Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Mes į konsultaciją sridome su Ukrainos ir persėdimais aišku nepatogu bet kai kaina už 2asm pirmyn algal skiriasi 200€ tai pasirinkome nepatogumą 😀.  Na tikiuosi kad fsh ir E 2 bus ok.  Taip Lieput pagal "planą" turėtų būti kitą savaitę, einu šnd pas gine žiūrėsiu ką ji sakys ar mato šansus jog taip ir bus ar ne.

Atsakyti

Įsivaizduoju kaip spirgi ir lauki su nekantrumu starto :D Linkiu sėkmingo starto ir sėkmingo karto :4u: 
aš būsiu konsultacijoje kitą savaitę, man nusikėlė savaite vėliau dėl jų švenčių. Jei viskas gerai, startuosim už nepilno mėn. Aš irgi renkuosi nepatogumus ir pigiau, tik mums deja dėl švenčių, taikantis prie mm teko šįkart pirkti patogiau ir brangiau :blink: :rolleyes: 

Atsakyti

Dėkui Lieput, bet jei atvirai visa tai mane varo į neviltį, nes 1normalus ivf daug ko nežinau, turėsiu pasitiketi tr bet vel man tas pasitikejimas gydytojais po Treis smukes i dugną. Jei atvirai kažkoks chaosas galvoje 🤯

Atsakyti

Sabelyte, jei nusileisit 15 val. Ant 16 nespesi i klinika nuvaziuot..

Atsakyti

Jpuma, tai vat galvoju kad taip paskaiciuosiu jog max 2 d po gerimo jau buciau ten.na zesiu pagal skrydzius..

Vaje kiek visko suderint, nu brt kazkaip viskas susidelioja kaip reikia vardan tokio nuostabaus tikslo...

Atsakyti

Sabelyte, jei nusileisit 15 val. Ant 16 nespesi i klinika nuvaziuot..

Iperkama, logiška kaina bilietai Tr leidžiasi 14,45. Ankstenis tik per maskva bet ten rizika nes persedimas tik 1,30val. Na jei nieko nepavyks teks kliautis Griciumi🤔

Atsakyti

Sveiki. Mes buvome konsultacijoj pries pora sav. ir kaip tik i prieki skridome su UIA. Tai nusileidom 14.40. Kol praejom pasus, kol palaukem, kol visus pasitiks, ka turejo, tai viesbutyje buvom apie 16 val., o viesbutis pesciom nuo klinikos buvo apie 15 geru min.

Mes turetumem startuoti si savaitgali, Mastura sake jai rasyti sms. 

Atsakyti

Sveikos merginos, kurios gal zinot ar ilgai dirbs Mastura? ar neatostogaus rugseji-spali profesore? 

Atsakyti

Sveikos merginos, kurios gal zinot ar ilgai dirbs Mastura? ar neatostogaus rugseji-spali profesore? 

Mastura, jei sveikata leis, dirbs iki rugsėjo pabaigos, o po dekreto (pas juos jis labai trumpas) į kliniką grįžti nebeketina, nori kelerius metus pati auginti savo mergaites. Dabar Mastura kiekvieną ketvirtadienį turi išeiginę (bet į žinutes atsakinėja), o šeštadieniai-sekmadieniai pakaitomis su Zuhra. Dėl profesorės nieko nežinau.

Atsakyti

Sveiki. Mes buvome konsultacijoj pries pora sav. ir kaip tik i prieki skridome su UIA. Tai nusileidom 14.40. Kol praejom pasus, kol palaukem, kol visus pasitiks, ka turejo, tai viesbutyje buvom apie 16 val., o viesbutis pesciom nuo klinikos buvo apie 15 geru min.

Mes turetumem startuoti si savaitgali, Mastura sake jai rasyti sms. 

O kiek daug lietuvaičių planuoja užplūsti Tr👍

Atsakyti

Labai gaila, nespesim pamatyt Masturos, is laisku man ji pasirode labai atsakinga mergina. O gal zinot kas bus vietoj jos? Gal Elis grizta?

Atsakyti

Labai gaila, nespesim pamatyt Masturos, is laisku man ji pasirode labai atsakinga mergina. O gal zinot kas bus vietoj jos? Gal Elis grizta?

jau dabar yra tokia Zukhra, jos daznai kartu su Mastura buna. Kol kas tai siaip sau

Atsakyti