Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(Kramune @ 2017 02 09, 18:20)
Na va,jau ir antras atsakymas yra 😊
9dpi HCG 123.97, 11 dpi  422.60  wub.gif 
Dabar belieka laukti skano 😊

Kaip gražiai augat wub.gif sveikinu nestuke.gif

nekantioji:) klausei dėl savijautos. Tai žinok, beveik nesijaučiu nėštuke biggrin.gif nei mane pykina, nei man bloga, labai skurdūs požymiai - tik vos pabrinkusios krūtys ir +2 kg, nors ir šitie gali būti nuo dažno kramsnojimo. Kodėl kramsnoju? norisi biggrin.gif bet ir tai nurašau per Kalėdas ištampytam skrandžiui tongue.gif
Todėl kiekvieno vizito pas gydytoją laukiu kaip aukso puodo laimėjimo wub.gif tik kad laikas slenka taip lėtai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2017 02 09, 19:47)
Kaip graziai augat  wub.gif super smile.gif))

Idomu kaip Akutinai sekas TR?  mirksiukas.gif
Dar lyg viena mergaite zadejo skristi sia savaite  4u.gif

Si mergaite tai as😊
Linkejimai is lietingo Stambulo, lietus lyja oras nelabai.Dar plius is oro uosto nepasieme nors buvom sutare su klinika pralaukem apie 40min ir nuejom ieskot taxi.Tai biski supikau rytoj klausiu kodel nepasieme.
Rytoj pirma konsultacija.

Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2017 02 09, 19:49)
Todėl kiekvieno vizito pas gydytoją laukiu kaip aukso puodo laimėjimo  wub.gif tik kad laikas slenka taip lėtai  ax.gif

Persikute,o doplerio nepirkai? 😊 mano nervus labai taupė dopleris. Kai dingo visi požymiai ir dar nebuvo pilvuko,sudvejodavau, ar dar tikrai nestuke.gif vakare paklausydavau svelnaus tuk tuk tuk ir budavo labai ramu wub.gif

Akutina, auuuu ploja.gif kaip tau sekasi TR??
Papildyta:
QUOTE(Millano @ 2017 02 09, 20:01)
Si mergaite tai as😊
Linkejimai is lietingo Stambulo, lietus lyja oras nelabai.Dar plius is oro uosto nepasieme nors buvom sutare su klinika pralaukem apie 40min ir nuejom ieskot taxi.Tai biski supikau rytoj klausiu kodel nepasieme.

Millano!! Kaip smagu!! Kuo geresnės jums konsultacijos, kuo geresnių žinių ir kio greitesnio starto wub.gif

P.S. su tais vairuotojais įprasta čia 😂 mūsų aną kartą neatvažiavo naktį į oro uostą nuvežti, tada tai streso turėjom, nes vos į lėktuvą nepavėlom. O Edena užpernai per vairuotoją ir pavėlavo į lėktuvą biggrin.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2017 02 09, 20:06)
Millano!! Kaip smagu!! Kuo geresnės jums konsultacijos, kuo geresnių žinių ir kio greitesnio starto  wub.gif

P.S. su tais vairuotojais įprasta čia 😂 mūsų aną kartą neatvažiavo naktį į oro uostą nuvežti, tada tai streso turėjom, nes vos į lėktuvą nepavėlom. O Edena užpernai per vairuotoją ir pavėlavo į lėktuvą  biggrin.gif  blink.gif

Nieko sau gerai kad mums parse kad pasiims 3val pries skrydi tai jei ir neatvyk palauksiu kokius 20min ir kvesiu taksi.nes nelabai norisi paveluot.
Tik vat idomu ka pasakys kodel neatvyko🤔
Atsakyti
QUOTE(Millano @ 2017 02 09, 20:15)
Nieko sau gerai kad mums parse kad pasiims 3val pries skrydi tai jei ir neatvyk palauksiu kokius 20min ir kvesiu taksi.nes nelabai norisi paveluot.
Tik vat idomu ka pasakys kodel neatvyko🤔

Taip, 3 val.iki skrydžio MAŽIAUSIAI,nes priklausomai nuo to,kur gyvenat, iki oro uosto 30-50 min.kelio,net jei neveluoja. Uztai mes si karta prasem atvaziuot 4 val.iki skrydzio,bet vairuotojas buvo super punktualus, net per anksti atvaziavo, tai turejom grazaus laiko 😂
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2017 02 09, 20:24)
Taip, 3 val.iki skrydžio MAŽIAUSIAI,nes priklausomai nuo to,kur gyvenat, iki oro uosto 30-50 min.kelio,net jei neveluoja. Uztai mes si karta prasem atvaziuot 4 val.iki skrydzio,bet vairuotojas buvo super punktualus, net per anksti atvaziavo, tai turejom grazaus laiko 😂

