Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Sveikos merginos  :4u:  visų pirma noriu pasveikinti Pagrę ir Kramunę su nuostabiais skaičiukais  :wub:  kaip smagu žiūrėti į tokius gražius didėjančius skaičiukus  :wub: 

Aš norėčiau pasiteirauti, gal kuri artimiausiu metu planuoja važiuoti, arba yra turkijoje ir galėtų man parvežti keletą dėžučių leidžiamo prg ir nors porą dėžučių crinono?  :geda:​ 

Atsakyti
QUOTE(Typota @ 2017 02 09, 20:36)
<p></p><p>Aš norėčiau pasiteirauti, gal kuri artimiausiu metu planuoja važiuoti, arba yra turkijoje ir galėtų man parvežti keletą dėžučių leidžiamo prg ir nors porą dėžučių crinono?  blush2.gif </p>

Labas, turiu laaaaabai daug turkiško Crinone, galiu ir daugiau nei dvi dėžutes perleisti smile.gif
Parašyk a.ž., aptarsim detales.

Taip pat pasižiūrėjau, kad turiu dvi pilnas Estrofem ir kelias pilnas Coraspin dėžutes, kreipkitės, jei pritrūksit ;)
Atsakyti
QUOTE(Typota @ 2017 02 09, 20:36)
<p>Sveikos merginos  4u.gif  visų pirma noriu pasveikinti Pagrę ir Kramunę su nuostabiais skaičiukais  wub.gif  kaip smagu žiūrėti į tokius gražius didėjančius skaičiukus  wub.gif </p><p>Aš norėčiau pasiteirauti, gal kuri artimiausiu metu planuoja važiuoti, arba yra turkijoje ir galėtų man parvežti keletą dėžučių leidžiamo prg ir nors porą dėžučių crinono?  blush2.gif​ </p>

del leidziamo prg gali kreiptis, parvesciau.
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2017 02 09, 21:31)

Primink, kada jūs važiuosit? Kad spėčiau papinkinti smile.gif
Atsakyti

parašiau į a.ž.  :4u:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Typota: 09 vasario 2017 - 21:41
Sveikos,

Gal kam reikia leidziamo progesterono, bet galioja tik 02/2017, t.y. Iki sio menesio galo.

As jo laukiau sausi, bet kazkaip gal pastas kvituka per velai atsiunte, nzn, zodziu, tik neseniai dezute pasiemiau, 5 ampules ten (visa desute), bet man nebereikia. Gaila ismesti, kai kartais taip sunku ji gauti.
DOVANOJU.

Jei kam reikia, rasykit.
Atsakyti
Merginos,turkaitės nestuke.gif

Jei turkai liepia naudot estrofem iki 7 sav.ir crinone iki 12 sav.,tai kaip tas savaites skaičiuojat? Ar pagal fet, ar mmm? Nes paklaida gaunasi apie 2 savaites. Ir nuėjus echo juk jie neva daugiau savaičių mato. Žodžiu pasimečiau 🤔

Tiesa, kaip su aspirinu? Ar visoms jį dabar skiria?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kramune: 09 vasario 2017 - 22:48
QUOTE(Kramune @ 2017 02 09, 20:44)
Merginos,turkaitės  nestuke.gif

Jei turkai liepia naudot estrofem iki 7 sav.ir crinone iki 12 sav.,tai kaip tas savaites skaičiuojat? Ar pagal fet, ar mmm? Nes paklaida gaunasi apie 2 savaites. Ir nuėjus echo juk jie neva daugiau savaičių mato. Žodžiu pasimečiau 🤔

As po siai dienai geriu aspirina ir leidziuos kleksana.pas mane AFS.niekur nesidesi.
As naudojau nuo Fet.o echo skaiciuoja nuo mmm savaites

Persikute,zinok normalu ir dziaukis kad gali kramsnot,nes as net i maista negaledavau ziuret..mesos kvapas buvo kazkas baisaus.seip irgi jokiu lb dideliu pojuciu tik kad krutine pabrinkus ir jautri buvo,bet gal nuo progesterono.be to kovojau su tepliojimu apie 3 savaites.nuo 9sav.+5d.iki beveik 13 sav pasirodydavo net kraujas...oj buvo ziauru...bet gyd.nieko neizvelge blogo..taip ir neaisku kodel as ten tepliojau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nekantrioji:): 09 vasario 2017 - 23:19
QUOTE(Kramune @ 2017 02 09, 23:44)
Merginos,turkaitės  nestuke.gif

Sveika,
Man estrofem Mastura sake vartoti iki 10os sav. Tiesa,'paskutines kelias sav po kelias ar viena tablete.
Skaiciavo nuo mm. Zinok, kai paaugs leliukas,'ten mazdaug apsilygina pagal mm laikas ir pagal echo.
Man skyre aspirina vartoti po 100mg kiekvena diena del preklampsijos,'siaip butu neskyre. Bet praejusi karta labai nuo jo kraujavau, todel pasitarem su genetiku ir geriu aspirina "savu grafiku". O Tau irgi skyre aspirina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nica79: 09 vasario 2017 - 23:09
QUOTE(Persikute123 @ 2017 02 09, 21:34)
Primink, kada jūs važiuosit? Kad spėčiau papinkinti smile.gif

Labas rytas, konsultacija 14 d smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2017 02 10, 00:07)
Sveika,
Man estrofem Mastura sake vartoti iki 10os sav.
..aspirina "savu grafiku". O Tau irgi skyre aspirina?

O man Estrofem iki 7 sav.skyre. va, kaip skirtingai visoms 😊 Tas džiugina iš dalies,kad turkai į kiekvieną mūsų individualiai žiūri,o ne visoms vieną schemą taiko.
Aspirino šį kartą man neskyrė, bet aną kartą skyrė "profilaktiškai", užtai ir paklausiau ax.gif
Nicute, jau užsirašei pas genetikus, eisi?

Persikute,ačiū 4u.gif vadinasi crinone užteks, kiek turiu, nes jau išsigandau,kad prirrūksiu,jei savaites ne nuo mmm skaičiuoja 4u.gif beje, mano visus nėštumus lydi neapykanta mėsai biggrin.gif ji man ir smirda, ir neskani, ir išvis atrodo, kaip aš ją iki šiol valgiau biggrin.gif man norisi bulvinių, miltinių patiekalų, sriubų (ypač šaltibarščių), tik ne mėsos. Užtai matyt man lavai gerai svoris auga. Aišku, paskui numetu,bet priaugu 25-30 kg blink.gif

Pagre console.gif laukiam laukiam laukiam 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, kurioms nustatyta MTHFR mutacijos,

Gydytojas S. paskyre aktyvu B6 33mg kas 2d; aktyvu B12 1000mcg 1 k per savaite ir aktyvius folatus 1mg/d.
B6 ir folatus nusipirkau Panoramoj iki kol ateis mano vit is uzsienio, bet B12 negavau, nes buvo tik komplekte, o dozes netiko. verysad.gif
Noriu paklausti, gal kas galetu B12 1000mcg 2-3 tabletes paskolinti ar parduoti iki kol ateis maniskes :oops: neliksiu skolinga mirksiukas.gif
As is Vilniaus.
Dekui is anksto jei kas atsiliepsit. oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti