Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Neplanuotai teko keisti planus ir ieškotis naujos vietos, nes mano rezervaciją bookinge vieni apartamentai panaikino, nes negalėjo ant paprastos mokėjimo kortelės rezervaciją uždėti, kaip garantą. 

Tai ant smūgio likus kokioms penkioms dienoms susiradau kitus apartamentus, šiek tiek brangesnius (39 Eur parai) nei norėjau, bet ką darysi. Visada ieškau Taksim rajone. Man čia patogu ir kainos geros :) Per bookingą. Bandžiau per ieškoti ir per airbnb bet kažkaip nepavyko. Man ten sudėtinga suprasti, kada apartamentai visi tavo, o kada gyvensi su šeimininkais. Kažkaip neaiškiai jie ten rašo. 

Susisiekimas toks kaip aprašyta pirmam puslapy :) 

Atsakyti

Mes kaip žiūrėjome jei kažkas padoriau tai 35-40€ para, brangu bet ka padarysi. Kol viena būsiu bandysim ieškoti pigiau, mažesnio ploto, gal pavyks.

Atsakyti

Neklaidinkit merginų dėl klinikų, kuriuos tyrimus padaro šeštadienį. Jie gali paimti tik kraują, atsakymas bus tik pirmadienį. 
Kaune nėra nei vienos kinikos, kad atsakymas būtų šeštadienį po kelių valandų. Vilniuje daro Santariškės ir Grybo gatvė. 

Manau su kitais miestais tas pats. 

O cia kas per klinika grybo gatveje? Ar jie daro sekmadienį? 

Atsakyti

Citata nepasizymejo.. ka norejau pasakyt, kad ne tik Te bet visos musulmonisoos salys svencia dabar Eid :) man ir Mastura atrase siandien,kad kt sav.gyd paziures, as net nesjtikejau, kad ji atrasys sia sav.

Del tepliojimo/sirgimo tai gerai cia raso,kad kiekvienai indovidualiai, bet jau reikia ziuret kada tikras raudonas sviezias kraujas pasirodo ir jau nebesustoja, na netwplioja bet jau normaliai. Jei visada tepa pries, tai bus aisku kada ir kas.

Mam retai kada teplioja, kelias dienas pries jau pradedu jaust nugara, pilvo skausmus, krutine pasunkeja, tai jau aisku, kad arteja. Ir jau nelabai ir tepa, kai prasideda tai prasideda.

As tai db galvoju kaip cia man bus po Kt. Nepamenu kaip.buvo, kazkada pries kazkoki ivf teko gert, bet kada jos ateina kai nustoji, jauciu, kad be iskart, Mastura sako per 3-4 dienas, bet kazi kaip cia bus.

Atsakyti

Medicinos diagnostikos ir gydymo centras Grybo gatveje, Vilniuje.

Sekmadieni niekur nerasite kas padarytu tyrimus hormonu. Cia jau mes is praktikos kalbame Jums. 

Atsakyti

Ačiū merginos.  O sakykit klaipedos ar kauno vaisongumo klinikos neima kraujo? Na jei bus sekmadienį tes imtis pirmadienį ir pradeti nuo 3cd, sakė bus galima.Sakykit iki kelintos val reikia buti klinikoje kad apžiūrėtų, nes kiek žiūrėjau pagrinde lektuvai nusileidzia ~15val tai klinikoje +-16val ar ok ar jau per velu?