Tai reiks ir mums prasyt kad nesinervot geriau jau vietoj pasiedet😆
Atsakyti
QUOTE(Millano @ 2017 02 09, 19:01)
Si mergaite tai as😊

Ooo, tai geros ir informatyvios konsultacijos smile.gif
Idomu, kaip paaiskins, delko neatvyko i oro uosta...
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2017 02 09, 19:06)
Persikute,o doplerio nepirkai? 😊 mano nervus labai taupė dopleris. Kai dingo visi požymiai ir dar nebuvo pilvuko,sudvejodavau, ar dar tikrai  nestuke.gif  vakare paklausydavau svelnaus tuk tuk tuk ir budavo labai ramu  wub.gif

Dar ne, nes pagalvojau jog ankstoka.. man 11 savaitė eina wub.gif bet tikriausiai reikės pradėt dairytis, kad ramesnė nėštukė būčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2017 02 09, 20:45)
Dar ne, nes pagalvojau jog ankstoka.. man 11 savaitė eina wub.gif bet tikriausiai reikės pradėt dairytis, kad ramesnė nėštukė būčiau  biggrin.gif

Man 10.5 savaiciu jau girdejosi 💗💗
Papildyta:
QUOTE(J01 @ 2017 02 09, 20:44)
Ooo, tai geros ir informatyvios konsultacijos smile.gif
Idomu, kaip paaiskins, delko neatvyko i oro uosta...

Jie turi labai gerą paaiškinimą - "Sorry" 😄😄
Millano,manau bent 3.5 val.maziausiai pasilikit,tada be jokio streso papusryciausit (beje,mums viesbutis dave breakfast box), susirasit savo registracijos langus ir ramiai grįšit. Nes mes tada bėgom bėgom per iro uostą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2017 02 09, 18:20)
Na va,jau ir antras atsakymas yra 😊
9dpi HCG 123.97, 11 dpi  422.60  wub.gif 
Dabar belieka laukti skano 😊

Tiesa, PRG 29.08,tai laukiu gyd.nuomonės, privarėt čia man streso su tuo prg  biggrin.gif

Super skaciukas ir jo augimas! Grazu ziureti! Sveikinimu ir stipriai apkabinu wub.gif yahoo.gif

O tavo prg koks matavimo vienetas? Speju pasaktys ta pati ka ir man Mastura ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Millano @ 2017 02 09, 19:01)
Si mergaite tai as😊
Linkejimai is lietingo Stambulo, lietus lyja oras nelabai.

Sekmes tau ryt! Geru naujienu ir kuo greitesnio starto! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2017 02 09, 20:57)
Man 10.5 savaiciu jau girdejosi 💗💗
Papildyta:

Jie turi labai gerą paaiškinimą - "Sorry" 😄😄
Millano,manau bent 3.5 val.maziausiai pasilikit,tada be jokio streso papusryciausit (beje,mums viesbutis dave breakfast box), susirasit savo registracijos langus ir ramiai grįšit. Nes mes tada bėgom bėgom per iro uostą  biggrin.gif

Man irgi atrodo kad tiek ir paaiskins 😅
Mums parase kad pasiims 12.30 is viesbucio o isvykimas 16.15 tai kaip ir uztenta laiko paskaiciavau na gal dar kokius 30min damesiu del ramumo😊
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 02 09, 20:59)
Super skaciukas ir jo augimas! Grazu ziureti! Sveikinimu ir stipriai apkabinu wub.gif  yahoo.gif

O tavo prg koks matavimo vienetas? Speju pasaktys ta pati ka ir man Mastura  ax.gif:

ačiū! Dabar lauksim tavo tūkstantinio skaičiuko bigsmile.gif

Mano matavimo vnt.tas pats - ng/mL,bet pas mane lapelyje nera normu surasyta, o internete raso, kad 1 trimestro norma 10-29 ng/mL.

Papildyta:
Taip, atrašė lygiai taip pat, kaip Mastura bigsmile.gif "The result is very good smile.gif dont worry about the progesterone.It is fine!"
Atsakyti