Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(kalifornija @ 2018 08 04, 02:46)
Tyliai sveikinu!
As turiu crinono. Jei reikia rasykit man az.
Dar techninis klausimas- kodel neleidzia issiusti zinutes? As su sena versija prisijungus, gal del to?

Aciu smile.gif

Del zinuciu nzn... as su sena prisijungus per tel. Man kazkaip geriau. Gali buti kad del to zinuciu nesiuncia?

Bet kokiu atveju aciu uz pasiulyma 😊 pradejau leistis progestan, tai crinone tik rytais deduosi smile.gif uzteksiu kiek turiu po viena per diena vartodama 💗
Atsakyti

Merginos, lb nedrasiai, bet bandau gerinti statistika.
8dpi hcg 94, 10 dpi hcg 232 😊

Merginos, gal kuri sia savaite gryzinesit is turkijos, ir galit crinone parvezti?

Arba gal kuri turite likuciu?

Nuoširdžiausi sveikinimai :4u:  lengvo nėštumo ir puikios savijautos :nestuke

Atsakyti

Naudojant naują versiją žinutės veikia :)

Atsakyti

Naudojant naują versiją žinutės veikia :)

Tai gerai kad paprotinot  🤣🤣 persijungiau nauja versija, o ten zinuciu pilna 🤣🤣🤣🤣 kol atsakiau visoms 🤣🤣🤣

Atsakyti
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2018 08 04, 12:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lieput" data-cid="72169956" data-time="1533374597"><div><p>Naudojant naują versiją žinutės veikia smile.gif</p></div></blockquote><p>Tai gerai kad paprotinot  🤣🤣 persijungiau nauja versija, o ten zinuciu pilna 🤣🤣🤣🤣 kol atsakiau visoms 🤣🤣🤣</p>

man neatsakei biggrin.gif arba negavai, nes man kazko durniuoja ir nesuprantu ar nueina ar ne. bet persiunciau siandien vel 4u.gif
Atsakyti

Ka tik gavau ;) atsakiau ;) pries tai nebuvau gavus :(

Atsakyti

Sveikos, jei kam aktualu, buvau pas endokrinologę, tai sakė didelis arba normas viršijantis SHBG yra gerai, negerai tada kai jis žemas. icon_4u.gif
O kai klausiau dėl ciklo paankstinimo/pareguliavimo, tai dalinuosi ką rekomendavo M, sakė tą padaryti geriausia su duphaston, 13 dienų iki norimo ciklo pradžios pradėti ir vartoti 10d, ir po kelių dienų jos prasidės. Jei kam aktualu bus, galėsit pasitarti su gydytoja/u.

Atsakyti

Sveikos, jei kam aktualu, buvau pas endokrinologę, tai sakė didelis arba normas viršijantis SHBG yra gerai, negerai tada kai jis žemas. icon_4u.gif
O kai klausiau dėl ciklo paankstinimo/pareguliavimo, tai dalinuosi ką rekomendavo M, sakė tą padaryti geriausia su duphaston, 13 dienų iki norimo ciklo pradžios pradėti ir vartoti 10d, ir po kelių dienų jos prasidės. Jei kam aktualu bus, galėsit pasitarti su gydytoja/u.

Šiaip duphaston skiria kai nereguliarus ciklas arba yra pks, arba reikia issaukti mm.  Kaip man sake gyd jis silpniausias is visu bet vaistas.menau nelabai galima su juo zaisti kad pasireguliuoti cikla.

Atsakyti

Šiaip duphaston skiria kai nereguliarus ciklas arba yra pks, arba reikia issaukti mm.  Kaip man sake gyd jis silpniausias is visu bet vaistas.menau nelabai galima su juo zaisti kad pasireguliuoti cikla.

Gal ir nera jis lb gerai. Bet as butent ji vartojau pries stimuliacija. Kadangi mmm niekada nebuvo aisku kada pasirodys, tai nerizikavau laukti kelis menesius :)

Atsakyti

Man vaisingumo gydytoja rekomendavo (ji irgi atlieka ivf), sakė kaiptik nepakenks, nes jis skiriamas geltonkūnio funkcijos palaikymui (esant progesterono nepakankamumui, jo net kartais skiriama vartoti iki trečio nėštumo trimestro), arba jis skiriamas esant anovuliacijai. Geriant prieš ov jis ov gali slopinti, todėl jis geriamas po ov, progesterono kiekiui palaikyti. Jis atlieka progesterono vaidmenį, tik jis yra susintetintas. Čia man taip paaiškinta, Esu jau jį vartojusi stimuliuotuose cikluose, bei vieną kart iššaukiant mm. Mano atveju sakė daug geresnis, o ir planuojant tinkamesnis variantas negu kt. Pasitikiu gydytoja, prisiimu atsakomybę ant savęs :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lieput: 04 rugpjūčio 2018 - 23:04

Lieput TDrasei apie agnuscustonir kad jis gali kazkokius vaistus slopinti,apie kokius vaistus kalbejai. As Tr pasakiau kad vartoju juos bet labai mazas dozes tai jie sako ok vartok tai ka vartoji, nesake jų nutraukti.

Atsakyti

Sveikos, merginos, Kokie kraujo tyrimai parodo, kad yra bėdų su klampumu? Ar tr patys siūlo išsitiesti ar pačiu iniciatyva klausiate? Man nieko nesakė, tad neramu...

Sabelyte, 02 Rug 2018 - 19:27, parašė: Šiandiena buvau pas Serapina, rado kad turiu problemu del kresuliu ir klampumo, aisku paskyre aspiriną jei nepades tai leidziamų. Jis patare ivf daryti tik po men nes tada kraujas bus skystesnis ir didesne tikimybe nestumui nei dabar su tokiu klampumu. Dabar susimasciau kaip elgtis gal ištikro praleisti si cikla vaziuoti sekanti.
Atsakyti