Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2018 08 01, 10:25)
Ne manes klauset, bet atsakysiu biggrin.gif mes per ivf ir pirma fet buvom per airbnb susirade nerealu buta. Apie 15 min pesciom iki klinikos. Butas labai erdvus (~100kv.m.), sviesus. Ir kaina lb padori. Dabar maciau ji nuomuoja uz 29eur parai. Tik nzn kaip nuoroda per telefona cia imesti....

parasyk pavadinima pls.jei nuorodos neiseis, pasiziuresiu ir as 4u.gif

QUOTE(Aisaliukas @ 2018 08 01, 13:09)
O ką turkai daro jei pvz. atvažiuoji ivf ir apžiūros metu randa cistų? Daro ivf ar siųnčia namo? ax.gif

jei gersi KT tai neturetu but manau unsure.gif bet jei be KT tai nezinau. jei nedideles, gal nemaisys.
man reiks KT ir del cictu isvengt, ir kad tiksliau zinot akda ciklas prasides primesiu 21 diena ir jau 22 ar 23 busiu ten.
Atsakyti

Šiandiena buvau pas Serapina, rado kad turiu problemu del kresuliu ir klampumo, aisku paskyre aspiriną jei nepades tai leidziamų. Jis patare ivf daryti tik po men nes tada kraujas bus skystesnis ir didesne tikimybe nestumui nei dabar su tokiu klampumu. Dabar susimasciau kaip elgtis gal ištikro praleisti si cikla vaziuoti sekanti. 

Atsakyti

Šiandiena buvau pas Serapina, rado kad turiu problemu del kresuliu ir klampumo, aisku paskyre aspiriną jei nepades tai leidziamų. Jis patare ivf daryti tik po men nes tada kraujas bus skystesnis ir didesne tikimybe nestumui nei dabar su tokiu klampumu. Dabar susimasciau kaip elgtis gal ištikro praleisti si cikla vaziuoti sekanti. 

Aš pirmiausia visko klausciau turku, jeigu jie nemato tame problemos arba sako kad jeigu klampu skirs ir patys aspirina ir viskas bus gerai. Mano kraujas visada toks buvo, hemoglobinas visada Max ribose ir tikrai pastojusi dar ilgai geriau aspiriną (tai susiję ir su tuo jog laukiausi dvynių, jie apsidraudzia) bet jie tą patys mato ir skiria, nemanau kad tai yra priežastis laukti kito ciklo 😉 geriausio laiko laukti nereikia, jis yra DABAR 😉 sėkmės 

Atsakyti
QUOTE(Sabelyte @ 2018 08 02, 20:27)
<p>Šiandiena buvau pas Serapina, rado kad turiu problemu del kresuliu ir klampumo, aisku paskyre aspiriną jei nepades tai leidziamų. Jis patare ivf daryti tik po men nes tada kraujas bus skystesnis ir didesne tikimybe nestumui nei dabar su tokiu klampumu. Dabar susimasciau kaip elgtis gal ištikro praleisti si cikla vaziuoti sekanti. </p>

Primink kada zadi vaziuoti i tr? Juk iki isodinimo ir bus panasiai menuo? Ar net daugiau? smile.gif
O su turkais pasikonsultuoti tikrai verta. I kraujo kresuma jie tikrai atkreipia demesi smile.gif
Atsakyti

Primink kada zadi vaziuoti i tr? Juk iki isodinimo ir bus panasiai menuo? Ar net daugiau? smile.gif
O su turkais pasikonsultuoti tikrai verta. I kraujo kresuma jie tikrai atkreipia demesi smile.gif

Planavau jei fsh ir e2 geri tai vaziuoti po savaites +-, bet dabar susimasciau. Tr dave tyrimus darytis del kresumo, jie jau pwr konsulracija buvo nustebe kad nevartoju aspirino nes esu turejusi kresuli, bet nieko nepasake. 

