Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(Sabelyte @ 2018 08 01, 11:48)
<p>Nu jau kokias skirs dozed tokias vartosiu. Zinoma kad € turesiu daugiau, tik nemalonu tokias sumas nesiotis. blogiausiu atveju atsiskaitysiu banko kortele.</p>

As taip ir dariau smile.gif grynu lyru nuo korteles nusiimdavau, bet nedaug ju reikejo, tik kokiuose turgeliuose atsiskaityti. O visa kita kortele. Ir kursu palankiausiu nuskaiciuoja. Ir nereikia grynu nesiotis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(PaulinaB @ 2018 08 01, 12:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Sabelyte" data-cid="72166990" data-time="1533062439"><div><p>Susimasciau del avaboost, bet nenoriu dabar nieko atsisakyti nes pagal juos kad ir du foliai bet turetu buti ok. KT neleido gerti nes pas mane mazas amh. Pas mane po HSG pamate 4mm polipa tai nieko nesake del salinimo. Nezinau kur jus ieskote vietų bet mes ten kur noriu yra, man prabangos nereikia svarbiausia saldytuvas.😁. </p><p>Man dabar svarbu rasti Šiauliuose laboratorija kuri padarys fsh ir e2 kuo greiciau, kai reikes. </p></div></blockquote><p>Sabelyte, o kur dabar buvote apsistoje? Viesbutyje ar bute?
</p><p>As per AirBnB issirinkau toki buteli (savininke Ahu), netoli klinikos. Galvoju pirmam vizitui ten pabandyt panakvot, o jei viskas OK, tada ir IVF'ui ten apsistoti.
</p>

Ne manes klauset, bet atsakysiu biggrin.gif mes per ivf ir pirma fet buvom per airbnb susirade nerealu buta. Apie 15 min pesciom iki klinikos. Butas labai erdvus (~100kv.m.), sviesus. Ir kaina lb padori. Dabar maciau ji nuomuoja uz 29eur parai. Tik nzn kaip nuoroda per telefona cia imesti....
Atsakyti

Mano amh normalus buvo ir ne pks tai stimuliavo su 225 gonalio, o baigem su 275 😀 ir čia irgi buvo ale maža dozė, nors man atrodo kad čia jau nebloga tokia porcija 😀

Atsakyti

Sabelyte, o kur dabar buvote apsistoje? Viesbutyje ar bute?

As per AirBnB issirinkau toki buteli (savininke Ahu), netoli klinikos. Galvoju pirmam vizitui ten pabandyt panakvot, o jei viskas OK, tada ir IVF'ui ten apsistoti.

Buvome apsistoje ale apartmentu tipo viesbutyje, virtuve, saldytuvas. Mes neziurejome salia klinikos. Man geriau ir vienai bunant arciau Istiklal gatves, Galatos tilto kavinukiu. Apsistoje buvome cia. https://www.booking....d35b5;cdist=1,9km;checkin=2018-08-01;checkout=2018-08-02;dest_id=-755070;dest_type=city;group_adults=2;hapos=7;highlighted_blocks=176580807_90807357_0_1_0;m_occ=2;matching_block_id=176580807_90807357_0_1_0;room1=A%2CA;sb_price_type=total;srepoch=1533116435;srpvid=f1f5440970fd00af;type=total;ucfs=1&; 

Atsakyti

Sveikos icon_bigwink.gif
Nepavyko man pakliūti pas Karpenko prieš Tr konsultaciją.
Gal kuri lankėtės pas ją ir galite pasidalinti kokius tyrimus ji buvo paskyrusi? Ir kurioje laboratorijoje atlikote?
Noriu spėti kiek įmanoma bent tyrimus priduoti dabar, konsultacijai mane priėmė likus 2-3 sav prieš planuojamą naują IVF startą ( manęs kaip naujos pacientės sakė anksčiau priimti negali... ), tai jei kas blogai žinosiu, kad nestartuoti ar ką pavartoti.
Ar šie visi: ASA, ANA, HLA-DQ, APA antiphospholipid antibodies, antikūnai prieš DNR, natūralūs kileriai CD 16-56, ląstelinio imuniteto nustatymas?
Ar dar tyrėtės kuri ką nors iš šių:
Protein C ir Protein S
LAD lymphocyte antibody detection
TNF alpha cytokines
Th1 ir Th2
Galit ir į až. Labai labai būsiu dėkinga heart_fy.gif

Atsakyti
QUOTE(Sabelyte @ 2018 07 31, 20:43)
<p>Reikia patarimų merginų kurios jau buvo. Man sake taikys mazas dozes ir truks 9-10dienų. Gal galite pasakyti mazdaug kokius vaistus skirs ir už kiek ten juos pirkote. Minejote kad galima deretis su jais tai ydomu uz kiek galima nusipirkti.🤔🤨🤔</p>

Man Mastūra sakė, kad su žemu amh taiko tik trunpą protokolą. Ilgam jie skiria gerti kt. O prie žemo jie neskiria, kad vusiškai neužslopintų kiaušidžių. Nes po to gali nesistimuliuoti.