Atsakyti

Sabelyte, 22 Rug 2018 - 09:59, parašė: Ačiū merginos. O sakykit klaipedos ar kauno vaisongumo klinikos neima kraujo? Na jei bus sekmadienį tes imtis pirmadienį ir pradeti nuo 3cd, sakė bus galima.Sakykit iki kelintos val reikia buti klinikoje kad apžiūrėtų, nes kiek žiūrėjau pagrinde lektuvai nusileidzia ~15val tai klinikoje +-16val ar ok ar jau per velu?
tikrai ne vėlu bus, kai skridau tą pačią dieną priėmė 17:30 berods, vairuotojas is oro uosto veze tiesiai i klinika. O su kokiom avialunijom skrisit? Turkush airlines kai kuriomis dienomis tik vėlai vakare skrenda, pvz di sekmad. buvo skrydis tik 20 val.
Atsakyti

Ačiū merginos.  O sakykit klaipedos ar kauno vaisongumo klinikos neima kraujo? Na jei bus sekmadienį tes imtis pirmadienį ir pradeti nuo 3cd, sakė bus galima.Sakykit iki kelintos val reikia buti klinikoje kad apžiūrėtų, nes kiek žiūrėjau pagrinde lektuvai nusileidzia ~15val tai klinikoje +-16val ar ok ar jau per velu?

Klaipėdoje, kad ir ima kraują, bet niekas jums nepadarys tai pačiai dienai, nes siųs į Vilnių. Klaipėdoje yra tik pora laboratorijų, kurios čia vietoje turi įrengimus kraujui tirti (bet jos savaitgaliais nedirba), visos kitos veža kraujus į Vilnių.

Šiaip visos startuojančių/stimuliuojančių apžiūros vyksta iki pietų (iki kokios 13 val), nors mane vieną kartą profesorė buvo išsikvietusi papildomai apžiūrai tą pačią dieną 16 val. Aš suprantu, kad jūsų situacija yra neeilinė, ir reikėtų pasiklausti Masturos, kada vėliausiai klinika jus galėtų priimti. 

Nežinau, gal jums konsultacijos metu papuolė greitai pereiti pasų patikrinimą, bet mums (skridome 4 kartus) pasų patikrinimo yra tekę laukti nuo 30 min iki beveik pusantros valandos. Čia nežinosi kaip pataikysi, kiek tuo metu bus lėktuvų nusileidusių. O kur dar kelionė per visą miestą iki klinikos.... Manau turėtumėte užsidėti 2 valandas.

Atsakyti

tikrai ne vėlu bus, kai skridau tą pačią dieną priėmė 17:30 berods, vairuotojas is oro uosto veze tiesiai i klinika. O su kokiom avialunijom skrisit? Turkush airlines kai kuriomis dienomis tik vėlai vakare skrenda, pvz di sekmad. buvo skrydis tik 20 val.

Man nesvarbu kokios avialinijos, tiesioginis ar su persedimais, svarbiausia laikas ir kaina. Dažniausiai ankščiausiai atskrendama skrendant su persėdimais tad ir svarstau kaip si tuo laiku. Pavydžiu jums merginos kurios galėjote uš anksto skristi 😢

Atsakyti

Citata nepasizymejo.. ka norejau pasakyt, kad ne tik Te bet visos musulmonisoos salys svencia dabar Eid :) man ir Mastura atrase siandien,kad kt sav.gyd paziures, as net nesjtikejau, kad ji atrasys sia sav.

Del tepliojimo/sirgimo tai gerai cia raso,kad kiekvienai indovidualiai, bet jau reikia ziuret kada tikras raudonas sviezias kraujas pasirodo ir jau nebesustoja, na netwplioja bet jau normaliai. Jei visada tepa pries, tai bus aisku kada ir kas.

Mam retai kada teplioja, kelias dienas pries jau pradedu jaust nugara, pilvo skausmus, krutine pasunkeja, tai jau aisku, kad arteja. Ir jau nelabai ir tepa, kai prasideda tai prasideda.

