Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(Krown @ 2018 07 25, 20:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="PaulinaB" data-cid="72162256" data-time="1532534079"><div><p>Oo, tai cia pasaka! 😍 Tokie atvejai tik ikvepia 😊😊</p><p>Jus Memorial daret? Kiek isskaiciau, jie nelinke dvieju sodint, tai kaip jus ispraset? 😁</p></div></blockquote><p>Taip, mes dareme Memorial 😉 man tikrai neturėjo sodinti dviejų, jau tada buvo ta pati politika, tačiau aš atvažiavau su tokiu stipriu noru ir tikėjimu pasiimti dvynukų, kad turbūt manęs niekas nebūtų sustabde 😁 buvo savotiškai mistiškas dalykas, nes aš savo norą buvau išreiškusi tik koordinatorei ir net neikyriai taip, o per pirmąją peržiūra net nepamenu ar aš klausiau profesorės apie galimybę bet ko gero kad klausiau na ir ji davė žalia šviesa 😍 ji man juos ir įdėjo 😉 gavosi nuostabi poryte 😍 kartais tiesiog matyt reikia labai stipriai norėti ir kažkokiu tais būdu visos sąlygos tam susiklosto palankios 😁 nes aš nei nesėkmingų IVF turėjusi, nei pagal amžių tikau, na tiesiog pati net negaliu dorai paaiškinti kaip čia man leido, nes vėliau įkvėptos mano istorijos mergaitės ne vieną prašė ir tikrai vos kelios issiprase kad dėtų du 🤔🙄 </p><p></p><p></p>

As taip ir neisprasiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PaulinaB @ 2018 07 25, 10:18)
<p>Sveikos, mergaites. Gal yra siame tarpe, kurios ruosiasi keliu menesiu begyje vykti i TR? smile.gif Jei viskas OK, mes gal Lapkriti jau vaziuosime pirmai konsultacijai.
</p><p>Mastura, jei neklistu, iseina rugsejo men kaip cia rase, tai gal jau yra zinomas tiesioginis el.pastas naujosios koordinatores? Zinoma, rasysiu ir per tinklalapi, bet noreciau ir ten, ir ten parasyt.
</p>

Nauja kordinatorė Zukhra kalba anglų ir rusų kalbom,

zukhra.sert@memorial.com.tr

Mastūra sakė jei sveikata leis, tai bus iki spalio mėnesio.
Atsakyti

Taip, mes dareme Memorial 😉 man tikrai neturėjo sodinti dviejų, jau tada buvo ta pati politika, tačiau aš atvažiavau su tokiu stipriu noru ir tikėjimu pasiimti dvynukų, kad turbūt manęs niekas nebūtų sustabde 😁 buvo savotiškai mistiškas dalykas, nes aš savo norą buvau išreiškusi tik koordinatorei ir net neikyriai taip, o per pirmąją peržiūra net nepamenu ar aš klausiau profesorės apie galimybę bet ko gero kad klausiau na ir ji davė žalia šviesa 😍 ji man juos ir įdėjo 😉 gavosi nuostabi poryte 😍 kartais tiesiog matyt reikia labai stipriai norėti ir kažkokiu tais būdu visos sąlygos tam susiklosto palankios 😁 nes aš nei nesėkmingų IVF turėjusi, nei pagal amžių tikau, na tiesiog pati net negaliu dorai paaiškinti kaip čia man leido, nes vėliau įkvėptos mano istorijos mergaitės ne vieną prašė ir tikrai vos kelios issiprase kad dėtų du 🤔🙄 

Kaip faina 😊 as Lietuvoje darydama ivf svaigau, kad prikibtu du ir tureciau dvynukus! Bet po nesekmes taip nuleidzia ant zemes, kad dabar svajoju bent viena vieninteli isnesioti ir tureti 😳 

Labai dziugu skaityti ivairias visu istorijas!

Sabelyte, slapta seku jus :D ar jus jau vietoje? Kada konsultacija? Lauksime ziniu ;-) 

Atsakyti

Aciu 😉 

Susirasiau siandien musi istorija lietuviu k, trys lapai isejo. Dabar issiversiu viska i angku k ir reikes siusti laiskuti! 

