Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Vilniuje pasiskambinkite į Northway kliniką (Bendras informacijos ir registracijos telefonas:+370 (5) 264 4466), ten ir šeštadieniais priima, ir pas juos gan daug ginekologų. Aš visada gaudavau vietą (paklausdavau kuris šiandien gali priimti ir pas tą eidavau).

Medicinos centras

I-V 7:30-20:30
VI 09:30-15:00
VII Nedirba

Atsakyti

Aciu, merginos. Kiek kazin nw ir grybe kainuoja?

Beje, prasydavot, kad nuotrauka atspausdintu ar į el. paštą atsiųstų? Ar tr pakanka perpasakoti gleivinės stori ir jeigu yra cistu?

Atsakyti

Gal galit pasakyt kokia maždaug kaina orientuotis perkant skrydžių bilietus konsultacijai?Kokia maždaug kaina jums pavyko gauti bilietus?
Nežinau ar iš anksto pirkti ar palūkėti artimesnės skrydžiui datos...

Atsakyti

Man Nw surašydavo išrašą su visa info ir dar prisegdavo skanus tuos. Bet kartais kai kurie nepasiūlo, tai iškart perspėk ir pasakyk, kad tau reikės.
Kainos nepamenu, kai pasiskambinsi, iškart paklausk kiek už echo apžiūrą (sakyk be konsultacijos, tik echoskopiją pasidaryti, nes kitaip paskaičiuos ir konsultaciją ginekologo ir echoskopiją, tai aš sakydavau, kad man tik echoskopijai be konsultacijos).

Atsakyti

Jeigu reguliarios mm ir aiški data kada važiuoti reikia, manau, nėr jo laukti ir bilietus nusipirkti, nemanau, kad pigs. Aš kadangi nežinojau kada susirgsiu, tai pirkau net vakarą prieš skrydį. Jeigu buciau iš anksto pirkus būčiau sutaupius. Gegužės men i priekį skridau su Ukraine airlines (112 eur), o atgal su turkish airlines (220 eur). Vyras pirmyn atgal su turku linijomis 220 eur mokėjo. Bet kaina gali ir nuo mėnesių kada skrendi skirtis.

Atsakyti

Gal galit pasakyt kokia maždaug kaina orientuotis perkant skrydžių bilietus konsultacijai?Kokia maždaug kaina jums pavyko gauti bilietus?
Nežinau ar iš anksto pirkti ar palūkėti artimesnės skrydžiui datos...

Dabar skrydis liepos gale 2 asmenins 500€. 

Atsakyti

Ar kuri nors susirašinėjo su Mastura šiuo (Memorial tinklapyje prie kontaktų skelbiamame) emailu: info@tupbebek-genetik.com?
Ar visos rašėte, tuo, kur šiame forume paskelbta: tercuman@memorial.com.tr?

Dėl lėktuvo bilietų, tai ieškau rugpjūčio gale, bet žiūriu su mažiau negu 500eur pirmyn atgal abiem neapsisuksim...
O dėl gn, tai turi visiškai net netepti jau, kad daryt gn?

Atsakyti

As visada rasau i tersuman, na tiesiog tesiu susirasinejima. As jai rasiau kad nezinau kaip bus del gn nes turiu nereguliares, tai paraše spres gyd ka daryti del gn. 

Atsakyti

Su turkish pigiau 400 eur pirmyn atgal dviems jau net ziema nebebuna,tai 500 vasara tikrai gera kaina

Ar kuri nors susirašinėjo su Mastura šiuo (Memorial tinklapyje prie kontaktų skelbiamame) emailu: info@tupbebek-genetik.com?
Ar visos rašėte, tuo, kur šiame forume paskelbta: tercuman@memorial.com.tr?

Dėl lėktuvo bilietų, tai ieškau rugpjūčio gale, bet žiūriu su mažiau negu 500eur pirmyn atgal abiem neapsisuksim...
O dėl gn, tai turi visiškai net netepti jau, kad daryt gn?

Atsakyti

Na kad su kitais kaip žiūrėjau pagal datas tai ne ka pigiau ir + persėdimai, kai kur su ilgu tarpu, tad neverta gaišti laiko. 

Atsakyti

Grybe uz echoskopija ir kraujo tyrimus reikalingus fet mokejau 100 eur.

Kraujo tyrimo atsakymai (prog, lh, e2) budavo po 2 valandu.

Echoskopijos dudoavo issamu israsa su foto, belikdavo tik isversti ir siusti turkams. 

Atsakyti

Skridom rugsejo pabaigoj, uz bilietus mokejom 360 dviem asmenim i abi puses su turkish linijom. Pirkom pries kelias savaites.

Lapkriti bilietus pirkom per kijeva, vienam asmeniui isejo apie 120 eur i viena puse. 

Atsakyti