Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Like dar trys :-) aciu uz sveikinimus  :4u:​ 

Atsakyti

100m tai sakyčiau kieme. 😁 galuma ir toleliau. Na pirmam vizitui reiktu kokio viesbutuko., tik nesinori blogo rajono. Jei vaziuosiu ivf tai tada aisku noresis normalesnio rajono nes iš pradžių važiuočiau viena, kad nebutu nejauku į lauką išeiti. Gal dar mergaitės čia parekomenduos.

Atsakyti
QUOTE(zuikutis25 @ 2018 07 02, 15:56)
<p>Like dar trys :-) aciu uz sveikinimus  4u.gif </p>

o tai dar jei ateity trecio noresis parsivezt, yra.

QUOTE(Sabelyte @ 2018 07 02, 18:01)
<p>100m tai sakyčiau kieme. 😁 galuma ir toleliau. Na pirmam vizitui reiktu kokio viesbutuko., tik nesinori blogo rajono. Jei vaziuosiu ivf tai tada aisku noresis normalesnio rajono nes iš pradžių važiuočiau viena, kad nebutu nejauku į lauką išeiti. Gal dar mergaitės čia parekomenduos.</p>

na taip taip, aisku Stambulo mastais tai ten netoli ir puskilometris ar kilometras biggrin.gif
neblogas tas rajonas jauciu, daug kas nakvojo ten big boxe, tada kai mes ejom daug siuksliu aplink buvo, tvarke ten kazka, dar ten namai kai kurie tai taip ir pasirode. porai naktu tai viskas ok. 4u.gif

ai dar as norejau ir klaust ir pamirsau, ir ten budami pamirsom paeit toliau pasiziuret. is klinikos isejus ir i desine i kalniuka, kur prieinama gan judri gatve. Toj pusej ar kazkur kitos gatves pusej gal kas gyveno ilgeliau?
koks ten rajonas skaitos?
Atsakyti

http://www.116residence.com/
Papildyta:

Mes sitame gyvenom per visus 3ivf.Labai gera,saugi zona.
Atsakyti

ai dar as norejau ir klaust ir pamirsau, ir ten budami pamirsom paeit toliau pasiziuret. is klinikos isejus ir i desine i kalniuka, kur prieinama gan judri gatve. Toj pusej ar kazkur kitos gatves pusej gal kas gyveno ilgeliau?

Koks rajonas aš nepamenu, bet kita kita  jeigu reiktų ivf važiuoti ieskociau buto kažkur ten, man ten pasirodė ir gera vieta ir nueiti patogu ir prekybcentriu netoli yra 😉 big box man nebuvo jaukus ir ta vieta tokia labai nepatogi, mes iš ten eidavome į centrą per tilta, daug kelio ir kažkaip nebuvo itin jauku tikrai 😀 o pati gyvenau prie taksim netoli bute, viskas buvo superžvaigždė na bet atstumo iki klinikos tikrai buvo, eidavau visų taksi iki metro, juo pereidavau į kitą pusę kur važiuoja autobusai (tais jų greitais takeliais kur važiuoja daug greičiau nei vien pėstute 😀) ir su autiku tada iki pat klinikos jau. Bet man atrodo ten iš to viršaus kur ta judri gatvė daug daugiau ir geresnių variantų su autobusu nuvažiuoti ir pan. 

Zuikute Sveikinimai! Kiek tu turi cronono ir iki kada jis galioja? Aš jeigu gerai pamenu tu iš Vilniaus? 😉

Atsakyti

Nu Čia kažkaip įdomiai mano zinute pasirašė 😀 iš mobilaus ir nauja ta SM versija, visai aš čia nieko nesusigaudau 🙈 nu bet tikiuosi suprasit 😉

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 02 liepos 2018 - 21:00
QUOTE(emirra @ 2018 07 02, 20:39)
Mes sitame gyvenom per visus 3ivf.Labai gera,saugi zona.

jaukiai atrodo, bet ir kaina nemaza blink.gif idomumo delei paziurejau 15kai naktu apie 1.5 tuks eur .. tai jau viesbutis gaunas pigiau, pvz ibis, kai 60 eur naktis..

