Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(Aivė @ 2017 11 27, 00:58)
<p>Merginos, esancios TR noriu prasyti paslaugos  4u.gif  help.gif </p><p>Gal galetumete man atvezti Climaros pleistriuku? Be ju negalesiu pradet, nes reikia prisiklijuot viena cikla pries pradedant IVF. </p><p>Buciau labai labai dekinga ;) </p>

Kokių reikia? Aš turiu atliekamų 7.8mg
Papildyta:
QUOTE(biga123 @ 2017 11 26, 20:17)
<p>Tai leidžiamo pastoviai vartoti negalima? </p>

Negalima lyg. Pasidarykit tyrimą prg kai nustosit leistis, po kokių 2- 3d kai organizmas bus jų nepaveiktas. Tada matysit, reikia ar ne, gal be reikalo leidžiat ir tokių didelių dozių gal net nereikia, kad ir geriamų, ir leidžiamų dar. Abejoju, ar taip gydytojas paskirtų vartoti, manau nereiktų šitiek savivaliauti, nežinant ką rodo tyrimas, gali ir šalutinį poveikį sukelti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 27 lapkričio 2017 - 01:38
QUOTE(biga123 @ 2017 11 25, 15:59)
<p>Merginos apšvieskite mane dėl progesterono vartojimo smile.gif Vartoju Utrogestan 3x200mg ir vakare 1 Progestan leidžiamo (pati pridėjau, nes šiek tiek teplioti pradėjo ir pilvo skausmas atsirado). Kiek ilgai galiu leidžiamą naudoti? Kiek turkai rekomenduoja naudoti?</p>

As naudojau utrogestana 2 kart po 400 mg ir plius 100 mg geriau per pietus, bei vakare viena progestana susileisdavau. Gyd sake gerai, taip ir daryti, bet cia Lietuvos gydytoja , kuri pritare ir naudoti leidziama kartu. Patariama naudoti taip iki 12 sav, o paskui palaipsniu sumazinti ir jau uzbqigti 16 sav, kai pilnai susiformavus placenta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glue: 27 lapkričio 2017 - 07:16

Ačiū už informaciją merginos :)

Atsakyti
Merginos,gal kas turit parduot Rulid?? 4u.gif
Atsakyti

Kokių reikia? Aš turiu atliekamų 7.8mg

KriuKriu, man reikia visos pakuotes 3,9 mg  :ax:​ 

Kodel jums buvo skirta Climara? koks protokolas? Man parase kad bus trumpas bet Climara atseit suvienodins folikulu augima. Bet as i ja ziuriu kaip i koki bauba nes nesu susidurus  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aivė: 27 lapkričio 2017 - 21:06
QUOTE(Aivė @ 2017 11 27, 21:50)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="KriuKriu" data-cid="71903538" data-time="1511737821">
<div>
<p>Kokių reikia? Aš turiu atliekamų 7.8mg

</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>

<p>KriuKriu, man reikia visos pakuotes 3,9 mg  ax.gif​ </p>
<p>Kodel jums buvo skirta Climara? koks protokolas? Man parase kad bus trumpas bet Climara atseit suvienodins folikulu augima. Bet as i ja ziuriu kaip i koki bauba nes nesu susidurus  hmm.gif</p>

Man buvo skirta, kad pastorinti gleivinę. Tai čia toks pats hormonas kaip ir estrofem, prie to pačio paskiria. Tik kad pleistrą per odą pasisavina. Man padėjo.
Atsakyti
QUOTE(Spurgycka @ 2017 11 27, 15:18)
Merginos,gal kas turit parduot Rulid?? 4u.gif

