Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Avaboost aš gėriau, bet rado cistų tai nustojau gerti. Sksičiau, kad kai kurioms moterims taip būna. Nustojus gert viskas gerai.

As jau geriu 3 buteliuka, kol kas cistu nera, is labai senai turiu polipa ka dabar ir patvirtino HSG .

Atsakyti
QUOTE(Sabelyte @ 2018 07 31, 16:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Aisaliukas" data-cid="72166593" data-time="1533035927"><div><p>Avaboost aš gėriau, bet rado cistų tai nustojau gerti. Sksičiau, kad kai kurioms moterims taip būna. Nustojus gert viskas gerai.</p></div></blockquote><p>As jau geriu 3 buteliuka, kol kas cistu nera, is labai senai turiu polipa ka dabar ir patvirtino HSG .</p>

Turkai nesakė jį pašalinti? Nes man pernai per konsultaciją jie pamatė polypą ir sakė jį reikia pašalinti. Nes polypas gali veikti kaip ir spiralė. smile.gif
Atsakyti

Turkai nesakė jį pašalinti? Nes man pernai per konsultaciją jie pamatė polypą ir sakė jį reikia pašalinti. Nes polypas gali veikti kaip ir spiralė. smile.gif

Nea, sake stebesime. Pas mane jis jau labai senai pries tai buvo 2.. Kaip Fodina sake jis nemaiso nestumui, nes jis kazkaip kaip sake isoreje. 

Atsakyti
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2018 07 30, 10:57)
Merginos, lb nedrasiai, bet bandau gerinti statistika.
8dpi hcg 94, 10 dpi hcg 232 😊

Merginos, gal kuri sia savaite gryzinesit is turkijos, ir galit crinone parvezti?

Arba gal kuri turite likuciu?

wub.gif tyliai sveikinu

QUOTE(Sabelyte @ 2018 07 30, 11:23)
Labai gaila dėl jūsų 😢. Jei fsh ir e2 bus geri tai lekiu su ateinančiu ciklu (+-2sav). Jei ne tada vaistukai numusti fsh ir pirmyn. Realiai nenoriu temti laiko. Nes kad ir vos pora foliu bet kaip sake prof foliai atrodo labai geros kokybes, kazkokie dar takai ir labai geri, klausia ką vartoju kad su savo rodiklias tokius turiu.</p>

4u.gif 3 m jau praejo
supratau, tai labai jau greit.
as noriu vaziuot gale rugsejo. galvojau dabar gale rugpjucio, bet keli faktoriai man maiso isvaziuot, tai nenoriu rizikuot, plius dar karstis sakau gal geriau bus rugseji. bet as gersiu kt tai zinosiu kada tiksliai turiu but.
bet dar neradau kur gyvent, kazkaip dabar pilna, rugsejo gale tikiuos, bus daugiau laisvu.

QUOTE(Aisaliukas @ 2018 07 31, 13:18)
Avaboost aš gėriau, bet rado cistų tai nustojau gerti. Sksičiau, kad kai kurioms moterims taip būna. Nustojus gert viskas gerai.

jao, as ir 3 berots buteliukus geriau, bet per kiekviena ivf man rasdavo cictu, ir kazkaip issiaiskinom kad gali but nuo to, dabar nustojau, jau keli metai tai lygtais ok.

QUOTE(Aisaliukas @ 2018 07 31, 19:34)
Turkai nesakė jį pašalinti? Nes man pernai per konsultaciją jie pamatė polypą ir sakė  jį reikia pašalinti.  Nes polypas gali veikti kaip ir spiralė. smile.gif

man ir po HSG patvirtino du, bet jie maziukai, nesiekia 7 ir 8 mm. ir Semra sake kad nuo 10 mm skaito, kad gal geriau reikia pasalinti. tai dabar ir nenorejo salinti.
as dariaus pries tai hsg 2016 tai nebuvo nieko.
Atsakyti

wub.giftyliai sveikinu

4u.gif3 m jau praejo
supratau, tai labai jau greit.
as noriu vaziuot gale rugsejo. galvojau dabar gale rugpjucio, bet keli faktoriai man maiso isvaziuot, tai nenoriu rizikuot, plius dar karstis sakau gal geriau bus rugseji. bet as gersiu kt tai zinosiu kada tiksliai turiu but.
bet dar neradau kur gyvent, kazkaip dabar pilna, rugsejo gale tikiuos, bus daugiau laisvu.

