Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(Pagre @ 2017 02 08, 11:07)
9 dpi HCG - 362  wub.gif 

PRG - 33,1 (I trimestro norma yra 29,6 - 106), as manau, kad pavartosiu leidziamo apsidraudimui, turint omenyje savo praeita karta su prg problema.... bent per tas kritines saviates.

Gal kas turit panasios patirties del prg?  ax.gif

Pagre !!! Kramune!!!! Na ir džiaugsmingos naujienos
victory.gif victory.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif clap.gif clap.gif clap_1.gif clap_1.gif Jūs kaip rankomis susikabinusios žengiate laimės keliu mirksiukas.gif mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif
Dėl progesterono- man jau 25 svaitės, vis dar jį vartoju. Visad laikydavau arti 100. Nežinau ar anksčiau būdavo su juo bėdų ar ne, tiesiog anksčiau niekad nebuvo kibimo, tai ir nematuodavau. Bet šįkart sakiau darysiu viską, kad ir apsidraudimui. Tuo labiau, kad kiek daktarų išklausinėjau, tai teigia, kad progesteronas pakenkti tikrai negali.

Beja, siunčiu ROŽINĮ virusiuką 4u.gif 4u.gif 4u.gif Slapukavo iki pat 24 - os savaitės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriuke2: 08 vasario 2017 - 13:22
QUOTE(Kramune @ 2017 02 08, 12:58)
Pagre, o kam tau tą leidžiamą naudoti,jeigu taviškis normos ribose ir papildomai dar crinone naudoji? 🤔

Na jis man toks atrodo prie zemutines ribos... unsure.gif o as prasta patirti su juo turejau, aisku ner ko lyginti praeito karto su siuo, bet turiu tokia baime, nors Mastura sake nekreipti demesio, svarbiausia hcg, tai esu siek pasimetus jauciuosi... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Tigriuke2 @ 2017 02 08, 13:17)
Beja, siunčiu ROŽINĮ virusiuką  4u.gif  4u.gif  4u.gif   Slapukavo iki pat 24 - os savaitės  biggrin.gif

Sveikinu su roziniu virusiuku wub.gif wub.gif

Mergaites, aciu Jums didziausias uz palaikyma! 4u.gif tik su sveikinimais, kazkaip man dar nedrasu ...bailiuke as....turbut po tiek laiko dar protas nesupranta ir negali patiketi... palauksiu kito hcg, gal tada drasiau jausiuosi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pagre: 08 vasario 2017 - 13:31
Tigriuke2,kaip faina, rožinis virusiukas wub.gif sveikinu labai wub.gif ot kokia slapukė panelytė! biggrin.gif

Pagre, jei tau pačiai bent kažkiek neramu ir turėjai neigiamos patirties su prg,tada tikrai tavo vietoj susilrisčoau. Po prg i jekcijų kraujyje jis pasimato labai greitai,tad susileisk, pasikelsi prg ir bus tau ramu 4u.gif man ana karta Elis irgi sakė, kad tikrai nereikia, bet aš pristojus buvau,ar galiu susileist?? 😂 tai ji sakė prašom, jei tik man patinka badytis 😂 tai ir pasibadžiau kelias dienas. Man ramiau gyvent buvo 😂
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2017 02 08, 13:42)
Pagre, jei tau pačiai bent kažkiek neramu ir turėjai neigiamos patirties su prg,tada tikrai tavo vietoj susilrisčoau. Po prg i jekcijų kraujyje jis pasimato labai greitai,tad susileisk, pasikelsi prg ir bus tau ramu  4u.gif  man ana karta Elis irgi sakė, kad tikrai nereikia, bet aš pristojus buvau,ar galiu susileist?? 😂 tai ji sakė prašom, jei tik man patinka badytis 😂 tai ir pasibadžiau kelias dienas. Man ramiau gyvent buvo 😂

tai va, kad ta mano galva... neduoda ramybes...manau blogiau kai as jaudinuosi ax.gif

plius man jis iskritineja po kazkiek (kartais daugiua, kartais maziau) kiekviena diena... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pagre: 08 vasario 2017 - 13:55
QUOTE(Pagre @ 2017 02 08, 14:54)
tai va, kad ta mano galva... neduoda ramybes...manau blogiau kai as jaudinuosi  ax.gif

plius man jis iskritineja po kazkiek (kartais daugiua, kartais maziau) kiekviena diena... unsure.gif

Man irgi iskritineja 4u.gif
Susileisk ir bus tau ramiau gyventi 4u.gif wub.gif
Atsakyti

Pagre sveikinu!!!

Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 02 08, 12:07)
9 dpi HCG - 362  wub.gif 

PRG - 33,1 (I trimestro norma yra 29,6 - 106), as manau, kad pavartosiu leidziamo apsidraudimui, turint omenyje savo praeita karta su prg problema.... bent per tas kritines saviates.

Gal kas turit panasios patirties del prg?  ax.gif

Pagre, Kramune-- sveikinimai didziausi! Lengvo nesiojimo nestuke.gif Net neabejojau Jusu sekme! Kaip dziugu wub.gif

Pagre, man tokia gine sake Kaune sake, kuri dirba su FET ir IVF, kad geriau jei Prog pakiltu iki 50. Man ir su pirmu ir su antru nestumu toks skaicius buvo, leidausi progesterono. Nenorejau rizikuoti.

Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2017 02 08, 14:33)
Pagre, Kramune-- sveikinimai didziausi! Lengvo nesiojimo  nestuke.gif Net neabejojau Jusu sekme! Kaip dziugu  wub.gif

Pagre, man tokia gine sake Kaune sake, kuri dirba su FET ir IVF, kad geriau jei Prog pakiltu iki 50. Man ir su pirmu ir su antru nestumu toks skaicius buvo, leidausi progesterono. Nenorejau rizikuoti.

Aciu uz pasidalinta info Nica79 4u.gif man irgi atrod saugiau kai yra arciau viduriuko ar virsutines normos, nei zemutines siuo atveju ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Noriu prisijungti prie Jūsų. Esu čia naujokė, vardu Ilona, man 25 metai smile.gif mano MB 32. Užsiregistrau čia, dėl to,kad akmuo ant širdies po pirmojo nepavykusio IVF +ICSI. Verkiau verkiau, tada prižadėjau sau nepasiduoti ir sugalvojau ieškot pagalbos rankos smile.gif Po ilgų 3 metų bandymų, pradėjome ieškoti problemos. ( Tiesiog ilgai negalėjo patikėti,kad TAI gali būti su mumis ) Pasirodo MB turtas labai prastas 3,5 ml. pagėrus Profertil 3 mėn. pagerėjo iki 7 ml. Deja Morfologija. Pirmoji spermograma rodė,kad yra tik 1proc normalių formų, po kurso vitaminų 3 proc. Kaip VK klinikoje patarė - vienintelis būdas IVF . Minėjo, kad viskas turėtų būti gerai, taip kaip pas mane problemų jokių nėra, išaugo 13 folikulų, apsivaisino 8. Idėjo 2dienų ir 5 dienų. Iki 5 dienų išaugo 4, tačiau tik vienas buvo geras, kiti prasti - nesiūlė šaldyti. ( kodėl taip atsitiko, streso būsenoje praklausiau ). Ir žinoma su nekantrumu laukiau 10dpi dienos rezultatų, kurie kaip jau suprantate neigiami. HCG 0,59. Užsiregistravus čia gavau labai pozytiviai nuteikiančia žinutę, su pasiūlymų kreiptis i TR kliniką. Noriu pasiklaust ar Gegužės mėn. yra skrendančių į TR? Ar po pirmojo IVF būtina išlaukti 3 mėn? Ar yra rusakalbių klinikoje MEMORIAL? ( kažkodėl labiau prie širdies ) ar patarsite kokia klinika išssirinkti? Anglų kalboje yra barjeras, suprast suprantu- pašnekėt sunku. Ar svarbu yra vykti pirmai konsultacijai? Reikalinga visa info nuo pat pradžių. Arba gal atsiras kokia narė kuri galėtu su manim susitikt ir pašnekėt, patart? Nes be galo daug klausimų, baimės skrist, baimės, kad nepavyks. Ačiū
Atsakyti
Pagre, Kramune nuosirdziausi sveikinu nestuke.gif sirdis dziaugiasi del jusu 4u.gif yahoo.gif

