QUOTE(Pagre @ 2017 02 08, 20:13)
Pas mane 33,1ng/mL, bet va kokios normos salia buvo duotos:
nėštumas: I tr.29,6 - 106;
II tr. 93,8 - 159 ;
III tr. 264- 509;
KONVERSIJA: nmol/l : 3,18 = ng/ml
Negali buti, kad normos kitais vienetais duotos...
pasiskambinsiu ryt i labe del visa ko.
Taip pat pasikonsultavau su K., ji man pasake butinai leistis po viena amp ir abu crinone deti
Taip,normos tikrai nebus duotos kitais vienetais,aš norėjau pasakyti, kurios meegaitės sakė pasikelt bent iki 100,aš nemanau, kad jos turėjo omeny ng/mL 100 vienetų,nes skirtingose labėse skirtingais vienetais pateikia atsakymus. Pagal kitus vienetus tavo prg yra 105. Ar tu K.sakei vienetus, kai skambinai? Taip, taviskis prg yra prie zemesnes ribos, bet juk prg kyla, sita norma yra visam pirmam trimestrui, o tavo nestumui pirmos dienos
As neatkalbineju leistis prg, kaip jau ir sakiau,as ir pati leidauso ana nestuma,nes man buvo ramiau gyventi ir as tik uz nesciosios ramybe
tik diskutuoju idomumo delei, ar kalbam apie ta pati dalyka, nes perbai taip ir buvo mums, kalbejom forume kelias dienas, pas vienas prg buvo geras, pas kitas-kritiskai mazas, kol issiaiskinom,kad skiriasi mato vienetai ir pas tas, pas kurias buvo per mazas pasirodo dar didesnis buvo,nei pas kitas 😂😂
Papildyta:
QUOTE(Pagre @ 2017 02 08, 20:39)
Mergaites, dar kart ACiU, uz palaikyma, sveikinimus ( kuriuos dar nedrasu priimti, nes viskas dar taip trapu
). Pasitaupysiu ir padekosiu jums uz palaikyma, kai isgirsim sirdute
Po antto HCG jau tikrai galima džiaugtis drąsiai
Papildyta:
QUOTE(ewilgirl @ 2017 02 08, 18:55)
Mano požymiai lygiai tokie patys,kaip ir per ivf 😊 iškart po įsodinimo abu kartus neva peršalau-skaudėjo gerklę,krėtė šaltis, ėjo šiurpas per kūną. Nors MB šį kartą priminė, kad jau taip buvo, ir gal čia implantacija, man vistiek atrodė,kad dabar tai tikrai peršalau 😄 praėjus 2-3 dienoms po transferio pasveikstu 😄 aną kartą skaudėjo nugarą,dabar ne. Tiek pirmą, tiek antrą kartą, būtent 3 dieną po transferio pasireiškia
viduriavimas. Šį kartą kai taip atsitiko,dar testo buvau nepasidarius,bet jau numaniau rezultatą, nes per daug sutapimų. Mano organizmas įdomiai reaguoja į nėštumą 😂 paskui jaučiausi šiek tiek labiau pavargus, nei visad, bet apskrotai labai ryškių požymių nejaučiu. Manau jie prasidės apie kokią 8 savaitę 😁