Turiu parduoti imunoglobulino
QUOTE(Sabelyte @ 2018 08 06, 13:15)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="meiles_kibirkstele" data-cid="72171389" data-time="1533553688"><div><p>Viskas ok ;) as skaiciuodavau 1cd kai jau normaliai kraujuot pradedavau. Nes tepliodavo man ivairiai nuo dienos iki savaites pries mmm </p><p></p><p>Del 14 val, tai kazkaip i laikrodi neziuredavau... bet ir pramusdavo dazniausiai ryte. </p></div></blockquote><p>Nu supratau, aciu. Man tai tas toks tepliojimas is vis nesąmonė, nesitikėjau 😢. Pagal viską turėjo buti sekmadienį, kitą pirmadienį, nes kai buvau pas tr 07,25 sako tuoj bus ov, praeita pirmadienį- trečiadinį buvo ov nes skaudejo krutinę, tai ir skaiciavau kad bus tik kitą sav ir še tau, kažkokia nesąmonė 😭😭</p>
retai buna kada nori.. as ir turejau db savaitgali sulaukt mm.. bet ne kvapo. na tiksliau, jauciu, kad bus, bet kada.. vat ir kad nori. nors as ir ne si cikla, tai man ok, bet as planuoju kita. tai jei ir tu kita, gal kartais prasilenksim kur
retai buna kada nori.. as ir turejau db savaitgali sulaukt mm.. bet ne kvapo. na tiksliau, jauciu, kad bus, bet kada.. vat ir kad nori. nors as ir ne si cikla, tai man ok, bet as planuoju kita. tai jei ir tu kita, gal kartais prasilenksim kur
Šį jau 100% nebevažiuoju nes man pačiai netinak o ir vyrui sudetinga .Kita tai jau tikrai tureciau lekti, tai gali buti panasiu metu busim 😁.
QUOTE(emirra @ 2018 08 07, 14:02)
Merginos,gal kas turetumet parduoti CLIMARA 3,9?Labai reikia! Reiketu net keliu dezuciu.
Turiu Climara 7,8mg, galima kirpti per pusę (bus 2x3,9), jo dydis centimetrais irgi lygiai dvigubai didesnis (25cm2 = 2x12,5cm2). Galioja iki 2019/03
Gal domina.
Merginos, kelinta ciklo diena jum perkelinejo embrioniukus? Man paskyre 23 diena bet visom perkelineja iki 20 ciklo dienos. Neramu...
QUOTE(Sabelyte @ 2018 08 06, 14:15)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="meiles_kibirkstele" data-cid="72171389" data-time="1533553688"><div><p>Viskas ok ;) as skaiciuodavau 1cd kai jau normaliai kraujuot pradedavau. Nes tepliodavo man ivairiai nuo dienos iki savaites pries mmm </p><p></p><p>Del 14 val, tai kazkaip i laikrodi neziuredavau... bet ir pramusdavo dazniausiai ryte. </p></div></blockquote><p>Nu supratau, aciu. Man tai tas toks tepliojimas is vis nesąmonė, nesitikėjau 😢. Pagal viską turėjo buti sekmadienį, kitą pirmadienį, nes kai buvau pas tr 07,25 sako tuoj bus ov, praeita pirmadienį- trečiadinį buvo ov nes skaudejo krutinę, tai ir skaiciavau kad bus tik kitą sav ir še tau, kažkokia nesąmonė 😭😭</p>
Tepliojimas išvis nesiskaito .
Laukit kol pramuš šviežiu
Papildyta:
QUOTE(Brashkė27 @ 2018 08 05, 11:21)
<p>Sveikos. Jungiuosi į jūsų gretas. Su vyru nusprendėme, kad jeigu per metus nepavyks susilaukti vaikučių - vyksime jų į Stambulo Memorial kliniką. Lietuvoje darėmės tik vieną IUI, (kuris buvo netikslingas, dėl labai prastos spermos kokybės). Norėjau paklausti kiek laiko iki ivf tikslingas pirminis vizitas? Ar būtų labai blogai, jeigu pvz pirminiam vizitui nuvyktume 2018 spalį, o ivf norėtume atlikti tik 2019 rugpjūtį? Beje kokiais atvejais jie nori, kad būtų atlikti laporoskopija?
</p><p></p>
</p><p></p>
Tarp konsultacijos ir ivf geriau nedaryti ilgesnio tarpi nei 6 mėn
Papildyta:
QUOTE(Sabelyte @ 2018 08 08, 17:39)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="LaMona" data-cid="72171016" data-time="1533527336"><div><p>Kas tr klausė ar taip galima daryti su prg, tai Mastura atrašydavo, kad gydytojai neleidžia </p></div></blockquote><p>Aš paklausiau ar galima vartoti duhaston kad greičiau sulaukti mm, nes fsh šį ciklą geras (manau agnucuston numušė) ir tu jų paskirtųvaistų vartoti nereikia, tai leido parašė kaip vartoti. </p>
Tai kaip gerai
QUOTE(Sabelyte @ 2018 08 08, 17:39)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="LaMona" data-cid="72171016" data-time="1533527336"><div><p>Kas tr klausė ar taip galima daryti su prg, tai Mastura atrašydavo, kad gydytojai neleidžia </p></div></blockquote><p>Aš paklausiau ar galima vartoti duhaston kad greičiau sulaukti mm, nes fsh šį ciklą geras (manau agnucuston numušė) ir tu jų paskirtųvaistų vartoti nereikia, tai leido parašė kaip vartoti. </p>
Sabelyte, tai koks iš tikro yra pavadinimas
Agnucuston ar (nes pagal šį nieko nerabdu)
Agnucaston
Kur tu jį perki?
O gal galėtum nupaveiksluotį ir įkektį? Ačiū