Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(ailima @ 2017 11 21, 21:24)
Oi ko aš tik nebandžius, akupunktūras,fizioterapijas,pas osteopata vaikščiojau ir pas astrologus ir imunitetà slopinau ir imunoglobulinà leidausi ir šventas vietas lankiau ir tt ir .... verysad.gif
Dar turiu 2 snaigutes,ir vėl darysiu viskà kas įmanoma ir tikėsiu,kad pavyks  wub.gif

Gal jums pabandyti pasidaryti PRP procedūrą į gimdą prieš įsodimą, gal tai pagelbėtu bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos,gal kas vartojot Prednizolon?Nuo ko jis?Yra jo Turkijoj pirkt?
Atsakyti

Spurgycka atsakiau Jums apie Crinone į AŽ

Atsakyti
QUOTE(Aisaliukas @ 2017 11 24, 15:42)
Gal jums pabandyti pasidaryti PRP procedūrą į gimdą prieš įsodimą, gal tai pagelbėtu bigsmile.gif

Bandžiau kamienines į gimdá,dėja nepasiteisino,du įsodinimai po to buvo,net nesikabino
O kas PRP atlieka į gimdà??
Papildyta:
QUOTE(Spurgycka @ 2017 11 24, 15:47)
Merginos,gal kas vartojot Prednizolon?Nuo ko jis?Yra jo Turkijoj pirkt?

Yra prednizolono Tr, Prednol vadinasi,yra 4mg ir 16mg
Naudojamas tam, kad neatmestú organizmas embriono kaip svetimkūnio
Atsakyti

Merginos apšvieskite mane dėl progesterono vartojimo :) Vartoju Utrogestan 3x200mg ir vakare 1 Progestan leidžiamo (pati pridėjau, nes šiek tiek teplioti pradėjo ir pilvo skausmas atsirado). Kiek ilgai galiu leidžiamą naudoti? Kiek turkai rekomenduoja naudoti?

Atsakyti
[quote=ailima,2017 11 24, 21:18]
Bandžiau kamienines į gimdá,dėja nepasiteisino,du įsodinimai po to buvo,net nesikabino
O kas PRP atlieka į gimdà??
Papildyta:

Marga2 darė kiaušidėms graikijoje Atėnuose, ten daro ir įgimdą, o aš skrendu kitą savaitę į kiprą darysiu PRP į gimdą ir kiaušides. Taip pat lenkai daro tačiau vien PRP jie atskirai nedaro tik jei pas juos darai visa IVf tik tada PRP kaip papildomos procedūros. Dėl daugiau info rašyk man į až.
Atsakyti

gal zinot kur galima sekmad. vilniuj hirmonu tyrimus pasidaryt, susitarus ksio nors, kokioj ligoninej ar pan? 

Atsakyti

Sveiki ,man irgi kazkada mm prasidejo sekmadieni ryte ,tai vaziavau I greitisios pagalbos ligonine ir pasake kad nedaro ,kitur bandziau prisiskambint ,nepavyko ,galiausiai Mastura leido darytis tyrimus 2 cd,tuo paciu buvau uzrezervavusi  biletus per skrisk.lt pirmadieniui ,rezervavau Po vidurnakcio is sekmadienio I pirmadieni,tada ryre vis gali dar apmoket jei net ta pacia diena skrendi.

O tyrimus ryt nuo 7 val galima Geromedoj pasidaryt!

Atsakyti
QUOTE(biga123 @ 2017 11 25, 15:59)
<p>Merginos apšvieskite mane dėl progesterono vartojimo smile.gif Vartoju Utrogestan 3x200mg ir vakare 1 Progestan leidžiamo (pati pridėjau, nes šiek tiek teplioti pradėjo ir pilvo skausmas atsirado). Kiek ilgai galiu leidžiamą naudoti? Kiek turkai rekomenduoja naudoti?</p>

Turkai, jei kraujas bėga, rekomendavo 3 dienas. Po 2 ampules, bet kito papildomo nevartot. Aš dėl visa ko dar 4d. panaudojau smile.gif O tada vėl Crinone.
Paskui kai nebesileidau, po kelių dienų dariau tyrimą ar prg netrūksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 26 lapkričio 2017 - 12:45

Tai leidžiamo pastoviai vartoti negalima? 

Atsakyti
QUOTE(biga123 @ 2017 11 26, 20:17)
<p>Tai leidžiamo pastoviai vartoti negalima? </p>

Leidžiamo negalima ilgai vartoti dėl galimos infekcijos rizikos į minkštąją. Man buvo skyrę beveik visą antrą trim leistis. Po to eigoje progestaną liepė prolutonu, leidžiamu kartą savaitėje, pasikeisti, bet aš taip ir nepakeičiau ir toliau kasdien badžiausi
Atsakyti

Merginos, esancios TR noriu prasyti paslaugos  :4u:  :help: 

Gal galetumete man atvezti Climaros pleistriuku? Be ju negalesiu pradet, nes reikia prisiklijuot viena cikla pries pradedant IVF. 

Buciau labai labai dekinga ;) 

Atsakyti