Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(Allivo @ 2017 02 08, 17:01)
Pagre, Kramune nuosirdziausi sveikinu  nestuke.gif sirdis dziaugiasi del jusu  4u.gif  yahoo.gif

Ačiū,Allivo!!! nestuke.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2017 02 07, 19:14)
Jau gavau rezultatus : 9dpi HCG  123.97 wub.gif

QUOTE(Pagre @ 2017 02 08, 12:07)
9 dpi HCG - 362  wub.gif 

PRG - 33,1 (I trimestro norma yra 29,6 - 106), as manau, kad pavartosiu leidziamo apsidraudimui, turint omenyje savo praeita karta su prg problema.... bent per tas kritines saviates.

Gal kas turit panasios patirties del prg?  ax.gif

Mergaitės, didžiausi sveikinimai Jums!!!! Kokios puikios žinios temutėj, kaip smagu 4u.gif 4u.gif Auginkit pilvukiukus nestuke.gif nestuke.gif
Pagre, aš tikrai tavo vietoje leisčiausi progesteroną, kad jį pakelti ir palaikyti apie 100. Pati crinone naudojau tik iki 6 savaitės, nes buvo prasidėjęs kraujavimas dėl hematomos, tai likau tik ant leidžiamo.
Pirmą sykį su crinone man progesteronas taip pat neaugo. Tad buvau jau nusprendusi, kad kitą sykį būtinai leisiuos.
wub.gif
Atsakyti
Dėl PRG- margaitės,nepamirškit, kad reikia žiūrėti ne tik pliką skaičių, bet ir matavimo vienetus!! Nes skirtingos laboratorijos jo kiekį išreiškia skirtingais vienetais!!pvz., jei pas Pagre PRG yra 33.1 ng/mL, tai reiškia,jog jis yra 105 nmol/L. 4u.gif 4u.gif
Todėl labai svarbu žiūrėti matavimo vienetus 4u.gif 105 nmol/L yra normalus progesteronas ir tikrai ne per mažas 4u.gif Pagre, kokie vienetai pas tave? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kramune: 08 vasario 2017 - 17:24
Pagre, sveikinimai nestuke.gif nestuke.gif

Panos, jus viena kita pranokstat wub.gif wub.gif
Dabar prasom placiau papasakoti apie pirmuosius pojucius ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2017 02 08, 17:22)
Dėl PRG- margaitės,nepamirškit, kad reikia žiūrėti ne tik pliką skaičių, bet ir matavimo vienetus!! Nes skirtingos laboratorijos jo kiekį išreiškia skirtingais vienetais!!pvz., jei pas Pagre PRG yra 33.1 ng/mL, tai reiškia,jog jis yra 105 nmol/L. 4u.gif  4u.gif
Todėl labai svarbu žiūrėti matavimo vienetus  4u.gif  105 nmol/L yra normalus progesteronas ir tikrai ne per mažas  4u.gif Pagre, kokie vienetai pas tave? smile.gif

Pas mane 33,1ng/mL, bet va kokios normos salia buvo duotos:
nėštumas: I tr.29,6 - 106;
II tr. 93,8 - 159 ;
III tr. 264- 509;
KONVERSIJA: nmol/l : 3,18 = ng/ml

Negali buti, kad normos kitais vienetais duotos... unsure.gif pasiskambinsiu ryt i labe del visa ko.

Taip pat pasikonsultavau su K., ji man pasake butinai leistis po viena amp ir abu crinone deti rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaites, dar kart ACiU, uz palaikyma, sveikinimus ( kuriuos dar nedrasu priimti, nes viskas dar taip trapu ax.gif ). Pasitaupysiu ir padekosiu jums uz palaikyma, kai isgirsim sirdute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 02 08, 20:13)
Pas mane 33,1ng/mL, bet va kokios normos salia buvo duotos:
nėštumas: I tr.29,6 - 106;
II tr. 93,8 - 159 ;
III tr. 264- 509;
KONVERSIJA: nmol/l : 3,18 = ng/ml

Negali buti, kad normos kitais vienetais duotos... unsure.gif pasiskambinsiu ryt i labe del visa ko.

Taip pat pasikonsultavau su K., ji man pasake butinai leistis po viena amp ir abu crinone deti  rolleyes.gif

Taip,normos tikrai nebus duotos kitais vienetais,aš norėjau pasakyti, kurios meegaitės sakė pasikelt bent iki 100,aš nemanau, kad jos turėjo omeny ng/mL 100 vienetų,nes skirtingose labėse skirtingais vienetais pateikia atsakymus. Pagal kitus vienetus tavo prg yra 105. Ar tu K.sakei vienetus, kai skambinai? Taip, taviskis prg yra prie zemesnes ribos, bet juk prg kyla, sita norma yra visam pirmam trimestrui, o tavo nestumui pirmos dienos mirksiukas.gif
As neatkalbineju leistis prg, kaip jau ir sakiau,as ir pati leidauso ana nestuma,nes man buvo ramiau gyventi ir as tik uz nesciosios ramybe nestuke.gif wub.gif tik diskutuoju idomumo delei, ar kalbam apie ta pati dalyka, nes perbai taip ir buvo mums, kalbejom forume kelias dienas, pas vienas prg buvo geras, pas kitas-kritiskai mazas, kol issiaiskinom,kad skiriasi mato vienetai ir pas tas, pas kurias buvo per mazas pasirodo dar didesnis buvo,nei pas kitas 😂😂
Papildyta:
QUOTE(Pagre @ 2017 02 08, 20:39)
Mergaites, dar kart ACiU, uz palaikyma, sveikinimus ( kuriuos dar nedrasu priimti, nes viskas dar taip trapu  ax.gif ). Pasitaupysiu ir padekosiu jums uz palaikyma, kai isgirsim sirdute  wub.gif