As turiu, bet galiojimas tik iki 2017m.11men.
Papildyta:
Merginos, kuriuos ruosiates vykti i Tr IVF ar FET, gal reikia vaistuku, turiu likusiu:
1. Chrinone gelis 35vnt.; galiojimas iki 2018m.10men.
2. Glifor 1nepilna dezute (90tableciu is 100); galiojimas 2017m.12men.
3. Parol 1nepilna dezute (18tableciu is 20); galiojimas 2019m.12men.
4. Prednol 1nepilna dezute (16tableciu is 20); galiojimas 2018m.11men.
5. Rulid 1nepilna dezute (5tabletes is 7); galiojimas 2017m.11men.
6. Folbiol 2dezutes; galiojimas 2017m.12men.
Vaistukai randasi UK, galiu siusti smile.gif
Ziuriu, Glifor, Rulid ir Folbiol jau galiojimas ant ribos, tai kazin ar kas benoresit unsure.gif
Atsakyti

KriuKriu, man reikia visos pakuotes 3,9 mg  :ax:​ 

Kodel jums buvo skirta Climara? koks protokolas? Man parase kad bus trumpas bet Climara atseit suvienodins folikulu augima. Bet as i ja ziuriu kaip i koki bauba nes nesu susidurus  :hmm:

Aš irgi prieš IVF naudojau Climara. Man jis buvo skirtas folikulų suvienodinimui. Nors pati esu mažarezervė ir labai bijojau, kad per daug neužslopintų, bet man jis pasak gydytojų pasiteisino. Sekančiam bandymui jie vėl man siūlo protokolą su Climara.

Atsakyti

Gvatemala, o koks buvo protokolas? Trumpas? 

As irgi turiu maza rezerva, bet nuolat skirdavo ilgaji protokola (6 kartus), viena karta bande trumpaji, bet teko nutraukt nes vienas issoko per greitai. 

O nuo kada reikejo prisiklijuot? Per ovuliacija? kaip gaudet? 

Atsakyti

Sveiki ,man irgi kazkada mm prasidejo sekmadieni ryte ,tai vaziavau I greitisios pagalbos ligonine ir pasake kad nedaro ,kitur bandziau prisiskambint ,nepavyko ,galiausiai Mastura leido darytis tyrimus 2 cd,tuo paciu buvau uzrezervavusi  biletus per skrisk.lt pirmadieniui ,rezervavau Po vidurnakcio is sekmadienio I pirmadieni,tada ryre vis gali dar apmoket jei net ta pacia diena skrendi.

O tyrimus ryt nuo 7 val galima Geromedoj pasidaryt!

Visgi išlėkiau pirmad. i TR be tyrimų, prasmukau fsh 13, e2 66 :) nenorejau nukelt stimuliacijos pradzia i 3 d. nes esu skaičius, kad tokiu atvejy daugiau šansų, kad foliai augs netolygiai. Tad šiek tiek rizikavom, bet ne daug, nes paskutiniu 6 men. mano fsh niekad nebuvo perkopes 15. 

Rą pačią dieną nuvykus pradejau stimuliuotis po 225 gonalio.  Turiu iš viso 6 folius, įskaitant ir du labai mažus. Ketvirtad. apžiura :) 

Atsakyti

Gvatemala, o koks buvo protokolas? Trumpas? 

As irgi turiu maza rezerva, bet nuolat skirdavo ilgaji protokola (6 kartus), viena karta bande trumpaji, bet teko nutraukt nes vienas issoko per greitai. 

O nuo kada reikejo prisiklijuot? Per ovuliacija? kaip gaudet? 

Taip, naudojant Climara skaitosi trumpas protokolas. Man reikėjo pradėti klijuoti 8 dieną po ovuliacijos. Ovuliaciją gaudžiau eidama pas ginę echo (girdėjau, kad kitoms mergaitėms liepdavo daryti OT). Dariau 2 kartus echo, matavome folius, rezultatus siunčiau Masturai, o ji jau pasakė kurią dieną užsiklijuoti pirmą pleistrą.

Atsakyti

KriuKriu, Estrofem berods naudoja tik ta pati cikla kai vyksta isodinimas  :unsure:​ O ne viena cikla pries tai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aivė: 29 lapkričio 2017 - 23:21