Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Gal neatnaujinta, aš čia daugiau skaitytoja nei rašytoja :) aš be kiausintakiu ir turiu ribota laika pastoti. Pas vyrą viskas ok. Darem Lt 1ivf + 1fet, 2 ar 3 embrioniukai neatsilo visai ir nebuvo kibimo jokio.. dbr ruošiamės fet natūraliame cikle, laikykit kumscius:)

Del natur ciklo man mastura sake birzelio gale, kai man prasidejo mmm ur pradejau ruostis viskam. Tai kai ji pasake kad man bus irgi natur cikle, tada skambinaus, sakiau kad nevyksta O. Ji greit pas daktarus nuejo ir suderino kad NE natur butu.

As db galvoju, kadangi as gyvenu norgej, tai as ja labai stipriai lauziau, kad pasakytu kelis zingsnius i prieki, nes su daktarais cia reikia viska labai is anksto derinti. Tai tada ir islindo tas natur ciklo klausimas.

Paklauskit kaip jums ruosiasi daryti, tada zinosit. Gal galima medikamentinio ciklo issiprasyti...
Papildyta:
Ingutia, as arba blogai ziurejau, arba neradau jusu pirmam psl. Kokios jusu bedeles? Pirmas fet bus?

Atsakyti

Gal zinote kaip nuo Galatos tilto iki Memorial klinikos nuvaziuoti?

Atsakyti

Į sita klausimą geriausiai gali atsakyti turbūt tik trafik programėlė 😉 turėtų parodyti kaip nusigauti greičiausiai ir pan. 

Atsakyti

Sveikos, mergaites. Gal yra siame tarpe, kurios ruosiasi keliu menesiu begyje vykti i TR? :) Jei viskas OK, mes gal Lapkriti jau vaziuosime pirmai konsultacijai.

Mastura, jei neklistu, iseina rugsejo men kaip cia rase, tai gal jau yra zinomas tiesioginis el.pastas naujosios koordinatores? Zinoma, rasysiu ir per tinklalapi, bet noreciau ir ten, ir ten parasyt.

Atsakyti

Sveikos, mergaites. Gal yra siame tarpe, kurios ruosiasi keliu menesiu begyje vykti i TR? :) Jei viskas OK, mes gal Lapkriti jau vaziuosime pirmai konsultacijai.

Mastura, jei neklistu, iseina rugsejo men kaip cia rase, tai gal jau yra zinomas tiesioginis el.pastas naujosios koordinatores? Zinoma, rasysiu ir per tinklalapi, bet noreciau ir ten, ir ten parasyt.

Sveika, aš planuoju gruodį - kitų metų pradžioje jeigu viskas gerai susidėlios važiuoti 😉 važiuosiu jau pasiimti užšaldytu savo beibiu 😉 irgi aktualu naujos koordinatorės informacija, ypač kalbančios anglų kalba 🤗

Atsakyti
QUOTE(Sabelyte @ 2018 07 25, 09:34)
<p>Gal zinote kaip nuo Galatos tilto iki Memorial klinikos nuvaziuoti?</p>

Nuo Galata iki Memorial labai patogus EM1 autobusas, stoja prie pat Memorial iejimo duru (stotele Perpa3) Trafi programelej rasit jo marsruta, vaziuoja kazkur kas 10 min. Pati juo vazinejau, prisimindavau pagal musu radijo stoti M-1:)
O grizimui EM2, bet is kitos gatveles. Nes aplink Perpa vienpusis eismas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 25 liepos 2018 - 13:57
Gal kam reikia Progestan, Crinone ar Climara Forte pleistriukų? Man atliko.
Atsakyti

Sveika, aš planuoju gruodį - kitų metų pradžioje jeigu viskas gerai susidėlios važiuoti 😉 važiuosiu jau pasiimti užšaldytu savo beibiu 😉 irgi aktualu naujos koordinatorės informacija, ypač kalbančios anglų kalba 🤗

Tai va, mums irgi dar biski ant klaustuko ar lapkriti ar gruodi :) aisku, norisi kuo anksciau.

Jums salde, nes PGD dare?

Ar jau renkates, kur apsistoti? :) As per AirBnb jau lyg ir issirinkau kur noreciau pabandyti keletui dienu, o jei patiks, tai visam IVF procesui pasiimt.

Atsakyti

Gal kam reikia Progestan, Crinone ar Climara Forte pleistriukų? Man atliko.

Crinone gelio kiek turi ir iki kiek galioja? 😉

Tai va, mums irgi dar biski ant klaustuko ar lapkriti ar gruodi :) aisku, norisi kuo anksciau.

Jums salde, nes PGD dare?

Ar jau renkates, kur apsistoti? :) As per AirBnb jau lyg ir issirinkau kur noreciau pabandyti keletui dienu, o jei patiks, tai visam IVF procesui pasiimt.

Ne, mes daremes IVF 2014 metais, auginame dvynukus ir dabar svajojam apie trečią 😉 turime dvi užšaldytas puikios kokybės blastutes dar 😍

Atsakyti

Crinone gelio kiek turi ir iki kiek galioja? 😉

Ne, mes daremes IVF 2014 metais, auginame dvynukus ir dabar svajojam apie trečią 😉 turime dvi užšaldytas puikios kokybės blastutes dar 😍

Oo, tai cia pasaka! 😍 Tokie atvejai tik ikvepia 😊😊

Jus Memorial daret? Kiek isskaiciau, jie nelinke dvieju sodint, tai kaip jus ispraset? 😁

Atsakyti

Nuo Galata iki Memorial labai patogus EM1 autobusas, stoja prie pat Memorial iejimo duru (stotele Perpa3) Trafi programelej rasit jo marsruta, vaziuoja kazkur kas 10 min. Pati juo vazinejau, prisimindavau pagal musu radijo stoti M-1:)
O grizimui EM2, bet is kitos gatveles. Nes aplink Perpa vienpusis eismas.

Aciu taip ir radome kad su siuo autiku vaziuoti, bet nusprendeme pirmą kart su taxi. 

Atsakyti

Oo, tai cia pasaka! 😍 Tokie atvejai tik ikvepia 😊😊

Jus Memorial daret? Kiek isskaiciau, jie nelinke dvieju sodint, tai kaip jus ispraset? 😁

Taip, mes dareme Memorial 😉 man tikrai neturėjo sodinti dviejų, jau tada buvo ta pati politika, tačiau aš atvažiavau su tokiu stipriu noru ir tikėjimu pasiimti dvynukų, kad turbūt manęs niekas nebūtų sustabde 😁 buvo savotiškai mistiškas dalykas, nes aš savo norą buvau išreiškusi tik koordinatorei ir net neikyriai taip, o per pirmąją peržiūra net nepamenu ar aš klausiau profesorės apie galimybę bet ko gero kad klausiau na ir ji davė žalia šviesa 😍 ji man juos ir įdėjo 😉 gavosi nuostabi poryte 😍 kartais tiesiog matyt reikia labai stipriai norėti ir kažkokiu tais būdu visos sąlygos tam susiklosto palankios 😁 nes aš nei nesėkmingų IVF turėjusi, nei pagal amžių tikau, na tiesiog pati net negaliu dorai paaiškinti kaip čia man leido, nes vėliau įkvėptos mano istorijos mergaitės ne vieną prašė ir tikrai vos kelios issiprase kad dėtų du 🤔🙄 

Atsakyti