Aciu. NT namie neturiu, vakar vos nenusipirkau, bet susivaldziau.
laikykitės kalifornija. Labai gaila... gal dar kartelį pabandysite? ne dabar... vėliau
Aciu. NT namie neturiu, vakar vos nenusipirkau, bet susivaldziau.
Pavydėtina kantrybė
Lauksiu rytoj gerų žinių iš jūsų
QUOTE(ailima @ 2017 11 21, 16:50)
aš irgi bloginu Bahceci statistiką, buvo įdėta viena sveika blastutė po PGS, dėja ir šį kart nepavyko 
gydytojas jau nežino ko griebtis, labai pergyvena, kad ir vėl nepavyko, jau turkijoje turėjau 6 įsodinimus, po 1 ir 4 buvo persileidimai, po 5 ir 6 net nekibo, po 2 kibo, bet greitai baigėsi, po 3 nesivįstantis

gydytojas jau nežino ko griebtis, labai pergyvena, kad ir vėl nepavyko, jau turkijoje turėjau 6 įsodinimus, po 1 ir 4 buvo persileidimai, po 5 ir 6 net nekibo, po 2 kibo, bet greitai baigėsi, po 3 nesivįstantis
Vaje, kaip uzjauciu... Jums medalis uz atkakluma. As seniai rankas nuleidus buciau...
O negali buti priezastis gleivine -tiesiog randai ir nepilnaverte endometriumo funkcija po sitiek nesekmiu. As vasara turejau nesivystanti nestuma, po jo dare abrazija. Tai manau, kad gleivine bus pas mane pakitusi del to ir nepavyko si karta.
Lumea, sitas bandymas paskutinis. Iseinu i pensija...
QUOTE(Aivė @ 2017 11 21, 15:24)
<p>Aciu, merginos
gal atsilieptu tos kurios dabar TR?
</p><p>Gavom laiska is Masturos kad si karta mums reikes darytis PGD
</p><p>Mums pavyko tik is 7 karto, visa laika uzaugdavo labai mazai folikulu, apsivaisindavo dar maziau. Mano zemas AMH, bet ir ne nulis, plius amzius
</p><p>Kai paskaitau foruma, mazai kam isgyvena blastutes po PGD? ar yra sekmingu atveju? </p>

Dabar aparatūrą Memorialas gerą susipirkę. Su šaldytais pas juos lygiai taip pat, kaip su šviežiais, gerai einasi. O nesodinant tame pat c, moters organizmas dar pailsi. Taip, kad viskas jums bus gerai

Papildyta:
QUOTE(kalifornija @ 2017 11 21, 16:25)
Na ka, mano nuojauta jau oficiali
Mums nepavyko. Bloginu statistika.
Supratau, kad sitas kartas nesekmingas jau 3dpi, net nedariusi jokiu testu. Turiu toki sesta jausma...
Wiliux, labai nuosirdziai linkiu, kad pasisektu. Gal jau testai ka rodo? Man po IVF parode 4dpi, ir nuojauta tada buvo, kad viskas gerai.

Supratau, kad sitas kartas nesekmingas jau 3dpi, net nedariusi jokiu testu. Turiu toki sesta jausma...
Wiliux, labai nuosirdziai linkiu, kad pasisektu. Gal jau testai ka rodo? Man po IVF parode 4dpi, ir nuojauta tada buvo, kad viskas gerai.
Užjaučiu

Papildyta:
QUOTE(kalifornija @ 2017 11 21, 16:49)
Aciu uz paguoda, bet mano nesekme jau oficiali hcg- 1 su trupuciu po kablelio 8dpi siandien. Mastura pritare, kad reikia nutraukti vaistus.
Jei su šviežiais, tai turbūt jau

Papildyta:
QUOTE(ailima @ 2017 11 21, 17:50)
aš irgi bloginu Bahceci statistiką, buvo įdėta viena sveika blastutė po PGS, dėja ir šį kart nepavyko 

Stiprybės jums

QUOTE(LaMona @ 2017 11 21, 18:48)
Jei su šviežiais, tai turbūt jau

Papildyta:

Stiprybės jums

Su šaldytais. Pas mane jau 8dpi ir hcg tik 1,4. Jei butu kokie 10, tai dar dar, bet ir tai abejotina butu...
QUOTE(ailima @ 2017 11 21, 17:50)

Stiprybės, laikykitės

QUOTE(Rudsiuke @ 2017 11 21, 20:40)
Stiprybės, laikykitės
! Jūs esate šaunuolė, o atkaklius sėkmė aplanko. Gal dar vertėtų išbandyti ką nors netradicinio - akupunktūros, fizioterapijos...

Oi ko aš tik nebandžius, akupunktūras,fizioterapijas,pas osteopata vaikščiojau ir pas astrologus ir imunitetà slopinau ir imunoglobulinà leidausi ir šventas vietas lankiau ir tt ir ....

Dar turiu 2 snaigutes,ir vėl darysiu viskà kas įmanoma ir tikėsiu,kad pavyks

Ailima, o kaip del fiziologiniu priezasciu? ar atlikta laparo ir histero? Mums butent tas ir trukde. Tik prof.Semra iziurejo kad gali buti hidrosalpingas, ir pasalinus pavyko! Tikiu kad surasit priezasti ;)
O kas del HCG, tai merginos, tikrai neskubekit ji daryt, juk ir klaidu gali buti. Atsimenu pasidariau viena diena anksciau nei reikejo, atsakyme vos keli vienetai ir prierasas - nestumo nera. Dar po dvieju dienu pasidariau kitur ir buvo teigiamas!
QUOTE(Aivė @ 2017 11 22, 00:04)
<p>Ailima, o kaip del fiziologiniu priezasciu? ar atlikta laparo ir histero? Mums butent tas ir trukde. Tik prof.Semra iziurejo kad gali buti hidrosalpingas, ir pasalinus pavyko! Tikiu kad surasit priezasti ;)</p>
kiaušintakių aš neturiu, jau seniai pašalinti dėl tų hidrosalpingsų, bet laparaskopija daryta pernai santariškėse pasižiūrėjimui ar viskas ten normaliai, o histero beveik prieš kiekvieną įsodinimą darytas ir pabraižymai taip pat
dabar turkai siūlo dar laparaskopiją ir histero pasidaryti pas juos, nepasitiki lt gydytojais, sako, gal kiaušintakiai blogai išpjauti, nors gimdos foto ir nesimato blogumų, bet jie nori viską patikrinti