Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Merginos, gal galit kas nors parašyti, kokio dydžio laiškelius reikia rašyti daktarams LT už laparoskopiją? Į Až, žinoma. Klausiu čia, nes gyviausia tema :) 

Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2017 11 22, 11:53)
<p>Merginos, gal galit kas nors parašyti, kokio dydžio laiškelius reikia rašyti daktarams LT už laparoskopiją? Į Až, žinoma. Klausiu čia, nes gyviausia tema smile.gif </p>

Mano laiškiukas buvo po OP, kaip padėka, apie 50cm pločio cool.gif
Atsakyti

Tesiu lapkricio nesekmes. HCG maziau nei vienas 7DPI. 

Dar nenutrauksiu vaistu iki penktadienio (tikros hcg dienos), bet labiausiai del to, kad geda Masturai prisiduoti per anksti hcg pasidarius.

Penktadieni jau tikrai galesiu progesterono parduoti.

Sitas IVF greiciausiai paskutinis ir mums. Dar aisku visko gali atsitikti, bet turim dukryte, man jau 37 ir savo pastangu limita jau esam isnaudoje.

Kol nebuvo aiskus rezultatas, nepasakojau - bet panasu, kad turku patarimas saldyti snaigute buvo klaidingas. Ji buvo tik vidutiniskos kokybes, o kai susiruosiau vaziuoti FET man siule atvaziuoti IVF, nes ta snaigute tipo nelabai kokia. Gaila, kad turku siulymas saldyti nedave rezultatu, o kainavo mums puse IVF...

Atsakyti

Jpuma, 41 m ir 1,19 ng/mL  :B O koks jusu? Kiausialasciu uzaugdavo mazai, jau neatsimenu, bet apsivaisindavo 2-3, Turkijoje - net 4 blastutes turejom, bet po 1 bandymo nesigavo del hidro, o antra karta idejo 2 snaigutes, liko 1 pilvuke   :wub: 

Atsakyti

Wiliux, o kas ten dabar vadovauja? Ar vis dar Semra viska sprendzia? O mums kitos daktares sprendimas kainavo visa IVF  :oh: Ji neatsiklausus Semros leido startuoti su pirmu IVF, nors Semrai buvo itarimu del kiausintakiu. Veliau, kai daremes laparo, Semra net nepaeme visu pinigu uz operacija.

Jpuma, Wiliux -  o jums reikejo klijuotis Climara? 

Atsakyti

Ailima, manau tikrai verta dar karta patikrinti! Kuo didziausios sekmes!  :nestuke  :4u:​ 

Atsakyti

Matyt Semra, bet per IVF buvo isvykusi, FET taip pat ne ji dare. Koridoriuje per FET Semra maciau.

Atsakyti

Matyt Semra, bet per IVF buvo isvykusi, FET taip pat ne ji dare. Koridoriuje per FET Semra maciau.

O kas buvo pagrindinis daktaras? As labai noreciau istaikyti kai bus Semra, nes kitaip manau neverta.... mazai uzauga, o jei dar PGD ir saldymas... tai sansai dar sumazeja

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aivė: 22 lapkričio 2017 - 14:33

Per IVF Emre. Transferi kitas atliko (pavarde kitam telefone turiu). As per FET tik du kartus pas gydytoja cia LT buvau.

Va ir mano panasi situacija - amh zemas, darytu pgd del amziaus ir visai nieko neliktu. Vyras nemegsta Stambulo, jam ten buti - kancia. Kaip atostogu tokios keliones irgi nepavyksta uzskaityti. Taip kad matyt busim triju asmenu seima.

Atsakyti

Kol nebuvo aiskus rezultatas, nepasakojau - bet panasu, kad turku patarimas saldyti snaigute buvo klaidingas. Ji buvo tik vidutiniskos kokybes, o kai susiruosiau vaziuoti FET man siule atvaziuoti IVF, nes ta snaigute tipo nelabai kokia. Gaila, kad turku siulymas saldyti nedave rezultatu, o kainavo mums puse IVF...
Labai gaila..  :(​ o kokia blastutės kokybė buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __777__: 22 lapkričio 2017 - 15:08

Ivardino kaip vidutiniska. Blogiausia, kad as to aiskiai nesupratau kai turejau apsispresti del saldymo. Raidziu per FET jau ir neklausiau - koks dabar skirtumas.

Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2017 11 22, 14:10)
<p>Tesiu lapkricio nesekmes. HCG maziau nei vienas 7DPI. </p><p>Dar nenutrauksiu vaistu iki penktadienio (tikros hcg dienos), bet labiausiai del to, kad geda Masturai prisiduoti per anksti hcg pasidarius.</p><p>Penktadieni jau tikrai galesiu progesterono parduoti.</p><p>Sitas IVF greiciausiai paskutinis ir mums. Dar aisku visko gali atsitikti, bet turim dukryte, man jau 37 ir savo pastangu limita jau esam isnaudoje.</p><p>Kol nebuvo aiskus rezultatas, nepasakojau - bet panasu, kad turku patarimas saldyti snaigute buvo klaidingas. Ji buvo tik vidutiniskos kokybes, o kai susiruosiau vaziuoti FET man siule atvaziuoti IVF, nes ta snaigute tipo nelabai kokia. Gaila, kad turku siulymas saldyti nedave rezultatu, o kainavo mums puse IVF...</p>

Wiliux, neee... bet gal dar yra vilties? Jus gi sios temos vieni is pradininku. Jusu ir dar keliu mergaiciu deka atsirado sita tema ir jos deka gime tiek daug nuostabiu vaikuciu, tame tarpe ir mano...Esu labai dekinga.. Net susigraudinau rasydama... Jums turi pasisekti... Reikia pakartoti hcg dar po 2dienu.

Dar skaiciau diskutavot del profesores, tai jinai tikrai dirba. Man abu kartus jinai sodino. Tiesa, su saldytais kazkoks skubotas transferis gavosi, nespejau net dorai reikiamo kiekio vandens isgerti... Dabar jau visko prigalvoju, bet nemanau, kad del to galejo kazkas nepavykti...
Atsakyti