Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Sumaišiau, nekreipkit dėmesio, iš tos laimės galva sukasi :angel_not:
Atvykti į menstruacijų galą, kad jei reikės 3-4 d po mėnesinių galėtų atlikti HSG.
Ir sekantį ciklą anksčiausiai  bus galima pradėti su IVF.
Bet kuriuo atveju reikės 2 skrydžių.

Atsakyti
QUOTE(Lieput @ 2018 06 29, 13:08)
<p>Sumaišiau, nekreipkit dėmesio, iš tos laimės galva sukasi angel_not.gif
Atvykti į menstruacijų galą, kad jei reikės 3-4 d po mėnesinių galėtų atlikti HSG.
Ir sekantį ciklą anksčiausiai  bus galima pradėti su IVF.
Bet kuriuo atveju reikės 2 skrydžių.
</p>

arba triju.. jei bus PGD..

bet taip, man rase lygiai taip pat, ir kaip sakiau man gavos 6 dienos po mm tai irig buvo ok.
Atsakyti
Merginos, imunoglobolina tik pas Karpenko galima isigyti???
Atsakyti

Na man del dienu nerašė. Tai kaip suprantu geriausia pas juos vykti 10-11c.d. 

Atsakyti

Aš pati laiške uždaviau klausimą, kada geriausia atvykti konsultacijai. Gali ir tu paklausti? Kad nebūtų vėliau kokių nors nesusipratimų.
Kada planuoji skristi pirmai konsultacijai?

Atsakyti
QUOTE(emirra @ 2018 06 29, 16:09)
Merginos, imunoglobolina tik pas Karpenko galima isigyti???

Parašiau a.ž. Tikiuos gavai, nes kažkaip grybauja, ne visą nueina 😏
Atsakyti

Aš pati laiške uždaviau klausimą, kada geriausia atvykti konsultacijai. Gali ir tu paklausti? Kad nebūtų vėliau kokių nors nesusipratimų.
Kada planuoji skeristi pirmai konsultacijai?

Jei priims tai planuoju liepos 23-27d.

Atsakyti

Sveikutes, gal zinote, kas platintu leidziama imunoglobulina ir fraxiparina ? Labai reikia imunoglobulino. 

Atsakyti
QUOTE(Sabelyte @ 2018 06 30, 10:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lieput" data-cid="72141475" data-time="1530295917"><div><p>Aš pati laiške uždaviau klausimą, kada geriausia atvykti konsultacijai. Gali ir tu paklausti? Kad nebūtų vėliau kokių nors nesusipratimų.
Kada planuoji skeristi pirmai konsultacijai?</p></div></blockquote><p> Jei priims tai planuoju liepos 23-27d.</p>

priims, kogi nepriims.
kur apsistosit jau ziurejai?
Atsakyti

Dar nežiūrėjom, galvoju paklausti Masturos gal ką pasiūlys šalia klinikos, nes mes vaziuojame tik konsultacijai ir namo be pramogų 😁. 

Atsakyti

Labas merginos, lyg rasiau zinute, bet nerandu. Taigi pranesu dar karteli - turiu perleisti progestano, crinono irestrofem. Nusipirkau fet sau bet stebuklelis aplenke musu planus :)

visoms didziausios sekmes.:-)

P.s. Po pirmo pavykusio IVF rudeni buvome antro maziuko, bet fet nepavyko. Cia statistikai.

Atsakyti
QUOTE(Sabelyte @ 2018 07 02, 14:47)
<p>Dar nežiūrėjom, galvoju paklausti Masturos gal ką pasiūlys šalia klinikos, nes mes vaziuojame tik konsultacijai ir namo be pramogų 😁. </p>

gali bandyt klaust, bet siaip siulo tuos pacius, kas ir pirmam psl surasyta. as jos klausiau ir gal turi koki sarasa su bustais, tai man parase, kad butu ne, tik viesbuciai kaip kad : Tempo Hotel Caglayan, Mare park Hotel.
ai dar tas BIG BOX daznai minimas cia.

tik neapsigauk su tuo "salia" biggrin.gif man salia tai va 100 metru salia, kitkas jau netoli, ar gabaliukas... aisku paziurejau as per google maps, bet mano orientacija labai prasta, tai as nzn ar kada buciau radus is big box kaip ateit i klinika va taip va tik i zemelapi paziurejus..
bet taip sakyciau leto ejimo 10 min bus. nuo to big box... nors manes jis tiesa pasakius, nesuzavejo, ypac ten tas rajonas.

na mes buvom apsistoje taksim tame rajone, tai vaziavom autiku, ir tai diena pries atvaziavom paziuret kad rastume, ir nebluditume kita diena.
ir gerai padarem, nes tikrai butume nerade unsure.gif o dar geriausiai buvo tai, kad atvaziavom is kitos puses i ta stotele prie tunelio, tai mums i klinika reikejo pereit per tilta ir tada i kalniuka! mano "profesorius" sako ne ne, turi but sitoj pusej nes ten kazkokia gatve ant zemelapio pamate, nu zodziu ir susiklaidino ir mane itikino1. as dvejojau bet sakau einam, kalnas didziausias salia carrefouro kavinej sustojom, nes baisiai lijo tada, ten paklausem gal zino Memorial Hospital! tai ***** jei nezino tai taip ir turi sakyt ne, o dar parode jo jo cia i kalna, koks +_ 10 min taksi. nu galvoju tai pesciom primeskim 20 min nueisim. dar prisimenu kai cia merginos rase, kad ligonine i kalna. tai sakau ok...uzlipom i ta kalna, einam link kitos kavines paklaust sako jo cia, tik ne i ta puse bet i priesinga reikia eit blink.gif nu einam i priesinga, bet as jau dvejoju labai, paklausiau tokios mergickos. ji sako oi kad cia toli reikia metro imt blink.gif ir tada eina toks vaikinukas, uzklausem jo, gerai kalba angliskai.. sako oi kad jus visai ne toj pusej, ir taip ir pradejo aiskint, reik pereit ta tilta ir tada i kalna praktiskai sako visai priesingoj pusej. geriau imkit taksa biggrin.gif nu galvoju ne velnio, pasiryze eit, tai ir ejom vel atgal nuo to kalno ir tada jau i ta "tikra" memorial kalna blink.gif tfu patys kalti kad taip nesusiziurejom..
Papildyta:
QUOTE(zuikutis25 @ 2018 07 02, 15:15)
<p>Labas merginos, lyg rasiau zinute, bet nerandu. Taigi pranesu dar karteli - turiu perleisti progestano, crinono irestrofem. Nusipirkau fet sau bet stebuklelis aplenke musu planus smile.gif</p><p>visoms didziausios sekmes.:-)</p><p>P.s. Po pirmo pavykusio IVF rudeni buvome antro maziuko, bet fet nepavyko. Cia statistikai.</p>

wub.gif o geras, tikras stebuklas! sveikinu!
kiek blastuciu dar turit like?
Atsakyti