QUOTE(Krown @ 2018 07 02, 20:52)
Koks rajonas aš nepamenu, bet kita kita  jeigu reiktų ivf važiuoti ieskociau buto kažkur ten, man ten pasirodė ir gera vieta ir nueiti patogu ir prekybcentriu netoli yra 😉 big box man nebuvo jaukus ir ta vieta tokia labai nepatogi, mes iš ten eidavome į centrą per tilta, daug kelio ir kažkaip nebuvo itin jauku tikrai 😀 o pati gyvenau prie taksim netoli bute, viskas buvo superžvaigždė na bet atstumo iki klinikos tikrai buvo, eidavau visų taksi iki metro, juo pereidavau į kitą pusę kur važiuoja autobusai (tais jų greitais takeliais kur važiuoja daug greičiau nei vien pėstute 😀) ir su autiku tada iki pat klinikos jau. Bet man atrodo ten iš to viršaus kur ta judri gatvė daug daugiau ir geresnių variantų su autobusu nuvažiuoti ir

tai vat man ir taip susirode, tai nzn reiks bandyt gal ten ka ieskot, bet kazkaip bent gatve reikia zinot kokia ten kaip kitaip rast unsure.gif

kaip suprast ta sakini paryskinta "greitais takeliais" mirksiukas.gif rolleyes.gif

as tai nezinau net kur ieskosim tiesa pasakius, faktas, kad ne prie ligonines. geriau jau ten pavaziuot, bet tom dienom, kai nereikia eit,tai kad arciau kazkur centro ar kur ne taip atokiau. prie taksim kazkur gerai butu,kad autobusu susisiekimas bet kai is foto ziurint atrodo grazu, bet nezinai kas aplink daros unsure.gif arba ten kur tie atlas apartaments tam rajone
Atsakyti
QUOTE(Sabelyte @ 2018 07 02, 15:47)
<p>Dar nežiūrėjom, galvoju paklausti Masturos gal ką pasiūlys šalia klinikos, nes mes vaziuojame tik konsultacijai ir namo be pramogų 😁. </p>

Pačioje klinikoje brangu ir todėl neapsimoka. O kitų viešbučių ten mažai. Buto konsultacijai nžn ar apsimoka. Ieškokite geriau prie Sisli mečetės iki Taximo aikštės. Kad ir per booking.com. ten taxi ant kiekvieno kampo ir nebrangūs. Atsisėsite ir pasakysite Memorial hospital ir nuveš. Tik taksometrą reikalaukite, kad įjungtų. Kitaip apgaus. Ten apie 10 lirų gaunasi nuo tos vietos iki ligoninės nuvažiuoti. Boxas viešbutis arčiausiai, bet yra labai prirūkytų kambarių ir neišprašysi kito , jei prirūkytą gausi
Papildyta:
QUOTE(zuikutis25 @ 2018 07 02, 16:15)
<p>Labas merginos, lyg rasiau zinute, bet nerandu. Taigi pranesu dar karteli - turiu perleisti progestano, crinono irestrofem. Nusipirkau fet sau bet stebuklelis aplenke musu planus smile.gif</p><p>visoms didziausios sekmes.:-)</p><p>P.s. Po pirmo pavykusio IVF rudeni buvome antro maziuko, bet fet nepavyko. Cia statistikai.</p>

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaMona: 02 liepos 2018 - 21:47

jaukiai atrodo, bet ir kaina nemaza blink.gifidomumo delei paziurejau 15kai naktu apie 1.5 tuks eur .. tai jau viesbutis gaunas pigiau, pvz ibis, kai 60 eur naktis..

tai vat man ir taip susirode, tai nzn reiks bandyt gal ten ka ieskot, bet kazkaip bent gatve reikia zinot kokia ten kaip kitaip rast unsure.gif

kaip suprast ta sakini paryskinta "greitais takeliais" mirksiukas.gifrolleyes.gif

as tai nezinau net kur ieskosim tiesa pasakius, faktas, kad ne prie ligonines. geriau jau ten pavaziuot, bet tom dienom, kai nereikia eit,tai kad arciau kazkur centro ar kur ne taip atokiau. prie taksim kazkur gerai butu,kad autobusu susisiekimas bet kai is foto ziurint atrodo grazu, bet nezinai kas aplink daros unsure.gifarba ten kur tie atlas apartaments tam rajone

Greitus takelius pavadinau eskalatorius 😀 aš taksim nueidavau iki metro, jų eskalatoriais pereidavau ir islisdavau iki tos vietos kur važiuoja autobusai ir sesdavau į Autika ir su juo iki pat klinikos kur perpa yra šalia atveždavo. Bendroje sumoje trukdavau apie 40 min man atrodo, na bet ir gyvenom ne prie klinikos, irgi norėjom labiau centro ir miesto pamatyti 😊 