jao, as ir 3 berots buteliukus geriau, bet per kiekviena ivf man rasdavo cictu, ir kazkaip issiaiskinom kad gali but nuo to, dabar nustojau, jau keli metai tai lygtais ok.

man ir po HSG patvirtino du, bet jie maziukai, nesiekia 7 ir 8 mm. ir Semra sake kad nuo 10 mm skaito, kad gal geriau reikia pasalinti. tai dabar ir nenorejo salinti.
as dariaus pries tai hsg 2016 tai nebuvo nieko.

Susimasciau del avaboost, bet nenoriu dabar nieko atsisakyti nes pagal juos kad ir du foliai bet turetu buti ok. KT neleido gerti nes pas mane mazas amh. Pas mane po HSG pamate 4mm polipa tai nieko nesake del salinimo. Nezinau kur jus ieskote vietų bet mes ten kur noriu yra, man prabangos nereikia svarbiausia saldytuvas.😁. 

Man dabar svarbu rasti Šiauliuose laboratorija kuri padarys fsh ir e2 kuo greiciau, kai reikes. 

Atsakyti

Reikia patarimų merginų kurios jau buvo. Man sake taikys mazas dozes ir truks 9-10dienų. Gal galite pasakyti mazdaug kokius vaistus skirs ir už kiek ten juos pirkote. Minejote kad galima deretis su jais tai ydomu uz kiek galima nusipirkti.🤔🤨🤔

Atsakyti
QUOTE(Sabelyte @ 2018 07 31, 21:43)
<p>Reikia patarimų merginų kurios jau buvo. Man sake taikys mazas dozes ir truks 9-10dienų. Gal galite pasakyti mazdaug kokius vaistus skirs ir už kiek ten juos pirkote. Minejote kad galima deretis su jais tai ydomu uz kiek galima nusipirkti.🤔🤨🤔</p>

Skiria individualiai, pagal jūsų tinkamą protokolą ir hormonų tyrimus, ir t.t. Mes buvę 2015 ir 2016 metais,kainos gal būt ir pasikeitę...šios temutės pirmam puslapy yra parašyti vaistų pavadinimai ir kainos (nežinau kiek tikslios), taip pat nuorodos į vaistines, ten pagal vaistų pavadinimą išmeta kainas. Galbūt į tai galit orentuotis.
Man per pirmą stimuliaciją reikejo: Gonal, cetrotide, luver ir paskui sprogrukų - ovitrel.
Antrą sykį - Gonal, cetrotide , ovitrel. Bet nebūtinai visi iškart skiriami yra,kiti gali būti skirti nuo vėlesnės stimuliacijos dienos.
Po punkcijos keletas tablečių, jos nera brangios, berods prednol, rulid. Žinoma progesterono crinone, ir del visa ko mergaites perkasi leidziamo - progestan 50 mg (dėžutėj 5 ampolės).
Čia kiek prisimenu,gal kažką ir praleidau.
Atsakyti
QUOTE(Sabelyte @ 2018 07 31, 21:43)
<p>Reikia patarimų merginų kurios jau buvo. Man sake taikys mazas dozes ir truks 9-10dienų. Gal galite pasakyti mazdaug kokius vaistus skirs ir už kiek ten juos pirkote. Minejote kad galima deretis su jais tai ydomu uz kiek galima nusipirkti.🤔🤨🤔</p>

Įsidėkit 1tūkst € vaistams. Manau išsiteksite. Gal kainuos mažiau, bet nelabai įsivaizduoju kaip prie žemo amh minimalias vaistų dozes skirs. Kad tik neviršytų poros šimtų.
Vaistinėje Idill, kuri prie Memorialo, derėtis nereikia, nes ten jau Memorialas su jais sutaręs, kad normaliomis kainomis vaistus pardavinėtų, o kitose vaistinėje, jei pirksite brangesnius vaistus, tai būkite pasidomėję iš anksto jų kaina, kad galėtumėte nusiderėti.
Papildyta:
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2018 07 30, 11:57)
Merginos, lb nedrasiai, bet bandau gerinti statistika.
8dpi hcg 94, 10 dpi hcg 232 😊

Merginos, gal kuri sia savaite gryzinesit is turkijos, ir galit crinone parvezti?