Siuo metu esame laukime genetiniu tyrimu atsakymuose, rugpjucio gale tik pasimatysiu su genetike. Ir po biski ruosimes TR :)

Atsakyti

Kaip smagu skaityti, kad kas jau antra pasieme, o kas ruosiasi vaziuoti. As kaip vaziavau fet pasiimti dukrytes tai naudojau estrofem progesterona ir man dar liepe susileisti ovitreli.  :)

Atsakyti

Kaip smagu skaityti, kad kas jau antra pasieme, o kas ruosiasi vaziuoti. As kaip vaziavau fet pasiimti dukrytes tai naudojau estrofem progesterona ir man dar liepe susileisti ovitreli.  :)
Dabar važiavai vel ar čia tas sėkmingas kartas po dvyniu? 🙄Didžiausi linkėjimai jūsų šeimai 😘
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 25 liepos 2018 - 23:48

Kaip faina 😊 as Lietuvoje darydama ivf svaigau, kad prikibtu du ir tureciau dvynukus! Bet po nesekmes taip nuleidzia ant zemes, kad dabar svajoju bent viena vieninteli isnesioti ir tureti 😳 

Labai dziugu skaityti ivairias visu istorijas!

Sabelyte, slapta seku jus :D ar jus jau vietoje? Kada konsultacija? Lauksime ziniu ;-) 

O kaip faina 😀.taip mes stambule turime mini atostogas. Šiandiena buvo konsultacija tai sake du geros kokybes foliai yra, pasak jų tai ka vartojų , papildus , viskas super gerai pagal mano amh. Konsultacija kai ir vyrui skaiu nei kazkas oho nei neeee. Vyras sako maloniausia Fodina. Tr konkretus kas man patinka

Kas liečia mus tai 1cd tyrimai jei ok 2cd buti vietoje. Taikomas ilgasis silpnas protokolas. Vilciu mazai bet kaip sake tr profesore siai dienai foliu mazai bet visa kita labai gerai, tas ir guodžia.

Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2018 07 25, 18:18)
<p></p>Crinone gelio kiek turi ir iki kiek galioja?
<div><p>

Crinone nemažai, kokias 8 gal. Galioja iki 2019 07 imtinai.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 26 liepos 2018 - 03:18

cia tas sekmingas kartas po dvyniu :) auga ir dziugina sirdi dukryte :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelas sargas: 26 liepos 2018 - 08:02

O kaip faina 😀.taip mes stambule turime mini atostogas. Šiandiena buvo konsultacija tai sake du geros kokybes foliai yra, pasak jų tai ka vartojų , papildus , viskas super gerai pagal mano amh. Konsultacija kai ir vyrui skaiu nei kazkas oho nei neeee. Vyras sako maloniausia Fodina. Tr konkretus kas man patinka

Kas liečia mus tai 1cd tyrimai jei ok 2cd buti vietoje. Taikomas ilgasis silpnas protokolas. Vilciu mazai bet kaip sake tr profesore siai dienai foliu mazai bet visa kita labai gerai, tas ir guodžia.

O, tai jūs jau pradžią padarę! :) Su kuo ir sveikinu!

Sekantį ciklą ir darysit jau IVF? Važiuosit dar prieš prasidedant mm ar ant staigiųjų čia tyrimus pasidarysit kai pareis mm ir lėksit sekančią dieną?

Ar vyro nesiuntė pas andrologą, SG nedarė?

Viskas įdomu, nes tas pats laukia priešaky :)

cia tas sekmingas kartas po dvyniu :) auga ir dziugina sirdi dukryte :)

Tai jūs jau tris turite po dviejų ivf? :) glosto širdį skaitant :))))

Atsakyti

Sveikos, truputį susimaišiau ir galvoju ar gerai pasidariau Masturos prašomų tyrimų, tarp jų buvo TSH. Pridaviau kraują laboratorijoje, ir gavau atsakymą >>Tirotropinas TTH, TSH<<

tai ar čia toks kokio reikia, ar TSH būna dar kitoks koks atskiras? Šiandien jau 4 ciklo diena, reiktų lėkti kartoti jei ne tą pasidariau??

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lieput: 26 liepos 2018 - 11:28

Sveikos, truputį susimaišiau ir galvoju ar gerai pasidariau Masturos prašomų tyrimų, tarp jų buvo TSH. Pridaviau kraują laboratorijoje, ir gavau atsakymą >>Tirotropinas TTH, TSH<<

tai ar čia toks kokio reikia, ar TSH būna dar kitoks koks atskiras? Šiandien jau 4 ciklo diena, reiktų lėkti kartoti jei ne tą pasidariau??

Pas mane lygiai tas pats buvo, viskas ok

Atsakyti