Labukas
IloonaVi!!
Džiaugiuosi, kad mano žinutė tave įkvėpė,kad nenuleidžiat rankų ir ieškot pagalbos toliau! Su tuo labai sveikinu. Patikėk, randa tik tas,kas ieško. O kas sėdi, verkia ir nieko nedaro-toms ir nesiseka
Paskaitinėk būtinai nuodugniai pirmąjį temos puslapį, ten esame sukėlę visą naudingą info,kas liečia TR. Paskaityk forumiečių santraukas ir pamatysi, po kiek daug nepavykusių kartų čia mergaitėms pavyko. Tai bus tau įkvėpimas
Tu dar labai labai jauna, tau isvis nera ko jaudintis!!! TR net nuvažiavusiosm 37m.moterytėms sakė, kad jūs labai jaunos
jiems viskas atrodo kitaip,jie daro kitaip,užtai ir rezultatas kitoks.
Dėl konsultacijos jau kaip sakiau, parašyk koordunatorei ir paklausk. Jie, aišku, siūlo važiuoti. Bet jei tu tikrai žinai, kad pas tave viskas ciki,o pas beda tik prasta sperma,tada nemanau,kad ji būtina. Nes mes kai nuvažiavom, mane ant kėdėds tik pasodino, net GN neliepe darytis, nes sako viskas puiku pas tave. Tad jie la ai smarkiai taupot piigėlius, manau galima pataupyti, pasidaryti viską, ko jie prašo,LT, ir skristi IVF
aišku, jei labai pinigėliai neskaudina, tada galima alisvai nulėkti konsultacijai ir jausitės abu ramiau per ivf
man konsultacija įkvėpė labai daug vilčių, mes su vyru grįžom toookie ramūs, kad mums pavyks! Porfesorė Semra paspaudė man ranka ir žiūrėdama į akis sako "I promise. You will comr back pregnant"
niekad nepamiršiu jos tų žodžių, su jais aš gyvenau vią laiką
Memorial rusakalbių tikrai yra. Man pačiai lengbiau anglų kalba, bet kadangi fet išpuolė sekmadienį ir mano koordinatorės nebuvo,mane visur lydėjo sesutė Nermin, kuri kalba rik rusiškai. Net per transferį ji buvo.
Kaip aš tau minėjau a.ž., pas MB dar prastesnė sperma, nes labai mažai gyvų spermiukų, or tie patys nejudrūs ir su prasta morfologija. LT čia daktarai kraipė galvas, kad nieko gero, o TR dr.Aylin sako nrmatau jokiu problemu pas jus! Jei pas jus is 50 mln gyvas 1 mln, taigi cia daugiau nei reikia! Sako mums nereikia milijonų, mums reikės maximum 20 vienetų
😂
Klausk jei tik kas neaišku,gali man paskambonti, mielai atsakysiu į klausimus jei galėsiu padėti (susitikt negaliu,nes manau toli gyvenu), tikrai padės ir kitos narės,nes čia visada visos išskirtinai draugiškos!
Baimių mes visi visada turim..ar pavyks, ar bus viskas gerai..deja, kaip bebūtų gaila, garantijų niekas neduoda. Galiu tiek pasakyti-PAVYKS. O jei nepavyks pirmą kartą, mano asmenine nuomone su tiek kiaušaląsčių turėsit ne vieną snaigutę ir sekančiam kartui turkai kažką tikrai keis, je nepavyks! Gal tau kokią LP pasiūlys, jei reikės, gal protokolą, vaistus keisis..kažką. o ne kaip LT "bandykite dar kartą".
Viskas bus gerai!!
Jūs privalot pabandyti,nes nepabandę juk niekada ir nesužinosit, būtų pavykę ar ne
P.S. prieš IVF MB tegu pageria mumijaus. Vadinasi Zalatoje mumijo. Mums labai pagerino morfologiją.