Gvatemala, supratau, aciu
QUOTE(Aivė @ 2017 11 30, 00:15)
<p>KriuKriu, Estrofem berods naudoja tik ta pati cikla kai vyksta isodinimas
O ne viena cikla pries tai</p>

Taip, teisingai. Taip pas turkus ir buvo. Kad tą ciklą (man FET darė) nuo pat pradžių estrofem, o iki įsodinimo kai liko kokios 10 dienų, tada Climara dar papildomai ir po įsodinimo Climara tęsiau kokias 2 savaites, o estrofem iki 10 savaičių nėštumo.
Nors man Vaisingumo klinikoj Vilniuj estrofem naudoti liepė kelis mėn. naudot iki FET, atseit kas ten suveiks ir gleivinę storins. Nesuprantu, kuo remiantis skyrė, ale vistiek nieko nestorino, tai be reikalo gėriau.
Sveikos merginos,
Gal kas turi parduod Clexan ar yra siuo metu Turkijoj ir galetu parvest bent dezute.
Papildyta:
Sveikos merginos,
Gal kas turi parduod Clexan ar yra siuo metu Turkijoj ir galetu parvest bent dezute.
Papildyta:
Sveikos merginos,
QUOTE(Spurgycka @ 2017 12 02, 01:00)
Panos,gal kas pamenat,kiek Stambule kainuoja dezute progestan ampuliu?Skaiciuoju,kiek cia man jie kainuos..
Vasarą buvo 24 liros, apie 6 eur
Panos,gal kas pamenat,kiek Stambule kainuoja dezute progestan ampuliu?Skaiciuoju,kiek cia man jie kainuos..
Prieš savaitę pirkau ir mokėjau 23,79 tl
Bloginsiu ir aš statistiką... po fet prasidėjo kraujavimas, manau tai mmm. Hcg diena pirmadienis kaip manot ar verta ryt bandyt progestan susileist? Nes ryt kraujo tai nėr kur priduot
gal kas pakonsultuos kaip ji leist? Nesu to darius ..
QUOTE(__777__ @ 2017 12 03, 01:33)
<p>Bloginsiu ir aš statistiką...
po fet prasidėjo kraujavimas, manau tai mmm. Hcg diena pirmadienis kaip manot ar verta ryt bandyt progestan susileist? Nes ryt kraujo tai nėr kur priduot
gal kas pakonsultuos kaip ji leist? Nesu to darius ..</p>

Man irgi kraujavo. Mastura liepe susileisti 2 iškart. Ir dar kelias dienas po 2, kol bus kraujo atsakymas.
O ar kraujas su gleivines plaušeliais?
Nėra čia didelio mokslo:) paimi švirkštą, uždedi adatą, nulauži stiklinio buteliuko galiuką, per ta vietą laužti kur raudonas taškiukas. Bet stipriai reik ir netyčia galima įsipjauti. Pritrauki į švirkštą 2 tokius buteliukus, laikant adata aukštyn, išstumi nereikslingą orą, kad jau pradėtų vaistas lašėti. Padalini kryžiuku užpakalio žandą ir duri į išorinį viršutinį ketvirtį kur nors kur daugiau mėsos:). Prieš tai kokiu alkoholiu pavalyt padezinfekuot. Vaistinėj būna pirkt spiritinių lapelių (alcohol pads), būtent vaistams leidžiant. Adatą durt visą statmenai, po to vėl tuo alkoholiu patrint. O kitą dieną į kitos užpakalio pusės viršutinį išorinį ketvirtį.
QUOTE(__777__ @ 2017 12 03, 01:33)
<p>Bloginsiu ir aš statistiką...
po fet prasidėjo kraujavimas, manau tai mmm. Hcg diena pirmadienis kaip manot ar verta ryt bandyt progestan susileist? Nes ryt kraujo tai nėr kur priduot
gal kas pakonsultuos kaip ji leist? Nesu to darius ..</p>

