Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Pirmai konsultacijai skrendat 2-3cd? Tai jei ciklas sokineja paskutiniu metu tai kai prasideda mm iskart bilietus pirkt ir registruotis konsultacijai?

Atsakyti

Pirmai konsultacijai skrendat 2-3cd? Tai jei ciklas sokineja paskutiniu metu tai kai prasideda mm iskart bilietus pirkt ir registruotis konsultacijai?

2-3cd skrendama del ivf. Konsultacijai panos pataria iki ov, bet pvz man nesigavo taip kaip skaičiavau ir buvo gal 30cd. Tyrimų nieko neėmė, nes dauguma turėjau, tik pasidariau pratekamumą ir viskas. Man dar davė tyrimų Lt pasidaryti dėl kraujo krešumo ir trombų.

Atsakyti

Sabelyte, iš savo patirties galiu pasakyti, kad sekmadienį pasidaryti hormonų tyrimus Lietuvoje nėra įmanoma. Teko domėtis kai pernai gruodžio mėn. ruošiausi IVF'ui ir pirma diena ciklo buvo sekmadienis. Tai nuo ryto iki pietų skambinėjausi kur tik buvo įmanoma ir supratau, kad hormonų tyrimus pasidaryti be šansų, net ir neoficialiais keliais. Pvz. Kauno klinikų laboratorija gali padaryti tyrimus sekmadienį, bet tik ne hormonų. Matyt hormonų tyrimai prie skubių neatidėliotinų nesiskaito. 

Tad vykau be tyrimų. Mano aišku fsh ne tokios rizikos kaip tavo, tai pasisekė ir namo neišvarė. 

Dabar vėl esu kelyje. Apsakičiavau, kad mmm turi ateiti vėl sekmadienį, tai nelaukdama jau bilietus pirkau iš anksto. Bet va šiandien antradienis, esu Stambule mmm dar nėra... Nu ir planuok tu, kad nori :( Be to tie ciklai pas mane su kt. Nors ir esu mažarezervė, bet Semra man priskyrė prieš stimuliacijas kt... ale dėl cistų išvengimo... nu anuo kartu nesiskundžiu, tai tikiuosi šį kart mano fsh ir e2 nepaves, fsh pas mane kartais tik linkęs užkilti virš 15....  :blink: 

Dėl šeštadienio, tai kiek žinau tik Santarose padaro garantuotai. Medicina ptaktika man rodos vasartos sezono metu sestadieniais nebedirba. Daugiau negirdėjau. O jums jau šį savaitgalį startas?   :4u:​ 

Atsakyti

Neklaidinkit merginų dėl klinikų, kuriuos tyrimus padaro šeštadienį. Jie gali paimti tik kraują, atsakymas bus tik pirmadienį. 
Kaune nėra nei vienos kinikos, kad atsakymas būtų šeštadienį po kelių valandų. Vilniuje daro Santariškės ir Grybo gatvė. 

Manau su kitais miestais tas pats. 

Atsakyti

Sabelyte, iš savo patirties galiu pasakyti, kad sekmadienį pasidaryti hormonų tyrimus Lietuvoje nėra įmanoma. Teko domėtis kai pernai gruodžio mėn. ruošiausi IVF'ui ir pirma diena ciklo buvo sekmadienis. Tai nuo ryto iki pietų skambinėjausi kur tik buvo įmanoma ir supratau, kad hormonų tyrimus pasidaryti be šansų, net ir neoficialiais keliais. Pvz. Kauno klinikų laboratorija gali padaryti tyrimus sekmadienį, bet tik ne hormonų. Matyt hormonų tyrimai prie skubių neatidėliotinų nesiskaito. 

Tad vykau be tyrimų. Mano aišku fsh ne tokios rizikos kaip tavo, tai pasisekė ir namo neišvarė. 

Dabar vėl esu kelyje. Apsakičiavau, kad mmm turi ateiti vėl sekmadienį, tai nelaukdama jau bilietus pirkau iš anksto. Bet va šiandien antradienis, esu Stambule mmm dar nėra... Nu ir planuok tu, kad nori :( Be to tie ciklai pas mane su kt. Nors ir esu mažarezervė, bet Semra man priskyrė prieš stimuliacijas kt... ale dėl cistų išvengimo... nu anuo kartu nesiskundžiu, tai tikiuosi šį kart mano fsh ir e2 nepaves, fsh pas mane kartais tik linkęs užkilti virš 15....  :blink:

Dėl šeštadienio, tai kiek žinau tik Santarose padaro garantuotai. Medicina ptaktika man rodos vasartos sezono metu sestadieniais nebedirba. Daugiau negirdėjau. O jums jau šį savaitgalį startas?   :4u:​ 

Pagal viską kitą savaitgalį nes po duhaston ankščiau ateidavo mm po 4-5 dienų, nors dabar jau nieko nebežinau. Nes pasimečiau ir del mm pirmos dienos, nes pagal mane mm jau yra kai nors ir ne daug bet tepa raudonu krauji, panos sako kai jau normaliai yra tada tik. Kaip iš tikro? 

