Na kraujavimas kol kas nėra labai gausus, bet man rodos toks kaip per mmm, su skiautelemis toks. Vyrui papasakojau kaip ir suleido porą ampolių. O crinone dar detis papildomai? Na jei mmm tai šiandien turėtų pramušt

Su gleivinės skiautelėm nelabai gerai, na, bet kraujo tyrimas viską parodys.
Nereikia crinono dėtis kol kraujavimas. Dėl visa ko parasyk turkam, jei jie įkėlimą darė, pasakys kiek dienų leistis. Bet pagal supermamų patirtį, šiandien ir rytoj - būtinai. Kol bus HCG atsakymas.
Na kraujavimas kol kas nėra labai gausus, bet man rodos toks kaip per mmm, su skiautelemis toks. Vyrui papasakojau kaip ir suleido porą ampolių. O crinone dar detis papildomai? Na jei mmm tai šiandien turėtų pramušt
![]()
šiandien dvi ir rytoj butinai dvi, pasidarysite hcg ir matysite ką toliau daryti
Panevėžyje tą pačią dieną tezultatas būna jakšto poliklinoje (pasiskambinti reikia) arba antėjoje vakare
crinone dėtis nebereikia, nes kraujuojate. Aš leidausi progestan po dvi ampoles kol kraujavau.
šiandien dvi ir rytoj butinai dvi, pasidarysite hcg ir matysite ką toliau daryti
Panevėžyje tą pačią dieną tezultatas būna jakšto poliklinoje (pasiskambinti reikia) arba antėjoje vakare
crinone dėtis nebereikia, nes kraujuojate. Aš leidausi progestan po dvi ampoles kol kraujavau.
Ačiū už info. Vat ir galvojau kur čia Panevėžy padaro tą pačią dieną tyrimus

As dariausi nemuno poliklinikoje. Ryte pridaviau, vakare i emeil atejo atsakymas

Aciu uz naujienas!Beje,gal kam reikia progestan ampulemis?Ziuriu visu galiojimas 2018.01-tai reiškia iki vasario-nespėsiu sunaudot😊
Vakar dariaus hcg - 65,9 IU/I. Šiandien jau žymiai mažiau kraujuoju. Ryt kartosiu tyrimą..
Jėga

Ir sakyčiau labai gerai, kad progestano turėjai

Jėga
Ir sakyčiau labai gerai, kad progestano turėjaiO ką turkai? Ar sakė leistis ampules?
Aha labai gerai. Tr liepė kol kraujuoju leistis po 2 ampoles ir ilsėtis. Ryt kartot tyrimą.