Būtinai susileisk šiandien ir ryt po dvi, o pirmadienį hcg daryk.
Patrink tarp rankų ampolę, kad sušiltų, sutrauk abi ampoles į vieną švirkštą, paspirituok ir durk į užpakalį, kad visa adata būtų susmeigta. Durk ne stačiu kampu, o taip iš šono. Kaip pati stovėdama pasiektum. Jei kas kitas durs, tai tegu irgi tuo kampu duria, lyg tau stovint stovėtų tau iš šono. Suleidus suskaičiuoti iki 15 ir traukti adatą. Aš lėtai adatą traukdavau, nes greitai traukiant deginantis skausmas būna. Tada ant tos vietos šiltą kompresą dėk. Vėliau ar kitą dieną pamasažuok.
Tikėkimės, kad dar ne blogiausias variantas

Papildyta:
QUOTE(KriuKriu @ 2017 12 03, 01:42)
Man irgi kraujavo. Mastura liepe susileisti 2 iškart. Ir dar kelias dienas po 2, kol bus kraujo atsakymas.
Nėra čia didelio mokslo:) paimi švirkštą, uždedi adatą, nulauži stiklinio buteliuko galiuką, per ta vietą laužti kur raudonas taškiukas. Bet stipriai reik ir netyčia galima įsipjauti. Pritrauki į švirkštą 2 tokius buteliukus, laikant adata aukštyn, išstumi nereikslingą orą, kad jau pradėtų vaistas lašėti. Padalini kryžiuku užpakalio žandą ir duri į išorinį viršutinį ketvirtį kur nors kur daugiau mėsos:). Prieš tai kokiu alkoholiu pavalyt padezinfekuot. Vaistinėj būna pirkt spiritinių lapelių (alcohol pads), būtent vaistams leidžiant. Adatą durt visą statmenai, po to vėl tuo alkoholiu patrint. O kitą dieną į kitos užpakalio pusės viršutinį ketvirtį.
Nėra čia didelio mokslo:) paimi švirkštą, uždedi adatą, nulauži stiklinio buteliuko galiuką, per ta vietą laužti kur raudonas taškiukas. Bet stipriai reik ir netyčia galima įsipjauti. Pritrauki į švirkštą 2 tokius buteliukus, laikant adata aukštyn, išstumi nereikslingą orą, kad jau pradėtų vaistas lašėti. Padalini kryžiuku užpakalio žandą ir duri į išorinį viršutinį ketvirtį kur nors kur daugiau mėsos:). Prieš tai kokiu alkoholiu pavalyt padezinfekuot. Vaistinėj būna pirkt spiritinių lapelių (alcohol pads), būtent vaistams leidžiant. Adatą durt visą statmenai, po to vėl tuo alkoholiu patrint. O kitą dieną į kitos užpakalio pusės viršutinį ketvirtį.
Aš kaip tik ne statmenai durdavau, nes reikia, kad visa adata būtų susmeigta, kitaip guzai atsiranda. O duriant stačiai, tai jaučiu man į kaulą būtų atsidsužusi adata

Laužiant ant ampolės reikia vatos užsidėti, tada neįsipjausi

QUOTE(LaMona @ 2017 12 03, 01:58)
Būtinai susileisk šiandien ir ryt po dvi, o pirmadienį hcg daryk.
Patrink tarp rankų ampolę, kad sušiltų, sutrauk abi ampoles į vieną švirkštą, paspirituok ir durk į užpakalį, kad visa adata būtų susmeigta. Durk ne stačiu kampu, o taip iš šono. Kaip pati stovėdama pasiektum. Jei kas kitas durs, tai tegu irgi tuo kampu duria, lyg tau stovint stovėtų tau iš šono. Suleidus suskaičiuoti iki 15 ir traukti adatą. Aš lėtai adatą traukdavau, nes greitai traukiant deginantis skausmas būna. Tada ant tos vietos šiltą kompresą dėk. Vėliau ar kitą dieną pamasažuok.
Papildyta:
Aš kaip tik ne statmenai durdavau, nes reikia, kad visa adata būtų susmeigta, kitaip guzai atsiranda. O duriant stačiai, tai jaučiu man į kaulą būtų atsidsužusi adata

Papildyta:

Vyrą mokino sesutė leist, kampu sakė nelabai gerai. Tai reik ketvirtyje ten jau kur truputį daugiau mėsos,kur raumuo jau eina, ne visiškai šone ant kaulo. Tai man vyras suleisdavo, nebuvo guzų. Aš sau pati gal tik kartą.