Gal žinote ar šeštadieniais turkai atsako jei nusiunti tyrimus. 

Atsakyti

Mastura tikrai atsako. O dar ypač, kai žino, kad jūs planuojate atvykti. 

O tai kelinta Jums dabar yra ciklo diena (kiek būna įprastai, jei pastvosu ciklas)? Jau dabar vartojate ta dufą? 

Man pvz. visą šį ciklą tepliojo, bet rudai, kartais ružavai, taip būna kai retai KT tenka vartoti. Vis laukiu kada pasirodys šviežias kraujas.

Kiekviena tą tepliojimą suprantam skirtingai, nes skirtingai ir sergame. Pvz. ar kai sergu tai sergu. Tai tepimas man labai aiškus kas yra. O kitoms sirgimas tai tik stiprus tepimas, nieks nebėga upeliais kaip pas mane. Tad čia labai viskas individualu ir Jums spręsti kas yra jau sirgimas Jums ir kas ne. Bet faktas vienas - šviežias kraujas yra ne epizodiškai, vadinasi tikriausiai jau sergate  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Pas mane 15cd diena, ryt pradedu dufą, vartosiu 6dienas. Ankščiau mm budavo kas 26d dabar nuo 24 iki 50d. 

Atsakyti

Kas per šventė tr šią savaitę kad gyd negali pažiūrėti rezultatų 🤔 vakar išsiunčiau ir atsakymas " gydytojai pažiūrės kitą savaitę nes pas mus šventė"

Atsakyti

taip cia nuo pirmadienio pietų iki penktadienio yra aukojimo šventė. Visi lanko gimines, kapines, laiką leidžia su šeima. Įstaigos ir nemažai parduotuvių nedirba visai...

Pirmadienis skaitėsi išvakarės, kurių metu pjauna avis ir kitus galvijus ir atiduoda vargstantiems.

Šventė religinė ir ji būna praėjus apie 70 dienų po ramadano ar kazkas tokio.  

Tai užtai Memorial dirba tik dalinai, daro ivf, bet konsultaciju ne.

Tai kai visi grįš į darbus ir atsakys jums spėju purmadienį. 

Atsakyti

Kas per šventė tr šią savaitę kad gyd negali pažiūrėti rezultatų 🤔 vakar išsiunčiau ir atsakymas " gydytojai pažiūrės kitą savaitę nes pas mus šventė"
Didziule svente - Kurban Bayram, kai turkai pjauna ir aukoja gyvulius, dalina mesa ir maista nepaaiturintiems, lanko visus seiminykscius ir giminaicius :) tesiasi 4 dienas, siandien pirmoji diena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaulinaB: 21 rugpjūčio 2018 - 18:32

taip cia nuo pirmadienio pietų iki penktadienio yra aukojimo šventė. Visi lanko gimines, kapines, laiką leidžia su šeima. Įstaigos ir nemažai parduotuvių nedirba visai...

Pirmadienis skaitėsi išvakarės, kurių metu pjauna avis ir kitus galvijus ir atiduoda vargstantiems.

Šventė religinė ir ji būna praėjus apie 70 dienų po ramadano ar kazkas tokio.  

Tai užtai Memorial dirba tik dalinai, daro ivf, bet konsultaciju ne.

Tai kai visi grįš į darbus ir atsakys jums spėju purmadienį. 

O kaip mes vienu metu atsakem :) 

Trumpai prie to pacio.. Pries kelis metus buvau turkiskame tikrame kaime per Kurban bayram. Tai buvo labai keista matyti kaip jie tuos gyvulius pazymetus ryte veda (raudonai kakta ir kaklas nudazyti), meldziasi, vakare vyrai su kruvinais rubais aplink vaiksto... Vyrai ir moterys atskirais rateliais susede ant zemes valgo SIANDIEN paskerstu gyvuliu patiekalus (moterys per diena gamino non stop). As tik viena kansneli nurijau pamenu, kazkaip nelindo...  :)​ 

Atsakyti

JPuma, pasidalinkite kur apsistojote sikart, ar gera vieta, kiek laiko iki klinikos? Aciu :4u:​ 

Atsakyti