Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Aciu. NT namie neturiu, vakar vos nenusipirkau, bet susivaldziau. 

Atsakyti

:console: :( laikykitės kalifornija. Labai gaila... gal dar kartelį pabandysite? ne dabar... vėliau

Atsakyti

Aciu. NT namie neturiu, vakar vos nenusipirkau, bet susivaldziau. 

Pavydėtina kantrybė :good: :first:

Lauksiu rytoj gerų žinių iš jūsų :lady:

Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2017 11 21, 16:50)
aš irgi bloginu Bahceci statistiką, buvo įdėta viena sveika blastutė po PGS, dėja ir šį kart nepavyko verysad.gif
gydytojas jau nežino ko griebtis, labai pergyvena, kad ir vėl nepavyko, jau turkijoje turėjau 6 įsodinimus, po 1 ir 4 buvo persileidimai, po 5 ir 6 net nekibo, po 2 kibo, bet greitai baigėsi, po 3 nesivįstantis

Vaje, kaip uzjauciu... Jums medalis uz atkakluma. As seniai rankas nuleidus buciau...
O negali buti priezastis gleivine -tiesiog randai ir nepilnaverte endometriumo funkcija po sitiek nesekmiu. As vasara turejau nesivystanti nestuma, po jo dare abrazija. Tai manau, kad gleivine bus pas mane pakitusi del to ir nepavyko si karta.
Lumea, sitas bandymas paskutinis. Iseinu i pensija...
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2017 11 21, 15:24)
<p>Aciu, merginos  4u.gif  gal atsilieptu tos kurios dabar TR?  ax.gif </p><p>Gavom laiska is Masturos kad si karta mums reikes darytis PGD  unsure.gif </p><p>Mums pavyko tik is 7 karto, visa laika uzaugdavo labai mazai folikulu, apsivaisindavo dar maziau. Mano zemas AMH, bet ir ne nulis, plius amzius  cool.gif </p><p>Kai paskaitau foruma, mazai kam isgyvena blastutes po PGD? ar yra sekmingu atveju? </p>

Dabar aparatūrą Memorialas gerą susipirkę. Su šaldytais pas juos lygiai taip pat, kaip su šviežiais, gerai einasi. O nesodinant tame pat c, moters organizmas dar pailsi. Taip, kad viskas jums bus gerai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kalifornija @ 2017 11 21, 16:25)
Na ka, mano nuojauta jau oficiali angel_sadangel.gif Mums nepavyko. Bloginu statistika.
Supratau, kad sitas kartas nesekmingas jau 3dpi, net nedariusi jokiu testu. Turiu toki sesta jausma...
Wiliux, labai nuosirdziai linkiu, kad pasisektu. Gal jau testai ka rodo? Man po IVF parode 4dpi, ir nuojauta tada buvo, kad viskas gerai.

Užjaučiu 4u.gif laikykitės
Papildyta:
QUOTE(kalifornija @ 2017 11 21, 16:49)
Aciu uz paguoda, bet mano nesekme jau oficiali hcg- 1 su trupuciu po kablelio 8dpi siandien. Mastura pritare, kad reikia nutraukti vaistus.

Jei su šviežiais, tai turbūt jau verysad.gif . Bet su šaldytais, tai aš tyrimą kartočiau. Šaldyti vėliau implantuojasi. Man su šviežiu 7dpi buvo tik 16,7 hcg. O jums šviežius ar šaldytus sodino?
Papildyta:
QUOTE(ailima @ 2017 11 21, 17:50)
aš irgi bloginu Bahceci statistiką, buvo įdėta viena sveika blastutė po PGS, dėja ir šį kart nepavyko verysad.gif
gydytojas jau nežino ko griebtis, labai pergyvena, kad ir vėl nepavyko, jau turkijoje turėjau 6 įsodinimus, po 1 ir 4 buvo persileidimai, po 5 ir 6 net nekibo, po 2 kibo, bet greitai baigėsi, po 3 nesivįstantis

angel_sadangel.gif
Stiprybės jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2017 11 21, 18:48)

Jei su šviežiais, tai turbūt jau verysad.gif . Bet su šaldytais, tai aš tyrimą kartočiau. Šaldyti vėliau implantuojasi. Man su šviežiu 7dpi buvo tik 16,7 hcg. O jums šviežius ar šaldytus sodino?
Papildyta:

angel_sadangel.gif
Stiprybės jums  4u.gif

Su šaldytais. Pas mane jau 8dpi ir hcg tik 1,4. Jei butu kokie 10, tai dar dar, bet ir tai abejotina butu...

Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2017 11 21, 17:50)

Stiprybės, laikykitės 4u.gif ! Jūs esate šaunuolė, o atkaklius sėkmė aplanko. Gal dar vertėtų išbandyti ką nors netradicinio - akupunktūros, fizioterapijos...
Atsakyti
QUOTE(Rudsiuke @ 2017 11 21, 20:40)
Stiprybės, laikykitės  4u.gif ! Jūs esate šaunuolė, o atkaklius sėkmė aplanko. Gal dar vertėtų išbandyti ką nors netradicinio - akupunktūros, fizioterapijos...

Oi ko aš tik nebandžius, akupunktūras,fizioterapijas,pas osteopata vaikščiojau ir pas astrologus ir imunitetà slopinau ir imunoglobulinà leidausi ir šventas vietas lankiau ir tt ir .... verysad.gif
Dar turiu 2 snaigutes,ir vėl darysiu viskà kas įmanoma ir tikėsiu,kad pavyks wub.gif
Atsakyti

Ailima, o kaip del fiziologiniu priezasciu? ar atlikta laparo ir histero? Mums butent tas ir trukde. Tik prof.Semra iziurejo kad gali buti hidrosalpingas, ir pasalinus pavyko! Tikiu kad surasit priezasti ;)

O kas del HCG, tai merginos, tikrai neskubekit ji daryt, juk ir klaidu gali buti. Atsimenu pasidariau viena diena anksciau nei reikejo, atsakyme vos keli vienetai ir prierasas - nestumo nera. Dar po dvieju dienu pasidariau kitur ir buvo teigiamas! 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aivė: 21 lapkričio 2017 - 23:11

mes darysim gruodį su pgd, dėl amžiaus ir mažo amh, plius spermiukų kokybė visom prasmėm prasta. Žiuresim kas bus... O koks jusu amzius ir amh Aive? kiek kiausialasciu ir embrionu anksciau gaydavot?  :4u:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JPUMA: 22 lapkričio 2017 - 08:32
QUOTE(Aivė @ 2017 11 22, 00:04)
<p>Ailima, o kaip del fiziologiniu priezasciu? ar atlikta laparo ir histero? Mums butent tas ir trukde. Tik prof.Semra iziurejo kad gali buti hidrosalpingas, ir pasalinus pavyko! Tikiu kad surasit priezasti ;)</p>

kiaušintakių aš neturiu, jau seniai pašalinti dėl tų hidrosalpingsų, bet laparaskopija daryta pernai santariškėse pasižiūrėjimui ar viskas ten normaliai, o histero beveik prieš kiekvieną įsodinimą darytas ir pabraižymai taip pat
dabar turkai siūlo dar laparaskopiją ir histero pasidaryti pas juos, nepasitiki lt gydytojais, sako, gal kiaušintakiai blogai išpjauti, nors gimdos foto ir nesimato blogumų, bet jie nori viską patikrinti
Atsakyti

Ailima labai gaila...Tikrai esate labai stipri moteris! Gerai, kad yra planas kartoti LP pas turkus, bet isivaizduoju koks sunkus tas priezasciu ieskojimas.

Atsakyti