Atsakyti
QUOTE(Sabelyte @ 2018 08 03, 10:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="meiles_kibirkstele" data-cid="72169122" data-time="1533276939"><div><p>Primink kada zadi vaziuoti i tr? Juk iki isodinimo ir bus panasiai menuo? Ar net daugiau? vartotojo įkelta nuotrauka
O su turkais pasikonsultuoti tikrai verta. I kraujo kresuma jie tikrai atkreipia demesi vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Planavau jei fsh ir e2 geri tai vaziuoti po savaites +-, bet dabar susimasciau. Tr dave tyrimus darytis del kresumo, jie jau pwr konsulracija buvo nustebe kad nevartoju aspirino nes esu turejusi kresuli, bet nieko nepasake. </p>

Tai greiciausiai ir taip butu skyre skystinancius. Jie laaabai nemegsta sakyti i prieki ka ir kaip darys. Bent jau as kol issiklausinedavau tai prazildavau. Ir pastebejau kad visa pagrinda vaistu skiria po punkcijos. Iki tol gal ir negerai, kad per punkcija nekraujuotum... bet kokiu atveju turkai pasakys viska smile.gif
Atsakyti

AČIŪ. Na paklausiau jūsų ir parašiau i tr ir uždraude gerti.  Nebegersiu 😕, nors man atrodo Serapino žodžiuose yra daug tiesos, bet... Darysiu tuos kitus tyrimus kur jie paskyrė, kurie pas mus kaime kažkokia naujiena 😁 gal po šių kas paaiškės. 

Atsakyti
QUOTE(Sabelyte @ 2018 08 03, 15:50)
<p>AČIŪ. Na paklausiau jūsų ir parašiau i tr ir uždraude gerti.  Nebegersiu 😕, nors man atrodo Serapino žodžiuose yra daug tiesos, bet... Darysiu tuos kitus tyrimus kur jie paskyrė, kurie pas mus kaime kažkokia naujiena 😁 gal po šių kas paaiškės. </p>

Matyt del punkcijos ir neleido smile.gif aspirinas yra ilgo poveikio, nustojus ji gerti kraujas sutirsteja tik per 2-3 savaites smile.gif leidziami - trumpalaikiai, veikia 24 val.

Man ir pries gimdyma sake aspirina nutraukti 3-4 savaites iki termino. O clexane pajutus pirmus pozymius gimdymo jokiu budu nebesileisti smile.gif

O kurie rodikliai nukrype nuo normu? Kuriuos dar reikia pasidaryti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meiles_kibirkstele: 03 rugpjūčio 2018 - 15:49

meiles_kibirkstele, 03 Rug 2018 - 16:48, parašė: Matyt del punkcijos ir neleido smile.gifaspirinas yra ilgo poveikio, nustojus ji gerti kraujas sutirsteja tik per 2-3 savaites smile.gifleidziami - trumpalaikiai, veikia 24 val. Man ir pries gimdyma sake aspirina nutraukti 3-4 savaites iki termino. O clexane pajutus pirmus pozymius gimdymo jokiu budu nebesileisti smile.gif O kurie rodikliai nukrype nuo normu? Kuriuos dar reikia pasidaryti?

Šiuos liepe pasidaryti būtinai,

Pridėta:

Atsakyti

Tikrai taip, gali issiusti namo arba ne. Tiek pirma, tiek antra syki pas mane buvo po cista, greiciausiai nuo ovaboost, nes aš ji vartojau. Bet po kraujo tyrinu, abu sykius leido startuot.
Papildyta:
Neduoda parašyti jum a.ž. Rašo, kad tokio nario nėra.

Aš jums parašiau į až, ar gavote žinutę?Ar veikia?

Atsakyti

Aga, gavau ir parašiau :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Januari: 03 rugpjūčio 2018 - 21:20
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2018 07 30, 10:57)
Merginos, lb nedrasiai, bet bandau gerinti statistika.
8dpi hcg 94, 10 dpi hcg 232 😊

Merginos, gal kuri sia savaite gryzinesit is turkijos, ir galit crinone parvezti?

Arba gal kuri turite likuciu?

Tyliai sveikinu!
As turiu crinono. Jei reikia rasykit man az.
Dar techninis klausimas- kodel neleidzia issiusti zinutes? As su sena versija prisijungus, gal del to?
Atsakyti