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2018 07 02, 16:21)
gali bandyt klaust, bet siaip siulo tuos pacius, kas ir pirmam psl surasyta. as jos klausiau ir gal turi koki sarasa su bustais, tai man parase, kad butu ne, tik viesbuciai kaip kad : Tempo Hotel Caglayan, Mare park Hotel.
ai dar tas BIG BOX daznai minimas cia.

tik neapsigauk su tuo "salia"  biggrin.gif  man salia tai va 100 metru salia, kitkas jau netoli, ar gabaliukas... aisku paziurejau as per google maps, bet mano orientacija labai prasta, tai as nzn ar kada buciau radus is big box kaip ateit i klinika va taip va tik i zemelapi paziurejus..
bet taip sakyciau leto ejimo 10 min bus. nuo to big box... nors manes jis tiesa pasakius, nesuzavejo, ypac ten tas rajonas.

na mes buvom apsistoje taksim tame rajone, tai vaziavom autiku, ir tai diena pries atvaziavom paziuret kad rastume, ir nebluditume kita diena.
ir gerai padarem, nes tikrai butume nerade  unsure.gif o dar geriausiai buvo tai, kad atvaziavom is kitos puses i ta stotele prie tunelio, tai mums i klinika reikejo pereit per tilta ir tada i kalniuka! mano "profesorius" sako ne ne, turi but sitoj pusej nes ten kazkokia gatve ant zemelapio pamate, nu zodziu ir susiklaidino ir mane itikino1. as dvejojau bet sakau einam, kalnas didziausias salia carrefouro kavinej sustojom, nes baisiai lijo tada, ten paklausem gal zino Memorial Hospital! tai ***** jei nezino tai taip ir turi sakyt ne, o dar parode jo jo cia i kalna, koks +_ 10 min taksi. nu galvoju tai pesciom primeskim 20 min nueisim. dar prisimenu kai cia merginos rase, kad ligonine i kalna. tai sakau ok...uzlipom i ta kalna, einam link kitos kavines paklaust sako jo cia, tik ne i ta puse bet i priesinga reikia eit  blink.gif nu einam i priesinga, bet as jau dvejoju labai, paklausiau tokios mergickos. ji sako oi kad cia toli reikia metro imt  blink.gif  ir tada eina toks vaikinukas, uzklausem jo, gerai kalba angliskai.. sako oi kad jus visai ne toj pusej, ir taip ir pradejo aiskint, reik pereit ta tilta ir tada i kalna praktiskai sako visai priesingoj pusej. geriau imkit taksa  biggrin.gif  nu galvoju ne velnio, pasiryze eit, tai ir ejom vel atgal nuo to kalno ir tada jau i ta "tikra" memorial kalna  blink.gif tfu patys kalti kad taip nesusiziurejom..
Papildyta:

wub.gif  o geras, tikras stebuklas! sveikinu!
kiek blastuciu dar turit like?

biggrin.gif
Ai taip. Turkai visada viską atsako. Nors ir nežino. Nors ir neturi. Fainiausia kai vaistinėse vaistų neturi, bet visose siūlo minutę palaukti - tuoj atneš. Ta minutė iki kelių valandų gali užtrukti ir išvis gali tų vaistų net negauti jie biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Sabelyte @ 2018 07 02, 19:01)
<p>100m tai sakyčiau kieme. 😁 galuma ir toleliau. Na pirmam vizitui reiktu kokio viesbutuko., tik nesinori blogo rajono. Jei vaziuosiu ivf tai tada aisku noresis normalesnio rajono nes iš pradžių važiuočiau viena, kad nebutu nejauku į lauką išeiti. Gal dar mergaitės čia parekomenduos.</p>

Aš tau į td až parašysiu, kur aš gyvenau. Tik žinok ten 100 m kartais yra daug, nes kai kur statūs kalnai. Kaip tik Memorialas ant stataus kalno. Aš, kai gyvenau prie Sisli mečetės, tai pėstute iki Big boxo ir truputį toliau eidavau, nes smagiai einasi nuo kalno, o tada į tą Memorialo kalną taxi pasiimdavau. 5 liras mokėdavau, nes dar įsėdimo mokestis yra.
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2018 07 02, 21:16)
o tai dar jei ateity trecio noresis parsivezt, yra.
na taip taip, aisku Stambulo mastais tai ten netoli ir puskilometris ar kilometras biggrin.gif
neblogas tas rajonas jauciu, daug kas nakvojo ten big boxe, tada kai mes ejom daug siuksliu aplink buvo, tvarke ten kazka, dar ten namai kai kurie tai taip ir pasirode. porai naktu tai viskas ok.  4u.gif

