Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Na va mane gali rytoj ir namo išvaryti net nepradėjus... tiek ruošiausi ir še tau... šiandien pirma apžiūra, visi keturi folikuklai mano galva didoki kaip "antrai dienai" nuo 5 iki 8,5 mm. Nes manau, kad ne antra diena gaunasi, nes paprasčiausiai pramazinau mmm pradžią! oh.gif per tuos suknistus kontraceptikus nors-galva-i-siena-dauzyk.gif kurių dėka beveik visą ciklą tepliojo, ir kada prasidėjo mmm buvo sunku suprasti icon_sad.gif nes iš esmės taip normaliai ir nekrajavau...ne tai kad nekraujavau, beveik raudono kraujo nemačiau...

Padarė kraujo tyrimus ir E2 užkilęs, kiek nežinau, nedavė man konkretaus skaičiaus, tik grįžinėjant iš klinikos su gera nuotaika, kad jau leisiuos gonalį, man nauja koordinatorė skalambija visais varpais, kad ne gonalį man leistis, o Cetrotide! Dėl aukšto E2. Ryt ryte vėl E2 testas, ir tada bus verdiktas ar leidžia man startuoti ar ne....

Jūs man kas nors galit paaiškinti kas yra aukštas E2 prie 4 folikulų? Ir ką jis reiškia? Per didelį subrendimą? icon_hmmm.gif Jei taip, tai tikrai man ne antra mmm diena blem...

Jei varys namo rytoj, mastau maldauti jų, kad padarytų IUI natūraliame cikle, nors ir vyro spermoje keli milijonai. Girdėjau kažkam Lietuvoje darė IUI su puse milijono ir pastojo (tik nustojo vystytis) grauzia-nagus.gif

Kaip paaiškino nauja koordinatorė Zukhra, sprendimas dėl Cetrotide priimtas pačios Semros, lyg ir svarstė ar kartu pradėti leisti Gonalį ir Cetrotide ar tik Cetrotide, bet va nusprendė, kad tik Cetrotide... Na tikiuosi Semra žino ką daro ir galėsiu tęsti savo žygį grauzia-nagus.gif

Šiandien bendravau tik su Zukhra, nes Masturos klinikoje nebuvo, matyt kad išeiginė. Nežinau kaip toliau bus, ar jos kaitaliosis ir su abiem bendrausiu ar tik dabar su Zukhra. Pakolkas labai kokios nors nuomonės nesusiformavau apie ją. 

Atsakyti

jau dabar yra tokia Zukhra, jos daznai kartu su Mastura buna. Kol kas tai siaip sau
Jau is kelintos mergaites girdziu kad ta naujoji koordinatore neblizga :/ na, bet reikia tiketis, kad isidirbs, pagaus tempa ir pateisins pacientu lukescius. Mes spalio pab./lapkriti vizita planuojam. Zinant, kad Memorialas auksta klase rodo, nesinoretu, kad del koordinatores issiblaskymo reiketu nusivilti.. plius laikas ir nemazi pinigai juk isleidziami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaulinaB: 23 rugpjūčio 2018 - 18:07

JPUMA laikau kumštukus kad viskas būtų ok. 

Atsakyti

JPuma, fingers crossed!  :4u:​ lauksim rytoj naujienu is Jusu!

Atsakyti

O Jūs ten nuvykus, eurais, doleriais, turkiškom lirom ar visada tik banko kortele atsiskaitinėdavote (klinikoje, viešbutyje, kavinukėse, parduotuvėje, taxi, autobuse)? Dabar liros kursas kritęs, galvojam ar čia atsispindi kur nors kainų rinkoje pas juos?
Ir kaip su apranga, labai dengiančius rūbus dėvėjote? Gal kokių patarimų?
Prieš konsultaciją ryte galima valgyt? Pvz jei reikės hsg daryt? :4u:

Atsakyti

Merginos, jus del naujos koordinatores nesijausinkit :) maciau, bendravau. Ji dabar dirba kartu su mastura, nes mokosi is jos. Atsimenu pirmas musu fet buvo kai mastura vos pora savaiciu dirbo tik, zinokit keikiau as ja kaip begalejau. Ir ne as viena, visas forumas skambejo musu. Bet va, prasau, kaip istobulejo! Matyt su nauja koordinatore nebedaro ligonine klaidos, ir ruosia is anksto :)

Atsakyti

Lieput, mes vezemės € ir ten keitemės nes konsultacijos sumos nedidelės ir kas keisciausia klinikoje už konsultacija nereikejo moketi, vyras susimokejo tik už spermograma. Na aš ta diena pusryčius valgiau, man darė pratekamumą ir echo nes niekada nebuvo darytas, daugiau nieko. Na rinkausi rūbus neiššaukainčius, nes gerbiu jų tradicijas. Paprastos eilinės suknelės, maikutes ne gilia iškirpe, šortai tikrai dengiantys bulkas ( iki kelių)  bet ir tai vyras juokėsi ar neatsibodo dėmesys. 

