Man nesvarbu kokios avialinijos, tiesioginis ar su persedimais, svarbiausia laikas ir kaina. Dažniausiai ankščiausiai atskrendama skrendant su persėdimais tad ir svarstau kaip si tuo laiku. Pavydžiu jums merginos kurios galėjote uš anksto skristi 😢
na tikiuosi ir Jums pasiseks, aš vis dar nesu garantuota dėl savo hormonų, nors rizika mazesne nei jūsų, bet vistiek rizika, tikiuosi neišsiųs manęs rytoj atgal (tik rytdienai gavau vizitą, ne šiandienai, na šventės ko norėt)...
O dėl skrydžių, teko skrist aną kart su ukrainos avialinijom ir šį kart su Turkijos. Tai kaip diena ir naktis. Nusiteikit Kijevo oro uoste palakstyt, jei laiko tarpas tarp skrydžių bus mažokas, nes ten nors ir skrydis transferiu, turi eiti vėl visą patikrą kaip įeinant į oro uostą ir jie turi vandens buteliuką nusipirkęs oro uoste, jį atima
esu nemažai skridusi, bet tokio nepatogumo niekur nesu apturėjusi... Bet jei laiko tarpas padorus tarp skrydžių tai nervų bus mažiau. taip pat neišsigąskit jei vėluos, taip būna pas juos neretai.
O su Turkijos avialinijom nemaniau, kad tokio lygio. Nors skrydis tik 2:40, kėdės su planšetiniais ekranais, kaip tolimuosisuose reisuose, gali filmus žiūrėt. Duoda valgyt (vakarienę gavau), gerti, net alkoholio nemokamai duoda (vynas ir kažkoks mačiau stipresnis buvo pilstomas)...
Sabelyte nepergyvenkit viskas bus gerai, hlapato daug kol susiorganizuosi, o ka išskrisi ir čia atsidursi, tau teliks badytis, nuvažiuot apžiūrai ir ilsėtis, galvoti ką veikti, kaip fainiai laiką praleisti. Jokie darbai galvon ar aplinkinių bėdos. Viskas sustoja ir gyveni čia ir dabar