Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Sabelyte, tai koks iš tikro yra pavadinimas unsure.gif

Agnucuston ar (nes pagal šį nieko nerabdu)

Agnucaston

Kur tu jį perki?

O gal galėtum nupaveiksluotį ir įkektį? Ačiū rolleyes.gif

Ikeliu išvjur užsisakau https://evaistine.camelia.lt/lytinei-slapimo-sistemai/83034-agnucaston-30-tabl.html?search_query=AGNUCASTON&results=1; 

Taip pat vartoju ir Apilakas nes ale ir muša fsh

Atsakyti
Apilakas, tai bičių pienelis, šį aš irgi geriu, ten yra estrogenų ir dar kažko, dabar nepamenų. Skaičiau, kad reguliuoja mėnesines, tai gal ir hormonus. Kai pirmą kartą man rekomendavo sakė daro aktivesnes kiaušides.
Atsakyti

Apilakas, tai bičių pienelis, šį aš irgi geriu, ten yra estrogenų ir dar kažko, dabar nepamenų. Skaičiau, kad reguliuoja mėnesines, tai gal ir hormonus. Kai pirmą kartą man rekomendavo sakė daro aktivesnes kiaušides.

Na aš radau kad taip pat padeda mažinti fsg, tai nežinau ar čia agnucaston su juo suveike ar šiaip, bet kažkodėl manau kad agnucaston man numušė, tikiuosi neklystu nes labai noreciau jau rugseji vykti i tr

Atsakyti
QUOTE(Sabelyte @ 2018 08 10, 19:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Aisaliukas" data-cid="72175435" data-time="1533914649"><div><p>Apilakas, tai bičių pienelis, šį aš irgi geriu, ten yra estrogenų ir dar kažko, dabar nepamenų. Skaičiau, kad reguliuoja mėnesines, tai gal ir hormonus. Kai pirmą kartą man rekomendavo sakė daro aktivesnes kiaušides.</p></div></blockquote><p>Na aš radau kad taip pat padeda mažinti fsg, tai nežinau ar čia agnucaston su juo suveike ar šiaip, bet kažkodėl manau kad agnucaston man numušė, tikiuosi neklystu nes labai noreciau jau rugseji vykti i tr</p>

O šalutinių poveikių geriant agnucaston nėra? Aš šiandien klausiau akupunktūristo ar galiu jį gerti kartu su akupunktūra, tai jis paskaitė šalutinius poveikius, tai nekokie, sako jei nori pabandyk, jei kas netaip tai nebegerk. Tai va nežinau, bijau, kad organizmas nesureguotų priešingai unsure.gif
Koks fsh ir e2 pas tave šį mėnesį?
Atsakyti

Na šalutinio jokio nepajutau. Pries tai buvo Fsh 21 E2 96, dabar fsh 10,96, E2 216,7 E2 padidejes gerokai bet tr sake viskas ok, galejau startutuoti si cikla.

Atsakyti

Merginos, kelinta ciklo diena jum perkelinejo embrioniukus? Man paskyre 23 diena bet visom perkelineja iki 20 ciklo dienos. Neramu...

Man pirma karta 19cd. 

Si karta 21cd :) 

Atsakyti
QUOTE(Sabelyte @ 2018 08 10, 22:12)
<p>Na šalutinio jokio nepajutau. Pries tai buvo Fsh 21 E2 96, dabar fsh 10,96, E2 216,7 E2 padidejes gerokai bet tr sake viskas ok, galejau startutuoti si cikla.</p>

O kaip su lh?
Atsakyti

O kaip su lh?

Nežinau, nes man jo neliepė tirtis. Paskutinį kartą tyriausi prieš važuuojant konsultacijai.

Atsakyti

Sabelyte,
O ką tau turkai sakė dėl dufaston vartojimo, kad išsukti mmm? Jis neslopina kiaušidžių, nedaro įtakos stimuliacijai?🙂
Atsakyti

Sabelyte,
O ką tau turkai sakė dėl dufaston vartojimo, kad išsukti mmm? Jis neslopina kiaušidžių, nedaro įtakos stimuliacijai?🙂

Nu manau jei slopintų tai neleistų gerti, kaip pvz kontraceptikų. Aš parašiau ka galima vartoti kad ciklas nebutu toks ilgas, sakau gal duhaston galima ar kazka kita. Tai ji parase  kad nuo 16 cd vartoti po 2 tabletes 6 dienas. 

Atsakyti

Sveikos, gal yra naujų nuomonių, kur apsistoti geriausia/saugiausia ir pan, lankantis Memorial klinikoje?
'Vaikštau' google po gatveles ir jau nebežinau, ką čia rinktis ir užsisakyti...
Kaip supratau big box atsiliepimai nekokie, hotel tempo visai nieko, bet geriausiai dauguma atsiliepia apie taksim square rajoną ir važiuoja iki Memorial taxi arba viešuoju transportu? :4u:

Atsakyti

Sveikos, gal yra naujų nuomonių, kur apsistoti geriausia/saugiausia ir pan, lankantis Memorial klinikoje?
'Vaikštau' google po gatveles ir jau nebežinau, ką čia rinktis ir užsisakyti...
Kaip supratau big box atsiliepimai nekokie, hotel tempo visai nieko, bet geriausiai dauguma atsiliepia apie taksim square rajoną ir važiuoja iki Memorial taxi arba viešuoju transportu? :4u:

Mes tinkomes truputį toliau nuo Taxim, bet kad būtume šalia Galatos, ir dabar kai važiuosime ieškosime, ar vienoje ar kitoje pusėje Gaatos tilto, arba jau Taxim jur pigiau 😁. Realiai tik pati nuvažiavusi suprasi kur noretum gyventi važiajant ilgesniam laikui. 

Atsakyti