Avaboost aš gėriau, bet rado cistų tai nustojau gerti. Sksičiau, kad kai kurioms moterims taip būna. Nustojus gert viskas gerai.
As jau geriu 3 buteliuka, kol kas cistu nera, is labai senai turiu polipa ka dabar ir patvirtino HSG .
Turkai nesakė jį pašalinti? Nes man pernai per konsultaciją jie pamatė polypą ir sakė jį reikia pašalinti. Nes polypas gali veikti kaip ir spiralė.
Nea, sake stebesime. Pas mane jis jau labai senai pries tai buvo 2.. Kaip Fodina sake jis nemaiso nestumui, nes jis kazkaip kaip sake isoreje.
tyliai sveikinu
3 m jau praejo
supratau, tai labai jau greit.
as noriu vaziuot gale rugsejo. galvojau dabar gale rugpjucio, bet keli faktoriai man maiso isvaziuot, tai nenoriu rizikuot, plius dar karstis sakau gal geriau bus rugseji. bet as gersiu kt tai zinosiu kada tiksliai turiu but.
bet dar neradau kur gyvent, kazkaip dabar pilna, rugsejo gale tikiuos, bus daugiau laisvu.
jao, as ir 3 berots buteliukus geriau, bet per kiekviena ivf man rasdavo cictu, ir kazkaip issiaiskinom kad gali but nuo to, dabar nustojau, jau keli metai tai lygtais ok.
man ir po HSG patvirtino du, bet jie maziukai, nesiekia 7 ir 8 mm. ir Semra sake kad nuo 10 mm skaito, kad gal geriau reikia pasalinti. tai dabar ir nenorejo salinti.
as dariaus pries tai hsg 2016 tai nebuvo nieko.
Susimasciau del avaboost, bet nenoriu dabar nieko atsisakyti nes pagal juos kad ir du foliai bet turetu buti ok. KT neleido gerti nes pas mane mazas amh. Pas mane po HSG pamate 4mm polipa tai nieko nesake del salinimo. Nezinau kur jus ieskote vietų bet mes ten kur noriu yra, man prabangos nereikia svarbiausia saldytuvas.😁.
Man dabar svarbu rasti Šiauliuose laboratorija kuri padarys fsh ir e2 kuo greiciau, kai reikes.
Susimasciau del avaboost, bet nenoriu dabar nieko atsisakyti nes pagal juos kad ir du foliai bet turetu buti ok. KT neleido gerti nes pas mane mazas amh. Pas mane po HSG pamate 4mm polipa tai nieko nesake del salinimo. Nezinau kur jus ieskote vietų bet mes ten kur noriu yra, man prabangos nereikia svarbiausia saldytuvas.😁.
Man dabar svarbu rasti Šiauliuose laboratorija kuri padarys fsh ir e2 kuo greiciau, kai reikes.
Sabelyte, o kur dabar buvote apsistoje? Viesbutyje ar bute?
As per AirBnB issirinkau toki buteli (savininke Ahu), netoli klinikos. Galvoju pirmam vizitui ten pabandyt panakvot, o jei viskas OK, tada ir IVF'ui ten apsistoti.