Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Užjaučiu 777 verysad.gif

Bet gal geriau, kad kibo, reiškia, kad jūs turit didelių šansų smile.gifMan turkai po persileidimo visai nemažą procentą sekančiam davė, ir iš tikrųjų užkibo normaliai. Linkiu, kaв pasisektų!

Na tikiuosi kad taip ir bus. Dabar prieš įsodinimą embriologas davė 50%. Na dabar reik pailsėt, prikaupt atostogų ir aišku pinigėlio, nes nei vieno nei kito jau nebeliko.. 

Atsakyti
QUOTE(tapsnokle @ 2017 12 13, 07:24)
Merginos,gal kas pirkot clexan Stambule?Kokia jo kaina?Kiek ten svirkstu ieina i viena dezute?

Vaistų kainos Turkijos vaistinėse:
http://www.ilacabak.com/

Tiesiog į paiešką pavadinimą įveskit (viršutinis langelis su padidinimo stikliuku) arba yra patogus abėcėlinis sąrašas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 13 gruodžio 2017 - 11:54
QUOTE(KriuKriu @ 2017 12 13, 12:46)
Vaistų kainos Turkijos vaistinėse:
http://www.ilacabak.com/

Tiesiog į paiešką pavadinimą įveskit (viršutinis langelis su padidinimo stikliuku) arba yra patogus abėcėlinis sąrašas.

Ačiū! 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, bendražygės,
gal kas iš mergaičių šiuo metu yra TR ir galėtų parvežti leidžiamo prg? Nėra jokios skubos, ar šį, ar kitą, ar dar kitą mėn. Bent porą dėžučių smile.gif
Atsakyti

labai uzjauciu jus... stiprybes  :4u:

nenuleiskite ranku  :heart:

kaip jums tr sekasi? Pasakokit  :angel2:  :rolleyes:  :4u:

Lumea,

esu jau po visų pricedūrų ir emrionų auginimo.

Užšaldėme 2 blastutes. Paėmė mėginį PGS tyrimui. Lauksim dabar su nekantrumu ir baime atsakymų...  :scare:

Ėjosi visas procesas puikiai, jaučiausi gerai, tikriausiai dėl to, kad esu mažarezervė. Tai nieko nejaučiau, nei fiziškai nei emociškai :)

Stimuliavo 8 dienas (nuo 2 cd iki 9 cd), po 225 gonalio, pabaigoje pridėjo Luverį. 10 c.d. vakare Ovitrelle, 12 cd ryte punkcija. 

Išpunktavo 5 kiaušialąstes, visos buvo brandžios. Apsivaisino 3. Penktą dieną du embrionai virto blatutėmis, trečias šeštą dieną sulaukęs visgi nevirto... 

Tai tokia iki šiol mūsų patirtis. Esam klinika labai patenkinti, jokių priekabių neturim  :bigsmile:  Gal dėl to, kad neturim su kuo lyginti, nes tai pirmas mūsų IVF. 

Dabar labai dar neisitengiam galvoti kada važiusim FET'ui, nes prima turi preiti nors vienas PGS.... 

O tu Lumea jauturi planą kad važiuosi pasiimti vieną iš užšaldytų?  :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Lumea,   esu jau po visų pricedūrų ir emrionų auginimo. Užšaldėme 2 blastutes. Paėmė mėginį PGS tyrimui. Lauksim dabar su nekantrumu ir baime atsakymų...  :scare:   Ėjosi visas procesas puikiai, jaučiausi gerai, tikriausiai dėl to, kad esu mažarezervė. Tai nieko nejaučiau, nei fiziškai nei emociškai :) Stimuliavo 8 dienas (nuo 2 cd iki 9 cd), po 225 gonalio, pabaigoje pridėjo Luverį. 10 c.d. vakare Ovitrelle, 12 cd ryte punkcija.  Išpunktavo 5 kiaušialąstes, visos buvo brandžios. Apsivaisino 3. Penktą dieną du embrionai virto blatutėmis, trečias šeštą dieną sulaukęs visgi nevirto...    Tai tokia iki šiol mūsų  :mirksiukas: 

valio!!!  :yahoo: labai linkiu, kad tie du praeitu testa. Nabent vienas  :4u: musu irgi pirmas ivf buvo tai sunku palyginti 😁 as nekantrauju jau, pirmadieni turi ateiti mm ir bandysim tame cikle FET. Gautusi sausio pradzioje isodinimas  :wub:

Atsakyti

Lumea, tai gaunasi po vieno ciklo poilsio ir dvieju mm bus tau FET?  :rolleyes: 

Darys naturaliam ar su visais estrofemais ir prg? 

Atsakyti
O kaip labiau rekomenduojama? Turiu omenyje del FET.
Is gydytojo buvau supratusi po dvieju menesiu. Tai iseina po dvieju mm ir kaip sakot vieno ciklo.
Ar tuomet triju mm ir dvieju ciklu?
Atsakyti

Taip, dvejos mm turi praeiti ir galima daryti FET  :rolleyes: darys nenaturaliame  :unsure: 

Atsakyti
Merginos, nepykit, bet nesuseku visos informacijos, tad prašau jūsų pagalbos ax.gif

Gal žinot, ką pagimdė šios sąraše pažymėtos narės? wub.gif
linalin
Nica79
Kramune
Tamsi Bijūnė

Gal yra daugiau naujų nėštukių? papildykim sąrašą nestuke.gif

Visoms virusuotas bučkis nuo pipiriuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2017 12 16, 18:13)
Merginos, nepykit, bet nesuseku visos informacijos, tad prašau jūsų pagalbos  ax.gif

Gal žinot, ką pagimdė šios sąraše pažymėtos narės?  wub.gif
linalin
Nica79
Kramune
Tamsi Bijūnė

Gal yra daugiau naujų nėštukių? papildykim sąrašą  nestuke.gif
Visoms virusuotas bučkis nuo pipiriuko  4u.gif

Tamsi Bijūnė dar nepagimdė mirksiukas.gif bet jau tuoj tuoj wub.gif
Persikute, o ten, kur statistika %, tai ji teisinga? Ten paskaičiuoji pildydama?

Kaip jūs augat?
Atsakyti

Taip, atnaujinu :) gavau dar info, rytoj perskaičiuosiu vėl.

Linkėjimai bijūnei :wub:

Mano pipiras auga gerai, gerai auga ir jo nauji įgeidžiai :D vos spėju vykdyti :) :) Bet svarbiausia neserga ;)

Atsakyti