Man pernai iškart skyrė gonalio po 250, po tiek pagal kraujo tyrimą jis buvo iki punkcijos. Antibiotikai abiem prieš ivf, po dvi tabletes iš kart sugerti, folio rugštis o vėliau pridėjo kitus priklausomai kokie kraujo tyrimai ir kaip foliai auga. smile.gif
Papildyta:
O ką turkai daro jei pvz. atvažiuoji ivf ir apžiūros metu randa cistų? Daro ivf ar siųnčia namo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aisaliukas @ 2018 08 01, 15:09)
Man Mastūra sakė, kad su žemu amh taiko tik trunpą protokolą. Ilgam jie skiria gerti kt. O prie žemo jie neskiria, kad vusiškai neužslopintų kiaušidžių. Nes po to gali nesistimuliuoti.

Man pernai iškart skyrė gonalio po 250, po tiek pagal kraujo tyrimą jis buvo iki punkcijos. Antibiotikai abiem prieš ivf, po dvi tabletes iš kart sugerti, folio rugštis o vėliau pridėjo kitus priklausomai kokie kraujo tyrimai ir kaip foliai auga. smile.gif
Papildyta:
O ką turkai daro jei pvz. atvažiuoji ivf ir apžiūros metu randa cistų? Daro ivf ar siųnčia namo? ax.gif

Kiek zinau gali issiusti namo, gali leisti startuoti. Priklauso nuo cistu (viska sprendzia pagal kraujo tyrimus). Jei cistos nemaiso niekam, tai leidzia startuoti, ir jas ispunktuoja kartu su foliais.
Atsakyti

Papildyta:

Del kt ta pati man sake kodel neskirs ju. Bet del stimuliavimo sake atvirksciai, realiai nesvarbu kaip svarbu kad pavyktu, nes jau jaudulys ar pavyks isvykti ateinanti cikla.

Atsakyti
QUOTE(Sabelyte @ 2018 08 01, 09:48)
<p>LaMona nezinau kaip kas bet Semra sake kad man negalima didelemis dozemis stimuliuoti, taip pat nerekomenduoja KT. Iskart perspejo kad stimuliuos 9-10dienų, kad vyras galetu orientuotis kada atvaziuoti. Jei sakai kad 1k€ tureti tai sakyciau oho😲</p>

Vaistams nuo 600€ iki kokio 1100€ gali reikėti. Na paskaičiuok vien crinoną trims mėnesiams reikės pirkti. O kur dar stimuliuojantys?
Papildyta:
QUOTE(Sabelyte @ 2018 08 01, 10:48)
<p>Nu jau kokias skirs dozed tokias vartosiu. Zinoma kad € turesiu daugiau, tik nemalonu tokias sumas nesiotis. blogiausiu atveju atsiskaitysiu banko kortele.</p>

Aišku geriau tokios sumos kišenėje neturėti. Turėkite banko sąskaitoje. Aš kortele vaistinėse atsiskaitinėjau. O jųs žiūrėkit ar jums prie gonalio dar papildomai luverio nepaskirs. Mažarezervėms pasitaiko, kad skiria jį.
Atsakyti

As taip ir dariau smile.gifgrynu lyru nuo korteles nusiimdavau, bet nedaug ju reikejo, tik kokiuose turgeliuose atsiskaityti. O visa kita kortele. Ir kursu palankiausiu nuskaiciuoja. Ir nereikia grynu nesiotis smile.gif
Papildyta:

Ne manes klauset, bet atsakysiu biggrin.gifmes per ivf ir pirma fet buvom per airbnb susirade nerealu buta. Apie 15 min pesciom iki klinikos. Butas labai erdvus (~100kv.m.), sviesus. Ir kaina lb padori. Dabar maciau ji nuomuoja uz 29eur parai. Tik nzn kaip nuoroda per telefona cia imesti....

Gal tada bent pavadinima parasykit, bandysiu pagal ji ir kaina susirast ;)

Atsakyti

Buvome apsistoje ale apartmentu tipo viesbutyje, virtuve, saldytuvas. Mes neziurejome salia klinikos. Man geriau ir vienai bunant arciau Istiklal gatves, Galatos tilto kavinukiu. Apsistoje buvome cia. https://www.booking....d35b5;cdist=1,9km;checkin=2018-08-01;checkout=2018-08-02;dest_id=-755070;dest_type=city;group_adults=2;hapos=7;highlighted_blocks=176580807_90807357_0_1_0;m_occ=2;matching_block_id=176580807_90807357_0_1_0;room1=A%2CA;sb_price_type=total;srepoch=1533116435;srpvid=f1f5440970fd00af;type=total;ucfs=1&; 

Labai fainas variantas! Issisaugojau. 

O ar susisiekimas patogus iki klinikos buvo? Ar su taksu tiesiog vaziavot? 

Atsakyti
QUOTE(Aisaliukas @ 2018 08 01, 14:09)
Papildyta:

Tikrai taip, gali issiusti namo arba ne. Tiek pirma, tiek antra syki pas mane buvo po cista, greiciausiai nuo ovaboost, nes aš ji vartojau. Bet po kraujo tyrinu, abu sykius leido startuot.
Papildyta:
QUOTE(Lieput @ 2018 08 01, )
Galit ir į až. Labai labai būsiu dėkinga vartotojo įkelta nuotrauka
</p>

Neduoda parašyti jum a.ž. Rašo, kad tokio nario nėra.
Atsakyti

Labai fainas variantas! Issisaugojau. 

O ar susisiekimas patogus iki klinikos buvo? Ar su taksu tiesiog vaziavot? 

Vaziavome su taksi 18 lyrų, ten taksai tikrai pigu. Salia vaziuoja autobusas kuris veza iki klinikos. Ten tik is pradziu pasirodo baisoka vieta, bet realiai ramu, tylu.

Atsakyti