with heavy bleeding that starts before midday; so for timing purposes, you can ignore spotting or light premenstrual bleeding.

Pačiam ivf aš irgi planuoju apartamentus, su virtuvėle. Gaminti mėgstu. Reiks apsižvalgyti konsultacijos metu, kur čia apsistoti. Kad būtu drąsu į lauką išeiti vienai ir iki klinikos nusigabenti. Ruošiu sąrašiuką iš šito forumiuko, gal pavyks ką nors gauti :hmm: :)
Dėl rūbų nestresuoju, tiesiog atitinkamai ruošiuosi, gerbadama tos šalies gyventojus ir pati save :D  Tiesiog atsimenu kai Vilniuje viso proceso metu nenorėjau nei žvilgsnių nei papildomo dėmesio tuo laikotarpiu, tai galvoju iš anksto atitinkamai pasiruošti ir būnent TR :angel_not: 
Pas mus rašo, kad pusryčiai viešbutyje 10eur/žm, tai galvoju kaip TR tai brangoka, už tiek gerus pietus ten pavalgysim, bet klausimas ar bus kur ryte gauti tų pusryčių ne pačiame viešbutyje :huh2:

Tikrai turetu buti. Turkai megsta pavalgyti, todel visokiu kavinukiu/uzeigeliu ten apstu. Ypac pusryciams! O kiek kepykleliu ten, rytais svieziu riestainiu su sezamais (simit) net gatvese nesioja, karsti dar buna :) 

Pusryciams viesbutyje 10 eur brangoka.. Uz tiek dviese papusryciausite kavinukeje kokioje nors 👍

Atsakyti

Pas mus e2 pateikia pmol tai kiek čia bus?

Pagoiglinau skaiciuokle, tai iseitu ne daugiau nei ~294 pmol/l  :hmm:​ 

Atsakyti

Beje pries isvaziuojant dar gerdama kt buvau pasitikrinti (ar neturiu cistos, zodziu double check dariau) ir man ginė nepamatė cistos :( o buvau Vilniuj Maxmedoj pas Kristiną Stanislovaitytę.

Rašau, kad žinotumėt, kad bet kuo pasitikėt negali. Ten ėjau perdaug nesirinkdama, nes čia berods supermamose kažkas rašė, kad maxmedoj galima eiti pas bet kurią ginę... 

Atsakyti

Pagoiglinau skaiciuokle, tai iseitu ne daugiau nei ~294 pmol/l  :hmm:​ 

Ačiū. Na aš ir tikrinaus ar nėra cistų sakė viskas ok. Jei iki ketvirtadienio nebus mm tai vel eisiu 🤔. Oi vargstam mes mergaitės dėl džiaugsmelio.

Atsakyti

LLieput, tikrai rasit pusrycius pigiau nei uz 10 eur zmogui, cia jau dviem.ir tu mazu uzkandjniu daug. Mes viesbuty valgem, nes buvo 4 eur zmogui, bet kas ryt tas pats tai paskiau gailejuos, bet nezinojau kai pirma kart. Dabar tikrai neimsiu, na bet dabar ir apartamentus ziuresiu, tai jau pirksiuka noresiu.

Jpuma, dziugu, kad leido startuot, sunkus startas, gera pabaiga bus ;)

Ar jauciasi kazkas kitokio del situacijos su JAv? As tikiuos, kad neprades kokiu mitingu ar dar ko...

Atsakyti
Mergaitės, neapsigaukite su pusryčiais tr viešbučiuose - jie labai prasti. Nžn gal tik tuose pigiuose viešbučiuose taip prastai. Trijų rūšių dešros turbūt su e626, nes labai neskanios, trijų rūšių sūriai, trijų rūšių alyvuogės, virti kiaušiniai, pomidorai, agurkai, duona ir bulja. Na dar nutelos gali būti. Big boxe nergaitės sakė, kad kiekvieną rytą tokį patį omletą duoda, tai jau antrą savaitę į jį žiūrėti nebeįmanoma. Man viename viešbutyje išvis gerai - ant stalo, ant kurio booking.com foto matėsi karštas maistas, spintelė buvo pastatyta biggrin.gif . Tai kitame viešbutyje, kuriame buvo karštų dešrelių ir virti kiaušiniai buvo šilti, o dar ir karbuzo net buvo, sakiau, kad labai geri pusryčiai. Tai nžn ar verta už pysryčius primokėti. Aš ėmiau viešbučius su įskaičiuitais pusryčiais. Po 27-31€. Ir dar Memorialas kartais anksti liepdavo ateiti, tai papusryčiauti net nespėdavau (virtų kiaušinių į kambarį prisinešdavau ir suvalgydavau juos jau grįžusi). Kabinės visos nuo ryto dirba, bet nžn nuo kelintis val. Bet iki 22 val dauguma gatvės kavinukių dirba. Kai aš buvau tr, tai prie Memorialo palipus į kalną prie Perpos autobusų stotelės tokia makaroninė būdavo. Ten nebrangu ir maistas visada šviežias. Jei tebedirba ji, tai ir ten galima pavalgyti
Atsakyti

JPUMA kaip sekasi? :4u:

Atsakyti

Klausykit, o transferis iš oro uosto - už jį mokėti nereikės?

Atsakyti
Parduodu imunoglobulina. Jei kam reikia-rasykit i az
Atsakyti

JPUMA kaip sekasi? :4u:

Jaučiuosi gerai :) O rezultatai bys matyt rytoj per apžiūrą :) 

Tik tiek, kad po Menogon suleidimo susidaro skaudūs guzai pilve... žinau kad jį leidžia į raumenį, bet man sakė leist į pilvą, ryt gal gydytojo paklsusiu, mažu ta Zukhea ką nirs sumaišė  :hmm:​ 

Atsakyti