Atsakyti
Labukas IloonaVi!!
Džiaugiuosi, kad mano žinutė tave įkvėpė,kad nenuleidžiat rankų ir ieškot pagalbos toliau! Su tuo labai sveikinu. Patikėk, randa tik tas,kas ieško. O kas sėdi, verkia ir nieko nedaro-toms ir nesiseka 4u.gif
Paskaitinėk būtinai nuodugniai pirmąjį temos puslapį, ten esame sukėlę visą naudingą info,kas liečia TR. Paskaityk forumiečių santraukas ir pamatysi, po kiek daug nepavykusių kartų čia mergaitėms pavyko. Tai bus tau įkvėpimas 4u.gif
Tu dar labai labai jauna, tau isvis nera ko jaudintis!!! TR net nuvažiavusiosm 37m.moterytėms sakė, kad jūs labai jaunos bigsmile.gif jiems viskas atrodo kitaip,jie daro kitaip,užtai ir rezultatas kitoks.
Dėl konsultacijos jau kaip sakiau, parašyk koordunatorei ir paklausk. Jie, aišku, siūlo važiuoti. Bet jei tu tikrai žinai, kad pas tave viskas ciki,o pas beda tik prasta sperma,tada nemanau,kad ji būtina. Nes mes kai nuvažiavom, mane ant kėdėds tik pasodino, net GN neliepe darytis, nes sako viskas puiku pas tave. Tad jie la ai smarkiai taupot piigėlius, manau galima pataupyti, pasidaryti viską, ko jie prašo,LT, ir skristi IVF 4u.gif aišku, jei labai pinigėliai neskaudina, tada galima alisvai nulėkti konsultacijai ir jausitės abu ramiau per ivf 4u.gif man konsultacija įkvėpė labai daug vilčių, mes su vyru grįžom toookie ramūs, kad mums pavyks! Porfesorė Semra paspaudė man ranka ir žiūrėdama į akis sako "I promise. You will comr back pregnant" wub.gif niekad nepamiršiu jos tų žodžių, su jais aš gyvenau vią laiką wub.gif
Memorial rusakalbių tikrai yra. Man pačiai lengbiau anglų kalba, bet kadangi fet išpuolė sekmadienį ir mano koordinatorės nebuvo,mane visur lydėjo sesutė Nermin, kuri kalba rik rusiškai. Net per transferį ji buvo.
Kaip aš tau minėjau a.ž., pas MB dar prastesnė sperma, nes labai mažai gyvų spermiukų, or tie patys nejudrūs ir su prasta morfologija. LT čia daktarai kraipė galvas, kad nieko gero, o TR dr.Aylin sako nrmatau jokiu problemu pas jus! Jei pas jus is 50 mln gyvas 1 mln, taigi cia daugiau nei reikia! Sako mums nereikia milijonų, mums reikės maximum 20 vienetų biggrin.gif 😂

Klausk jei tik kas neaišku,gali man paskambonti, mielai atsakysiu į klausimus jei galėsiu padėti (susitikt negaliu,nes manau toli gyvenu), tikrai padės ir kitos narės,nes čia visada visos išskirtinai draugiškos!
Baimių mes visi visada turim..ar pavyks, ar bus viskas gerai..deja, kaip bebūtų gaila, garantijų niekas neduoda. Galiu tiek pasakyti-PAVYKS. O jei nepavyks pirmą kartą, mano asmenine nuomone su tiek kiaušaląsčių turėsit ne vieną snaigutę ir sekančiam kartui turkai kažką tikrai keis, je nepavyks! Gal tau kokią LP pasiūlys, jei reikės, gal protokolą, vaistus keisis..kažką. o ne kaip LT "bandykite dar kartą".

Viskas bus gerai!! 4u.gif Jūs privalot pabandyti,nes nepabandę juk niekada ir nesužinosit, būtų pavykę ar ne mirksiukas.gif

P.S. prieš IVF MB tegu pageria mumijaus. Vadinasi Zalatoje mumijo. Mums labai pagerino morfologiją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kramune: 08 vasario 2017 - 16:11
Pagre, tai bent! Sveikinu ir apkabinu!
Atsakyti