Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(nekantrioji:) @ 2017 02 09, 09:13)

Mums siandien 27sav. wub.gif mano tirpukes 1.020kg ir 906g wub.gif labai aktyvios mergaites,non stop 24val. Per para biggrin.gif

Kaip nuostabu wub.gif wub.gif

Augink savo paneles ir megaukis nestuke.gif Kad lengvas butu tavo nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2017 02 07, 18:14)
Jau gavau rezultatus : 9dpi HCG  123.97 wub.gif
Pagre, ryt neatsilik!!

QUOTE(Pagre @ 2017 02 08, 11:07)
9 dpi HCG - 362  wub.gif 

PRG - 33,1 (I trimestro norma yra 29,6 - 106), as manau, kad pavartosiu leidziamo apsidraudimui, turint omenyje savo praeita karta su prg problema.... bent per tas kritines saviates.

Gal kas turit panasios patirties del prg?  ax.gif

Mergaitės, ldideli dideli sveikinimai! wub.gif Aš, kaip turbūt ir visos "turkaitės', vis dar seku turku stebuklų temutę ir nuoširdžiai džiaugiuosi kiekvienos sėkme!

O dėl progesterono - man jis nekilo nuo Crinono, tad per daug nesukdama galvos perėjau prie leidžiamo iki pat 13 savaitės ir neturėjau jokių problemų su tepliojimais. Tiesiog pabijojau rizikuoti su crinonu ir sakymais, kad jo "nesimato" kraujyje.

Atsakyti
QUOTE(aukso_pieva @ 2017 02 09, 10:53)
Mergaitės, ldideli dideli sveikinimai!  wub.gif  Aš, kaip turbūt ir visos "turkaitės', vis dar seku turku stebuklų temutę ir nuoširdžiai džiaugiuosi kiekvienos sėkme!

O dėl progesterono - man jis nekilo nuo Crinono, tad per daug nesukdama galvos perėjau prie leidžiamo iki pat 13 savaitės ir neturėjau jokių problemų su tepliojimais. Tiesiog pabijojau rizikuoti su crinonu ir sakymais, kad jo "nesimato" kraujyje.

Aciu uz pasidalinta info del PRG 4u.gif ir uz palaikyma wub.gif

Sklandaus ir lengvo likusio nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(aukso_pieva @ 2017 02 09, 11:53)

o kas kiek dienų reikia leistis?

Jei kada važiuosiu FET, tai reik žinot kiek užsipirkt, nes čia juk nebūna...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 09 vasario 2017 - 12:57
QUOTE(KriuKriu @ 2017 02 09, 13:56)

Kriukriu, cia kiekvienai individualiai. Jeigu kraujuoji, tada viską reikia pakeist injekcijom, jei tik dėl mažesnio prg ar kokių pamaudenimų-gali pakeisti 1 crinone į injekciją, gali kas kelias dienas. Turkai neskiria leidžuamo išvis, jei nėra kraujsvimo arba stipraus skausmo.
Bet aš aną kartą irgi badžiausi-savo nuožiūra, kol pakilo iki norimo kiekio 😊
Vienoj dezutej yra 5 injekcijos.
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2017 02 09, 12:56)

As dabar leidziuosi po viena ampule viena kar dienoje + 2 crinone (ryte ir vakare), bent jau taip man patare gydytoja K. Vilniuje.

Sake, kad galima ir kas antra diena ar bent du kart savaiteje, bet as esu skaiciusi, kad jei nereguliariai naudoji ir pvz kelis kart per savaite ankstyvam nestume, prg svyravimai gali sukelti hematoma (bet nebutinai). Tai aptarus tai su K., sako suprantu, ka turi omenyje, tuomet leiskis po viena per diena, bet naudok abu Crinone, kuris irgi svarbus, nes veikia vietiskai.
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2017 02 09, 12:56)

Aš leidausi kasdien po vieną ampulę ir Crinono visai nebenaudojau. Kiek tuo metu domėjausi, tai progesterono svyravimai gali būti pavojingi, tad nerizikavau ir nedariau kas antrą ar trečią dieną. Net ir mažinant leisdavausi kasdien tik jau po nepilną ampulę. Tai man gavosi visai nemažai dėžučių sunaudoti ir esu dėkinga šio forumo mergaitėms, kurios pagelbėjo su progesterono atsargomis. Pati buvau per mažai parsivežusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aukso_pieva @ 2017 02 09, 15:01)
Net ir mažinant leisdavausi kasdien tik jau po nepilną ampulę.

Gal gali patikslinti detaliau, kaip mazinaisi? Po nepilna kas kiek laiko mazinai kieki ir panasiai? ax.gif
Atsakyti
Na va,jau ir antras atsakymas yra 😊
9dpi HCG 123.97, 11 dpi 422.60 wub.gif
Dabar belieka laukti skano 😊

Tiesa, PRG 29.08,tai laukiu gyd.nuomonės, privarėt čia man streso su tuo prg biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kramune: 09 vasario 2017 - 18:25
QUOTE(Kramune @ 2017 02 09, 19:20)
9dpi HCG 123.97, 11 dpi  422.60  wub.gif 

OOOOO kokie skaičiukai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2017 02 09, 19:20)

Tiesa, PRG 29.08,tai laukiu gyd.nuomonės, privarėt čia man streso su tuo prg  biggrin.gif

Skaiciukai auga grazai Sveikinu😊
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2017 02 09, 18:20)

Tiesa, PRG 29.08,tai laukiu gyd.nuomonės, privarėt čia man streso su tuo prg  biggrin.gif

Kaip graziai augat wub.gif super smile.gif))

Idomu kaip Akutinai sekas TR? mirksiukas.gif
Dar lyg viena mergaite zadejo skristi sia savaite 4u.gif
Atsakyti