Arba gal kuri turite likuciu?

Sveikinu 4u.gif
Dėl prg, tai aš neleidau jam kristi žemiau 50 nmol/l, todėl jūsų vietoje aš jau leisčiausi
Atsakyti

LaMona nezinau kaip kas bet Semra sake kad man negalima didelemis dozemis stimuliuoti, taip pat nerekomenduoja KT. Iskart perspejo kad stimuliuos 9-10dienų, kad vyras galetu orientuotis kada atvaziuoti. Jei sakai kad 1k€ tureti tai sakyciau oho😲

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2018 07 31, 22:16)
wub.gif tyliai sveikinu
4u.gif 

QUOTE(LaMona @ 2018 08 01, 02:57)

Sveikinu  4u.gif
Dėl prg, tai aš neleidau jam kristi žemiau 50 nmol/l, todėl jūsų vietoje aš jau leisčiausi

Aciu merginos uz sveikinimus smile.gif baimiu si karta n kartu daugiau nei pirma karta... gal del nesekmingos patirties kova... nzn... bet tikiuosi bus viskas ok smile.gif

Pradejau leistis vakar po puse ampoles progestano. Ryt darysiu prg, matysim ka skaiciukai rodys. Jei imanoma, tai taip ir paliksiu puse. Nes kai leisdavausi po pilna doze, per abu nestumus, budavau lavonas. Visai nebudavo jegu net is lovos islipti. O dukriukas tikrai neleidzia lovoj vartytis visa diena biggrin.gif

QUOTE(Sabelyte @ 2018 08 01, 10:48)
<p>LaMona nezinau kaip kas bet Semra sake kad man negalima didelemis dozemis stimuliuoti, taip pat nerekomenduoja KT. Iskart perspejo kad stimuliuos 9-10dienų, kad vyras galetu orientuotis kada atvaziuoti. Jei sakai kad 1k€ tureti tai sakyciau oho😲</p>

Na ziurint kaip semra supranta tas nedideles dozes biggrin.gif reiktu man uzrasus savo pavartyti, mane del pks ir laaaaaaabai auksto amh stimuliavo minimaliom. Sake mazesnem jau nebegalima (nors butu galeje butu dar mazesnes dozes skyre), tai jei gerai pamenu 100tv gonalio leisdavausi. Jei noresi, galesiu tiksliai paziureti.
Kas liecia pinigus, tai as irgi pasiimciau daug daugiau nei gali prireikti. Nes niekada nezinai kas ir kaip pakryps stimuliacijos metu smile.gif
Atsakyti

Nu jau kokias skirs dozed tokias vartosiu. Zinoma kad € turesiu daugiau, tik nemalonu tokias sumas nesiotis. blogiausiu atveju atsiskaitysiu banko kortele.

Atsakyti

Susimasciau del avaboost, bet nenoriu dabar nieko atsisakyti nes pagal juos kad ir du foliai bet turetu buti ok. KT neleido gerti nes pas mane mazas amh. Pas mane po HSG pamate 4mm polipa tai nieko nesake del salinimo. Nezinau kur jus ieskote vietų bet mes ten kur noriu yra, man prabangos nereikia svarbiausia saldytuvas.😁. 

Man dabar svarbu rasti Šiauliuose laboratorija kuri padarys fsh ir e2 kuo greiciau, kai reikes. 

Sabelyte, o kur dabar buvote apsistoje? Viesbutyje ar bute?

As per AirBnB issirinkau toki buteli (savininke Ahu), netoli klinikos. Galvoju pirmam vizitui ten pabandyt panakvot, o jei viskas OK, tada ir IVF'ui ten apsistoti.

Atsakyti