Jokiu laiskeliu nerasiau nei po Histero nei po LP.
Kalifornija ačiū už gražius žodžius. Ir man darbe graudu pasidarė perskaičius Jūsų žinutę. Vargiai vilties yra, bet tos dvi dienos vaistų iš esmės situacijos mano organizmui nepablogins tai dar pakartosiu hcg penktadienį.
Na tas skausmas nėra toks nepakeliamai sunkus, kai namie mažė laukia, bet šiek tiek gedim abu su vyru.
Jpuma, 41 m ir 1,19 ng/mL
O koks jusu? Kiausialasciu uzaugdavo mazai, jau neatsimenu, bet apsivaisindavo 2-3, Turkijoje - net 4 blastutes turejom, bet po 1 bandymo nesigavo del hidro, o antra karta idejo 2 snaigutes, liko 1 pilvuke
turiu 0.65 ng/ml amh, metu 39. Vis su jauduliu pagalvoju kaip mano kiaušialastes augs, kazkaip baisu
Tada jum dare pgs?
Kodek dvi dejo?
Wiliux, o kas ten dabar vadovauja? Ar vis dar Semra viska sprendzia? O mums kitos daktares sprendimas kainavo visa IVFJi neatsiklausus Semros leido startuoti su pirmu IVF, nors Semrai buvo itarimu del kiausintakiu. Veliau, kai daremes laparo, Semra net nepaeme visu pinigu uz operacija. Jpuma, Wiliux - o jums reikejo klijuotis Climara?
man tik kt pries ivf skyre, kad cistu nesusuformuotu. O kokiu tikslu ta climara buna skiria? pries ivf ar fet?
Semra pas mus konsultacijos pabaigoje dalyvavo (prasiau is anksto, kad ji butu). Jos sprendimu geriu kt, man sis jis sprendimas nepatiko, nes as mazarezerve. Bet pasitikiu, matysim kaip bus ir kiek ji dalyvaus jei is vis dalyvaus ivf
JPUMA o jus si menesi geriat kt? Turkai irgi pradejo naudot si protokola su mazarezervemis ?kita menesi startuojat su IVF ?
Sveika! taip gruodi o tai (kt vartojimas pries) vadinama protokolu? maniau tik del cistu isvengimo, o yra ir kitos priezastys? Kokie jusu planai? naturaliai bandot ar jau planuojat nauja ivf?