Po antto HCG jau tikrai galima džiaugtis drąsiai nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(ewilgirl @ 2017 02 08, 18:55)
Pagre, sveikinimai  nestuke.gif  nestuke.gif

Panos, jus viena kita pranokstat wub.gif  wub.gif
Dabar prasom placiau papasakoti apie pirmuosius pojucius  ax.gif  biggrin.gif

Mano požymiai lygiai tokie patys,kaip ir per ivf 😊 iškart po įsodinimo abu kartus neva peršalau-skaudėjo gerklę,krėtė šaltis, ėjo šiurpas per kūną. Nors MB šį kartą priminė, kad jau taip buvo, ir gal čia implantacija, man vistiek atrodė,kad dabar tai tikrai peršalau 😄 praėjus 2-3 dienoms po transferio pasveikstu 😄 aną kartą skaudėjo nugarą,dabar ne. Tiek pirmą, tiek antrą kartą, būtent 3 dieną po transferio pasireiškia viduriavimas. Šį kartą kai taip atsitiko,dar testo buvau nepasidarius,bet jau numaniau rezultatą, nes per daug sutapimų. Mano organizmas įdomiai reaguoja į nėštumą 😂 paskui jaučiausi šiek tiek labiau pavargus, nei visad, bet apskrotai labai ryškių požymių nejaučiu. Manau jie prasidės apie kokią 8 savaitę 😁
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 02 08, 09:07)
9 dpi HCG - 362  wub.gif 

PRG - 33,1 (I trimestro norma yra 29,6 - 106), as manau, kad pavartosiu leidziamo apsidraudimui, turint omenyje savo praeita karta su prg problema.... bent per tas kritines saviates.

Gal kas turit panasios patirties del prg?  ax.gif

Woohhoo seki mano pavyzdziu,saunuole biggrin.gif oj sveikinu wub.gif wub.gif
Is savo patirties del progesterono as leidausi nesvarbu kad buvo ribose.nerizikavau.palaikiau viduriuka,nes ir su juo man sunkiai jis kilo.
Sekmes didziausios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2017 02 09, 00:28)
Woohhoo seki mano pavyzdziu,saunuole biggrin.gif oj sveikinu wub.gif  wub.gif
Is savo patirties del progesterono as leidausi nesvarbu kad buvo ribose.nerizikavau.palaikiau viduriuka,nes ir su juo man sunkiai jis kilo.
Sekmes didziausios mirksiukas.gif

wub.gif bus matyti, siai dienai labai laukiu rytojaus - antro hcg ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Kramune @ 2017 02 08, 22:57)
Ar tu K.sakei vienetus, kai skambinai?
Papildyta:
Po antto HCG jau tikrai galima džiaugtis drąsiai  nestuke.gif

Ne, apie matavimo vienetus nesakiau, bet ji ir neklause blush2.gif net nezinojau, kad cia mes galim kalbeti apie skirtingus matavimus ax.gif aciu uz paaiskinima, darkart pameginsiu K. perklausti.

Tik susileidus vakar pirma ampule, man atrodo as geriau jauciuosi, nes seip pilvas labai maude kaip pries mm kelias dienas, taip, kad net baisu buvo i wc nueiti, kad ko nerasti kiekviena karta blink.gif o dabar tas mm maudimas aprimo, tai manau, mano pasirinkimas geras ax.gif aisku tie tempimai pilvo apacios niekur nedingo, bet taip turbut ir turi buti, nes gi gimda keiciasi...

Kramune, dabar laukiam tavo antro patikslinimo! Tikiuosi gausi ats dar siandien wub.gif
Atsakyti
Pagre,linkiu tik kuo aukstesniu skaiciuku 4u.gif

Beja del progest.uzvakar kai buvau pas giniu,sake jeigu sutraukineja gimda panaudot zvakutes prg.o jei jau lb sutrauke tai leistis prg..tik kazkaip neatejo i galva paklauti kaip tai susija,nes nieko panasaus neesu girdejus..

Mums siandien 27sav. wub.gif mano tirpukes 1.020kg ir 906g wub.gif labai aktyvios mergaites,non stop 24val. Per para biggrin.gif

Persikute,kaip jautiesi? wub.gif
Atsakyti

Kai buvau pastojusi po pirmo IVF,man irgi buvo paleisti viduriai.Pagrindinis požymis man buvo labai daug baltųjų ir kaip jų nustojo-tai nustojo ir augti.Taip buvo ir kai naturaliai pastojau,bet deja neišsilaikė.Tokia mano patirtis.Dabar tiriuosi imuninius dalykus,manau jie galėjo pakišti koją.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elenija: 09 vasario 2017 - 09:15
Pagre, esant bet kokiam nemaloniam pojūčiui pilvo srity ir aš leisčiausi prg, net nedvejočiau 4u.gif
Nekantrioji, kaip miela, dvi identiškos dvynukės wub.gif
Atsakyti