Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(Pelargonija @ 2017 11 22, 11:53)
<p>Merginos, gal galit kas nors parašyti, kokio dydžio laiškelius reikia rašyti daktarams LT už laparoskopiją? Į Až, žinoma. Klausiu čia, nes gyviausia tema smile.gif </p>

Jokiu laiskeliu nerasiau nei po Histero nei po LP.
Atsakyti

Kalifornija ačiū už gražius žodžius. Ir man darbe graudu pasidarė perskaičius Jūsų žinutę. Vargiai vilties yra, bet tos dvi dienos vaistų iš esmės situacijos mano organizmui nepablogins tai dar pakartosiu hcg penktadienį.

Na tas skausmas nėra toks nepakeliamai sunkus, kai namie mažė laukia, bet šiek tiek gedim abu su vyru. 

Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2017 11 22, 20:11)
<p>Kalifornija ačiū už gražius žodžius. Ir man darbe graudu pasidarė perskaičius Jūsų žinutę. Vargiai vilties yra, bet tos dvi dienos vaistų iš esmės situacijos mano organizmui nepablogins tai dar pakartosiu hcg penktadienį.</p><p>Na tas skausmas nėra toks nepakeliamai sunkus, kai namie mažė laukia, bet šiek tiek gedim abu su vyru. </p>

Wiliux-dar ne vakaras!!Man 41-neri,3ivf baigesi nesivystanciais,esu mazarezerve,tik vienas embrionas isgyvena PGD,bet va tikiuos dar stebuklo po 4 IVF..
Atsakyti

Jpuma, 41 m ir 1,19 ng/mL  :B O koks jusu? Kiausialasciu uzaugdavo mazai, jau neatsimenu, bet apsivaisindavo 2-3, Turkijoje - net 4 blastutes turejom, bet po 1 bandymo nesigavo del hidro, o antra karta idejo 2 snaigutes, liko 1 pilvuke   :wub:

turiu 0.65 ng/ml amh, metu 39. Vis su jauduliu pagalvoju kaip mano kiaušialastes augs, kazkaip baisu  :ax:

Tada jum dare pgs?

Kodek dvi dejo? 

Atsakyti

Wiliux, o kas ten dabar vadovauja? Ar vis dar Semra viska sprendzia? O mums kitos daktares sprendimas kainavo visa IVF  :oh: Ji neatsiklausus Semros leido startuoti su pirmu IVF, nors Semrai buvo itarimu del kiausintakiu. Veliau, kai daremes laparo, Semra net nepaeme visu pinigu uz operacija. Jpuma, Wiliux -  o jums reikejo klijuotis Climara? 

man tik kt pries ivf skyre, kad cistu nesusuformuotu. O kokiu tikslu ta climara buna skiria? pries ivf ar fet?

Semra pas mus konsultacijos pabaigoje dalyvavo (prasiau is anksto, kad ji butu). Jos sprendimu geriu kt, man sis jis sprendimas nepatiko, nes as mazarezerve. Bet pasitikiu, matysim kaip bus ir kiek ji dalyvaus jei is vis dalyvaus ivf  :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JPUMA: 22 lapkričio 2017 - 21:16

Man tik estroferm nuo antros ciklo dienos buvo paskirta. 

Atsakyti

Mano laiškiukas buvo po OP, kaip padėka, apie 50cm pločio cool.gif

Ačiū :)

Atsakyti

JPUMA o jus si menesi geriat kt? Turkai irgi pradejo naudot si protokola su mazarezervemis ?kita menesi startuojat su IVF ?

Atsakyti

JPUMA o jus si menesi geriat kt? Turkai irgi pradejo naudot si protokola su mazarezervemis ?kita menesi startuojat su IVF ?

Sveika! taip gruodi :) o tai (kt vartojimas pries)  vadinama protokolu? maniau tik del cistu isvengimo, o yra ir kitos priezastys? Kokie jusu planai? naturaliai bandot ar jau planuojat nauja ivf? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JPUMA: 23 lapkričio 2017 - 08:23
QUOTE(JPUMA @ 2017 11 22, 22:08)
<p>
<p> O kokiu tikslu ta climara buna skiria? pries ivf ar fet?</p>

Climara klijuotis skiria kai reikia papildomos dozės estrogenų (kaip estrofem). Dažniausiai skiria jei reikia storinti gleivinę prieš įsodinimą ir porą savaičių po jo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 23 lapkričio 2017 - 10:55

Vilniuje parduodu turkiskus vaistus turkiskom kainom - estroferm, progestan ir crinone. Turiu nemazai, turekite omenyje gal kas netures galimybiu parsivezti is TR.

Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2017 11 24, 11:58)
<p>Vilniuje parduodu turkiskus vaistus turkiskom kainom - estroferm, progestan ir crinone. Turiu nemazai, turekite omenyje gal kas netures galimybiu parsivezti is TR.</p>

Kiek deze crinone kainuoja?
Atsakyti