Na va mane gali rytoj ir namo išvaryti net nepradėjus... tiek ruošiausi ir še tau... šiandien pirma apžiūra, visi keturi folikuklai mano galva didoki kaip "antrai dienai" nuo 5 iki 8,5 mm. Nes manau, kad ne antra diena gaunasi, nes paprasčiausiai pramazinau mmm pradžią! per tuos suknistus kontraceptikus
kurių dėka beveik visą ciklą tepliojo, ir kada prasidėjo mmm buvo sunku suprasti
nes iš esmės taip normaliai ir nekrajavau...ne tai kad nekraujavau, beveik raudono kraujo nemačiau...
Padarė kraujo tyrimus ir E2 užkilęs, kiek nežinau, nedavė man konkretaus skaičiaus, tik grįžinėjant iš klinikos su gera nuotaika, kad jau leisiuos gonalį, man nauja koordinatorė skalambija visais varpais, kad ne gonalį man leistis, o Cetrotide! Dėl aukšto E2. Ryt ryte vėl E2 testas, ir tada bus verdiktas ar leidžia man startuoti ar ne....
Jūs man kas nors galit paaiškinti kas yra aukštas E2 prie 4 folikulų? Ir ką jis reiškia? Per didelį subrendimą? Jei taip, tai tikrai man ne antra mmm diena blem...
Jei varys namo rytoj, mastau maldauti jų, kad padarytų IUI natūraliame cikle, nors ir vyro spermoje keli milijonai. Girdėjau kažkam Lietuvoje darė IUI su puse milijono ir pastojo (tik nustojo vystytis)
Kaip paaiškino nauja koordinatorė Zukhra, sprendimas dėl Cetrotide priimtas pačios Semros, lyg ir svarstė ar kartu pradėti leisti Gonalį ir Cetrotide ar tik Cetrotide, bet va nusprendė, kad tik Cetrotide... Na tikiuosi Semra žino ką daro ir galėsiu tęsti savo žygį
Šiandien bendravau tik su Zukhra, nes Masturos klinikoje nebuvo, matyt kad išeiginė. Nežinau kaip toliau bus, ar jos kaitaliosis ir su abiem bendrausiu ar tik dabar su Zukhra. Pakolkas labai kokios nors nuomonės nesusiformavau apie ją.