Merginos,man truksta 22 dezuciu leidziamo prg.Man ji teks visa nestuma vartot.Gal kas galetu parvezt ar turi atliekamo?nesvarbu,po dezute ar dvi,gal susikaupciau reikiama kieki?

Persikute, o ten, kur statistika %, tai ji teisinga? Ten paskaičiuoji pildydama?
Kaip jūs augat?
Ačiū visoms, kurios rašot asmeniškai savo džiugias naujienas

T.P.Keberiokst, deja neturiu.. bet labai sveikinu tapus nėštuke

Merginos, prie anonimių prirašiau dar vieną sėkmingą atvejį Memorial

Sveikos, kaip žinia šalia Memorial esanti vaistinė IDIL teikia nuolaidas tik stimuliuojamiems vaistams.
Crinoną žymiai pigiau pirkau Okmeydani Deniz vaisitnėje (vietoj 118 TL, ten kainuoja 80), ši vaistinė yra kelios autobuso stotelės (važiuojant 54 autobusu nuo Taksimo) neprivažiavus išlipimo į Memorial.
Be to ši vaistinė kai man reikėjo ji buvo budinti, joje vaistus pirkau ir sekmadienį Bet lygtais Stambule budinčio vaistinės keičiasi. Tad kiekvienu kartu, jei reikia Mastura duoda nuorodą, kuri tuo metu vaistinė yra budinti
Dis Poliklinigi - stotelės pavadinimas.
Pridėta:
Sveikos merginos
vis ikisu galva i temute- susigrazinti pvm galima ir cehangir prekybcentryje ten aukstai kur restoranai yra toks kioskelis- langelis, bet turi buti pirkta uz kazkokia minimalia suma, nebepamenu kokia. Mes nesiekem tos sumos, ir oro uoste nusprendem nestoveti.
777, labai uzjauciu...laikykites.
Merginos, kiek mazdaug gaunasi islaidu del FET? Bent apytikriai..?
Kūčių vakaras – ramybė ir šeimos šventovė:
prisiminimų, apmąstymų ir gal naujų minčių…
Šventų Kalėdų dienos tepaverčia tikrove
Svajonių pasaką. Tesuteikia gyvenimui vilčių.
Mergaitės, gražių ir šiltų švenčių!!!
Už vaistus tam ciklui: pvz., estrofem, rulid, prednol, folio rūgštis, kokie 10 eur susidaro, nedaug. Po to crinone dėžutė 25-30eur, už įkėlimą Memorial 1050 ar tai 1090 Eur. nepamenu labsi tiksliai (jei paskutinis embrionas, klinika grąžina dalį šaldymo mokesčio, tik reik nepamiršt jiem pasakyt). Viešbutis, lektuvo bilietai, miesto transportas, maistas. Tai vat, kokie 1500 -1600 eur susidarys.
Plius dar būnant LT hormonų tyrimai ciklo pradžioj, kokios 5 echoskopijos stebint eigą. Tai sudaro kokius 250-300 eur. Lt klinikoms.
Sveikos merginos
777, labai uzjauciu...laikykites.
Merginos, kiek mazdaug gaunasi islaidu del FET? Bent apytikriai..?
Sveikutė! Žiūriu ir tu susiruošei fet? Kaip tavo vaikiukas auga?
Man fet gavosi apie 2300€, čia be išlaidų lt echoskopų, kraujo tyrimų...
man dabar teliko kaupt atostogas ir €.. sausį grįžtu į darbą, o mažius į daržą žygiuos.
Merginos, su sventemis! Tegul visas nudziugina tie ilgai laukti II
Kriukriu ir 777, dekui uz komentara
777, nezinau dar, bet bandau paplanuoti.. Augam gerai, i darza dar neinam, neturim tiesa sakant dar ir darzo:)
ar is forumieciu kas nors bande ar domejosi FET naturaliam cikle? Memorial daro toki kaip suprantu.
As tureciau kelias dezutes neoparin,pirkau lenkijoj vietoj clexane.Kaina 20 euru dezute.Jei norite galiu is savos kolekcijos kelias perleisti,nes turiu nemazai

</p><p>Kriukriu ir 777, dekui uz komentara

Sveika, aš domejausi. Fet naturaliam cikle laiko atzvilgiu praktiskai lygu IVF, tik be stimuliacijos. Turkai nori viska stebet, taigi nuo 2 c.d. iki isodinimo turi buti ten. Kadangi nei su darbu, nei su mazu vaiku man tai buvo nesuderinama, teko rinktis fet su vaistais...Kazkodel man atrodo, kad gleivine nelabai tinkamai augo.
Tiesa, man be Lt echoskopiju apie 1700 gavosi.