Ten Perpos autobusų stotelė. Mes iš jos su 54 autobusu namo važiuodavom, nes 54 visi autobusai į Taximą važiuoja. Ir greitai nuo Perpos iki Taximo atvažiuoja. Kažkaip nuo Taximo iki Perpos ilgiau
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2018 07 02, 22:21)
jaukiai atrodo, bet ir kaina nemaza blink.gif  idomumo delei paziurejau 15kai naktu apie 1.5 tuks eur .. tai jau viesbutis gaunas pigiau, pvz ibis, kai 60 eur naktis..
tai vat man ir taip susirode, tai nzn reiks bandyt gal ten ka ieskot, bet kazkaip bent gatve reikia zinot kokia ten kaip kitaip rast  unsure.gif

kaip suprast ta sakini paryskinta "greitais takeliais"  mirksiukas.gif  rolleyes.gif

as tai nezinau net kur ieskosim  tiesa pasakius, faktas, kad ne prie ligonines. geriau jau ten pavaziuot, bet tom dienom, kai nereikia eit,tai kad arciau kazkur centro ar kur ne taip atokiau. prie taksim kazkur gerai butu,kad autobusu susisiekimas bet kai is foto ziurint atrodo grazu, bet nezinai kas aplink daros  unsure.gif arba ten kur tie atlas apartaments tam rajone

Taip taip. Kur atlas reikia imti. Tik ne atlas, nes teko girdėti kam fokusų su elektra ten buvo ir gonalis šylo šaldytuve
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2018 07 02, 21:58)
biggrin.gif
Ai taip. Turkai visada viską atsako. Nors ir nežino. Nors ir neturi. Fainiausia kai vaistinėse vaistų neturi, bet visose siūlo minutę palaukti - tuoj atneš. Ta minutė iki kelių valandų gali užtrukti ir išvis gali tų vaistų net negauti jie  biggrin.gif

Aš tau į td až parašysiu, kur aš gyvenau. Tik žinok ten 100 m kartais yra daug, nes kai kur statūs kalnai. Kaip tik Memorialas ant stataus kalno. Aš, kai gyvenau prie Sisli mečetės, tai pėstute iki Big boxo ir truputį toliau eidavau, nes smagiai einasi nuo kalno, o tada į tą Memorialo kalną taxi pasiimdavau. 5 liras mokėdavau, nes dar įsėdimo mokestis yra.

Ten Perpos autobusų stotelė. Mes iš jos su 54 autobusu namo važiuodavom, nes 54 visi autobusai į Taximą važiuoja. Ir greitai nuo Perpos iki Taximo atvažiuoja. Kažkaip nuo Taximo iki Perpos ilgiau

Taip taip. Kur atlas reikia imti. Tik ne atlas, nes teko girdėti kam fokusų su elektra ten buvo ir gonalis šylo šaldytuve

nu geras su vaistine! o jie cekiuku ir neduoda? ar cia prie ligonines tik..

parasyk ir man, arba cia 4u.gif pasidairysiu irgi.

mes neradom 54 autiko nuo Taksimo blink.gif doh.gif doh.gif tiksliau is kur jis ten vaziuoja.. tai ir nuejom prie to 38t o dar kai paskaiciau kad greiciau.. o daugiau atgal kazkaip nebejom ten i ta puse.
o ir pirma diena kai to 38T ieskojom. Stovi taksime "Tourist police" , nu tai galvoju jie zinos, kas kas jei ne jie.. paklausem stoteles pavadinimo, aisku cia jau per daug norejau, paklausem kur autobusai ir ziuri viens i kita, kaip kad nesuprastu is vis. parode i metro... unsure.gif taip ir ejom kol pamatem kad vaziuoja autikai ir nusekem is kur
aha apie elektra skaiciau, kad dingo. eina sau ypac taip su vaistais rizika, na bet cia tokie dalykai nelabai gal numatysi unsure.gif ir pas mus gali dingt keliom val..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 02 liepos 2018 - 22:34
QUOTE(viktorija1005 @ 2018 06 27, 20:36)
<p>Sveikos,tos kurios neperseniausiai dare ivf tr kiek mazdaug pinigeliu atsiejo nuo pirmo vizito iki teigiamo ar neigiamo hcg?</p>

Pirmame puslapyje kainos. Pirma konsultacija + tyrimai LT ar tenai + IVF + vaistai + blastučių šaldymas + bilietai +viešbutis + maistas. Maždaug tiek ir gaunasi, apie 5000 eur.
Atsakyti