Atsakyti

Merginos, jus del naujos koordinatores nesijausinkit :) maciau, bendravau. Ji dabar dirba kartu su mastura, nes mokosi is jos. Atsimenu pirmas musu fet buvo kai mastura vos pora savaiciu dirbo tik, zinokit keikiau as ja kaip begalejau. Ir ne as viena, visas forumas skambejo musu. Bet va, prasau, kaip istobulejo! Matyt su nauja koordinatore nebedaro ligonine klaidos, ir ruosia is anksto :)

Na man ji palyginus su Mastura bendrauja labai griežtai ir šaltai, tikiuosi kad pasikeis 🤔

Atsakyti

Lieput, mes vezemės € ir ten keitemės nes konsultacijos sumos nedidelės ir kas keisciausia klinikoje už konsultacija nereikejo moketi, vyras susimokejo tik už spermograma. Na aš ta diena pusryčius valgiau, man darė pratekamumą ir echo nes niekada nebuvo darytas, daugiau nieko. Na rinkausi rūbus neiššaukainčius, nes gerbiu jų tradicijas. Paprastos eilinės suknelės, maikutes ne gilia iškirpe, šortai tikrai dengiantys bulkas ( iki kelių)  bet ir tai vyras juokėsi ar neatsibodo dėmesys. 

o už pratekamumą mokėjai ir kiek? Ar darei Memoriale ar vykai į echomar? Neskaudėjo? :rolleyes: :D
tai supratau, kad bet kuriuo atveju ką beatsiveši, reiks išsikeist į jų liras ir jomis mokėti?
Man iškart laiške parašė, kad konsultacija nekainuos, bet vyrui reiks už adrologo konsultaciją 150eur susimokėti.
O IVF kaip? irgi lirom? ar eurais? Mes čia grynais atsidėjom, o galbūt bereikalo? Geriau kortelėje laikyt ir ja atsiskaityti arba ten išsiimti iš bankomato lirom? :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lieput: 23 rugpjūčio 2018 - 22:15

del pinigu, mes viska mokam kortele, taip patogiau, nereikia daug grynų nešiotis, algos ateina į korteles, tai kažkaip nusiimineti nesinori. Nebent turguj dirbčiau daug grynu tureciau, tai way not ir piniginej nesiotis  :)  3 savaitems pasiemiau 200 eur maistui, smulkims islaidoms, kad bele kur kokioj skylej korteles nedavineti :) siuo metu patikrinau, kad atsiskaitant kortele liras konvertuoja ne blogesniu kursu nei keityklise grynais :) 6.74 liras uz eura berods swedbankas skaiciavo

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JPUMA: 23 rugpjūčio 2018 - 22:23

del rubu labai nepergyvenkit, cia tokiu turkaiciu vaiksto kad oi oi oi. Kontrastų pilna, šalia su čadrom vienos, o va kita kita pusnuogė :D Bet jei dėmesio nenorit, tai venkit trumpu sijonu, ir atviru iskirpciu, ypac nuogų oečių ir. pan., visa kita cia labai normalu ;)

Atsakyti

o už pratekamumą mokėjai ir kiek? Ar darei Memoriale ar vykai į echomar? Neskaudėjo? :rolleyes: :D
tai supratau, kad bet kuriuo atveju ką beatsiveši, reiks išsikeist į jų liras ir jomis mokėti?
Man iškart laiške parašė, kad konsultacija nekainuos, bet vyrui reiks už adrologo konsultaciją 150eur susimokėti.
O IVF kaip? irgi lirom? ar eurais? Mes čia grynais atsidėjom, o galbūt bereikalo? Geriau kortelėje laikyt ir ja atsiskaityti arba ten išsiimti iš bankomato lirom? :4u:

Prarekamumą darė kitoje klijikoje ecimar, mokejau apie 150€. Jokio skausmo, net nesupratau kas vyksta. Na o man rašė jad konsultacija 150€ tik vietoje mastura pasake nieko tai kaip supratome pagal naujokę tai naujovė, kuri aikšku mums maloni. Maniškiui adrologo konsultacijos nereikėjo, pranešė po spermogramos. Dėl ivf mums pasakė kiek kainuos € bet aišku atsiskaitoma lyromis, Stambulas ne kurortas tad $ čia negalioja, na bent mes per tas dienas nesusidūrėme.

Atsakyti