As tai db galvoju kaip cia man bus po Kt. Nepamenu kaip.buvo, kazkada pries kazkoki ivf teko gert, bet kada jos ateina kai nustoji, jauciu, kad be iskart, Mastura sako per 3-4 dienas, bet kazi kaip cia bus.

dėl KT ir sirgimo. Man antras kartas kai gėriau prieš ivf KT. Tai pirmą kartą mm atėjo antrą dieną t.y. penktad. vakare išgėriau paskutinę kt ir sekmadienį iš ryto susirgau. Na tai remdamasi buvusia patirtimi viską šį kart taip susiplanavai iš anksto. Ir turėjo būt tas pats scenarijus - penktad. vakare paskutinė kt. Toliau planas biški eina iš rėmų ir sekmadienį dar nesergu, bet jau suplanuota ir skrendu, apsistoju, laukiu, pirmadienį dar ne... Tai va atėjo antrad. ir tai su klaustuku, jau tokios mmm kad varge varge mm nepavadinsi, bet šviežias kraujas yra raudonas ir nesvarbu, kad tik teplioja... Tad šiandien laukiu kada Mastura praneš kelintą val. vizitas :)

Užjaučiu aš ją, šventinė savaitė, visi sau su giminėmis, draugais ir gal kur išvykta iš miesto, o ji va dirba... 

O mieste jaučiasi toks štilis, visi neskuba, atsipūtę, plakatai dėl vykstančių regginių. Masinės atostogos! Kaip kokios Kalėdos  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Man nesvarbu kokios avialinijos, tiesioginis ar su persedimais, svarbiausia laikas ir kaina. Dažniausiai ankščiausiai atskrendama skrendant su persėdimais tad ir svarstau kaip si tuo laiku. Pavydžiu jums merginos kurios galėjote uš anksto skristi 😢

na tikiuosi ir Jums pasiseks, aš vis dar nesu garantuota dėl savo hormonų, nors rizika mazesne nei jūsų, bet vistiek rizika, tikiuosi neišsiųs manęs rytoj atgal (tik rytdienai gavau vizitą, ne šiandienai, na šventės ko norėt)...

O dėl skrydžių, teko skrist aną kart su ukrainos avialinijom ir šį kart su Turkijos. Tai kaip diena ir naktis. Nusiteikit Kijevo oro uoste palakstyt, jei laiko tarpas tarp skrydžių bus mažokas, nes ten nors ir skrydis transferiu, turi eiti vėl visą patikrą kaip įeinant į oro uostą ir jie turi vandens buteliuką nusipirkęs oro uoste, jį atima :( esu nemažai skridusi, bet tokio nepatogumo niekur nesu apturėjusi... Bet jei laiko tarpas padorus tarp skrydžių tai nervų bus mažiau. taip pat neišsigąskit jei vėluos, taip būna pas juos neretai. 

O su Turkijos avialinijom nemaniau, kad tokio lygio. Nors skrydis tik 2:40, kėdės su planšetiniais ekranais, kaip tolimuosisuose reisuose, gali filmus žiūrėt. Duoda valgyt (vakarienę gavau), gerti, net alkoholio nemokamai duoda (vynas ir kažkoks mačiau stipresnis buvo pilstomas)... 

Sabelyte nepergyvenkit viskas bus gerai, hlapato daug kol susiorganizuosi, o ka išskrisi ir čia atsidursi, tau teliks badytis, nuvažiuot apžiūrai ir ilsėtis, galvoti ką veikti, kaip fainiai laiką praleisti. Jokie darbai galvon ar aplinkinių bėdos. Viskas sustoja ir gyveni čia ir dabar  :B​ 

Atsakyti

Šeštadienį atvykus 9-10val ryte ir pridavus kraują, tą pačią dieną konkrečiai fsh, e2 atsakymus padarys ir Geromeda, Naugarduko g. 50-11, LT-03228 Vilnius.
Aš tiesiog siūliau iš anksto visiems skambinti ir tiksliai klausti ko norime ir kada padaryti, dar nesulaukus mm išsiaiškinti, kad nebūtų streso ir bėgiojimo tą dieną :4u:
Kada maždaug numatai savo mm, jau kitą sav?

Atsakyti