Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(J01 @ 2017 02 05, 18:53)

Akutina, geros keliones  4u.gif  o jus jau IVF vaziuojat ar konsultacijai? rolleyes.gif

Kol kas tik konsultacijai. Labai tikiuosi, kad leis ko skubiau darytis IVF 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutina @ 2017 02 05, 19:18)
Kol kas tik konsultacijai. Labai tikiuosi, kad leis ko skubiau darytis IVF  4u.gif

Tai lauksim naujienu mirksiukas.gif Geros konsultacijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2017 02 05, 19:45)
Jokiu abejoniu wub.gif  nestuke.gif pas mane taip paciai rode...

Kaip gražiai pas tave hcg skaiciukai isaugo!!8dpi sakyciau visai nedidelis buvo, toks,kaip su 1 leliuku, o paskui kad soko! Stipriai mazyliai laikosi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutina @ 2017 02 05, 20:18)
Kol kas tik konsultacijai. Labai tikiuosi, kad leis ko skubiau darytis IVF  4u.gif

Aš irgi galvojau, kad jūs jau ivf 😊
Tuomet palinkėsiu sėkmingos konsultacijos ir kuo greitesnio starto 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz Jusu palaikyma ir padrasinima! Jus nuostabios!!! 💗💗💗
Atsakyti

Na ka, kovo 4 lekiu pas turkus konsultacijai. Mastura parase, kad uzregistravo pas dr Emre Turgut, ale ziuriu, kad temos pradzioje nurodyta, kad pas prof Semra reik vaziuot... Biski nervas, kad mano tokia situacija, jog patys nera tikri ar su savom kiausialastem galeciau teigiamo rezultato sulaukt, bet pas profesore kazkodel neuzrase. Pas ka jus lanketes?..

Dar klausimas del gimdos nuotraukos- as tai ja noriu cia pasidaryt, nes turbut gerokai pigiau. Gal kas daretes Vilniuje ir galit rekomenduoti, kad butu kokybiskas rezultatas?

Atsakyti
Oho, kas čia vyksta šitoj temoj, kiek virusų pasipylė wub.gif Sveikinu, merginos 4u.gif Linkiu užtvirtint ir kraujo tyrimais.

QUOTE(Jus2lis @ 2017 02 06, 10:07)
<p>Na ka, kovo 4 lekiu pas turkus konsultacijai. Mastura parase, kad uzregistravo pas dr Emre Turgut, ale ziuriu, kad temos pradzioje nurodyta, kad pas prof Semra reik vaziuot... Biski nervas, kad mano tokia situacija, jog patys nera tikri ar su savom kiausialastem galeciau teigiamo rezultato sulaukt, bet pas profesore kazkodel neuzrase. Pas ka jus lanketes?..</p><p>Dar klausimas del gimdos nuotraukos- as tai ja noriu cia pasidaryt, nes turbut gerokai pigiau. Gal kas daretes Vilniuje ir galit rekomenduoti, kad butu kokybiskas rezultatas?</p><p></p>

Emre Turgut labai geras gydytojas, daug kas pas jį iš šitos temos lankėsi. Kaip Mastura sako - jis iš Semra komandos smile.gif) Tai nepergyvenk 4u.gif
Atsakyti
Jus2lis, mes ką tik po FET pas dr.Emre su teigiamu rezultatu wub.gif Emre labai draugiškas ir malonus gyd.,trykštantis energija ir profesionalumu. Visada visą gydymo eigą prižiūri Semra, nesvarbu, pas ką tu lankaisi. Transferio man nepavyko patekti pas Semrą nei vieną kartą 😄 visą ivf lankiausi pas Aylin,transferi darė Aylin,dabar patekau pas Emre. Visi kartai sėkmingi 4u.gif semrą mačiau tik 1 krtą per konsultaciją.
Tačiau jei būtų rimtos bėdos (kaip aš suprantu jūsų atveju?), bent jau konsultacijai aš primygtinai reikalaučiau Semros..Gydymas jau nesvarbu, bet pirminei konsultacijai su gilesnėm bėdom aš norėčiau Semros.. čia tik mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kramune: 06 vasario 2017 - 09:26
QUOTE(Jus2lis @ 2017 02 06, 09:07)
<p>Na ka, kovo 4 lekiu pas turkus konsultacijai. Mastura parase, kad uzregistravo pas dr Emre Turgut, ale ziuriu, kad temos pradzioje nurodyta, kad pas prof Semra reik vaziuot... Biski nervas, kad mano tokia situacija, jog patys nera tikri ar su savom kiausialastem galeciau teigiamo rezultato sulaukt, bet pas profesore kazkodel neuzrase. Pas ka jus lanketes?..</p><p>Dar klausimas del gimdos nuotraukos- as tai ja noriu cia pasidaryt, nes turbut gerokai pigiau. Gal kas daretes Vilniuje ir galit rekomenduoti, kad butu kokybiskas rezultatas?</p><p></p>

Sekmes ir nesijaudink! As taip pat patekau pas gydytoje Emre ir likau patenkinta. Jis mane priziurejo visos stimuliacijos metu ir dare FET.

Beto ten jie sprendzia visas konsiliumas, o ne vienas gydytojas, tai jei koks sudetingas atvejis Semra visada yra included arba bent jau su ja pasikonsultuojama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 02 06, 10:50)
Semra visada yra included arba bent jau su ja pasikonsultuojama  mirksiukas.gif

Tikrai taip 🖒mano atvejis nebuvo sudetingas,bet stimuliacijos metu pora kartu Aylin laukė Semro nuomonės dėl Gonalio didinimo, nors pačios Semros per ivf aš nei karto nemačiau 😊 taip kad užkulisiuose ji visada yra 😊
Atsakyti
Sveikinu Kramune ir Pagre su grazais vaiduokliukais ir linkiu graziu HCG skaiciuku 4u.gif
Pagalaiu ir mes 9 diena skrendam i Stambula konsultacija 10 diena.
Tik vietoj gyd.Emre dabar pakeite i др. Юджел Шахин blink.gif
Na bet manu kad ten visi gyd.geri smile.gif
Tikiuosi kad viskas bus gerai ir lesit startuoti:)
Bet biski baisoka kai jau taip viskas arti.
Atsakyti
QUOTE(l_satyra @ 2017 01 30, 16:57)

Sveikos as truputi cia ne i tema, bet pabandysiu per cia taves I_satyra paieskoti, galvoju, gal mano zinuciu negauni ar esi isvykus ir del to neatrasai, del crinone as cia. Jei negauni zinuciu tada lauksiu tavo laiskucio i dovmoo@gmail.com 4u.gif
Atsakyti