Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Sveikos, merginos  :4u:

Gal kuri is jusu naudojo Climara pleistrus pries IVF? Man turkai parase kad tureciau nupirkt butent Climara 3,9 mg.

Man kilo klausimas ar pirkot LT butent 3.9 mg ar praset pagalbos merginu esanciu TR?  :ax:  :wub:

Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2017 11 21, 00:09)
<p>Sveikos, merginos  4u.gif</p>
<p>Gal kuri is jusu naudojo Climara pleistrus pries IVF? Man turkai parase kad tureciau nupirkt butent Climara 3,9 mg.</p>
<p>Man kilo klausimas ar pirkot LT butent 3.9 mg ar praset pagalbos merginu esanciu TR?  ax.gif  wub.gif</p>

Nėra LT vaistinėse Climara pirkt. Gal kas turėtų parduot ar parvežtų iš TR

Aš turiu atliekamų, bet kad maniškiai 7,8 mg, pasitarus su gydytoju gal galima per pusę kirpt.
Atsakyti
<p>Gal kuri is jusu naudojo Climara pleistrus pries IVF? Man turkai parase kad tureciau nupirkt butent Climara 3,9 mg.</p>
<p>Man kilo klausimas ar pirkot LT butent 3.9 mg ar praset pagalbos merginu esanciu TR?  ax.gif  wub.gif</p>

As turiu likusius 4vnt bet kazkokie skirtingi jie pas mane-ant pakuociu raso :7.8 mg edtradiol,kitas-3.9mg estradiol ir du-50mikrogramu...Blyn kai klijavaus net neatkreipiau demesio😁😁
Atsakyti

Pagalvojau, dar galima prašyti pagalbos į gamintoją Bayer, jie Climara pleistrus gamina, gal eitų užsisakyti ar nurodytų kur nusipirkti.
http://www.bayer.lt/...rdic/contact-us
Atsakyti

Aciu, merginos  :4u:  gal atsilieptu tos kurios dabar TR?  :ax: 

Gavom laiska is Masturos kad si karta mums reikes darytis PGD  :unsure: 

Mums pavyko tik is 7 karto, visa laika uzaugdavo labai mazai folikulu, apsivaisindavo dar maziau. Mano zemas AMH, bet ir ne nulis, plius amzius  :B 

Kai paskaitau foruma, mazai kam isgyvena blastutes po PGD? ar yra sekmingu atveju? 

Atsakyti
Na ka, mano nuojauta jau oficiali angel_sadangel.gif Mums nepavyko. Bloginu statistika.
Supratau, kad sitas kartas nesekmingas jau 3dpi, net nedariusi jokiu testu. Turiu toki sesta jausma...
Wiliux, labai nuosirdziai linkiu, kad pasisektu. Gal jau testai ka rodo? Man po IVF parode 4dpi, ir nuojauta tada buvo, kad viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2017 11 21, 15:24)
<p>Aciu, merginos  4u.gif  gal atsilieptu tos kurios dabar TR?  ax.gif </p><p>Gavom laiska is Masturos kad si karta mums reikes darytis PGD  unsure.gif </p><p>Mums pavyko tik is 7 karto, visa laika uzaugdavo labai mazai folikulu, apsivaisindavo dar maziau. Mano zemas AMH, bet ir ne nulis, plius amzius  cool.gif </p><p>Kai paskaitau foruma, mazai kam isgyvena blastutes po PGD? ar yra sekmingu atveju? </p>

Sėkmingų atvejų šitoj temoj nemažai smile.gif Turkai tikrai moka elgtis su blastutėm. PGD nedaro 3d. embrionams, kadangi dar mažai ląstelių, o 5d blastutės turi jų kelis šimtus, todėl nieko neatsitiks, jei vieną ląstelę paims, išgyvens tikrai. Vyresnių moterų minusas tik tas, kad jų kiaušialąstės prastos kokybės, embrionai su chromosomų sutrikimais, kas lemia sutrikusį vaisiaus vystymąsi. O PGD tai patikrina, kad būtų įkeltos kokybiškos.

QUOTE(kalifornija @ 2017 11 21, 16:25)
Na ka, mano nuojauta jau oficiali angel_sadangel.gif Mums nepavyko. Bloginu statistika.
Supratau, kad sitas kartas nesekmingas jau 3dpi, net nedariusi jokiu testu. Turiu toki sesta jausma...
Wiliux, labai nuosirdziai linkiu, kad pasisektu. Gal jau testai ka rodo? Man po IVF parode 4dpi, ir nuojauta tada buvo, kad viskas gerai.

Na ką tu čia dabar, palauk dar bent tiek smile.gif Aš pamenu kaip 9dpi verkiau, kad nepavyko, nes nieko nejaučiau ir dar ryškus kraujavimas pasirodė. Testas nieko nerodė nei 7dpi, nei 8dpi. Ir 6 jausmą turėjau, kad nieko gero, kad mm atėjo, net į santaros kliniką per sistemą užsiregistravau dėl kito ivf. Tačiau 10dpi po kraujo tyrimo viskas pasikeitė. Įkelta 5d blastutė FET.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 21 lapkričio 2017 - 15:48
QUOTE(KriuKriu @ 2017 11 21, 15:40)

Na ką tu čia dabar smile.gif Aš pamenu kaip 9dpi verkiau, kad nepavyko, nes nieko nejaučiau ir dar ryškus kraujavimas pasirodė. Testas nieko nerodė nei 7dpi, nei 8dpi. Ir 6 jausmą turėjau, kad nieko gero, kad mm atėjo, net į santaros kliniką per sistemą užsiregistravau dėl kito ivf. Tačiau 10dpi po kraujo tyrimo viskas pasikeitė. Įkelta 5d blastutė FET.

Aciu uz paguoda, bet mano nesekme jau oficiali hcg- 1 su trupuciu po kablelio 8dpi siandien. Mastura pritare, kad reikia nutraukti vaistus.
Atsakyti
QUOTE(kalifornija @ 2017 11 21, 16:49)
Aciu uz paguoda, bet mano nesekme jau oficiali hcg- 1 su trupuciu po kablelio 8dpi siandien. Mastura pritare, kad reikia nutraukti vaistus.

Oj, tai tada labai labai gaila, perskaičiau 3dpi... Tikrai labai gaila, kad ta ivf tikimybė nebūna garantuota, o šeimai stresas verysad.gif
Atsakyti

Kalifornija uzjauciu..., gaila, kad nuojauta neapgavo.

As dar valdausi be testu. Ryt bus 7DPI gal darysiu hcg, gal uzteks kantrybes palaukti iki ketvirtadienio. Baisu labai, nuojauta kaip svytuokle i visas puses, t.y. neturiu...

Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2017 11 21, 16:15)
<p>Kalifornija uzjauciu..., gaila, kad nuojauta neapgavo.</p><p>As dar valdausi be testu. Ryt bus 7DPI gal darysiu hcg, gal uzteks kantrybes palaukti iki ketvirtadienio. Baisu labai, nuojauta kaip svytuokle i visas puses, t.y. neturiu...</p><p></p>

Bet ir kantrybe pas jus mirksiukas.gif , 7dpi hcg tikrai rodys. Linkiu paties geriausio 4u.gif
Atsakyti
aš irgi bloginu Bahceci statistiką, buvo įdėta viena sveika blastutė po PGS, dėja ir šį kart nepavyko verysad.gif
gydytojas jau nežino ko griebtis, labai pergyvena, kad ir vėl nepavyko, jau turkijoje turėjau 6 įsodinimus, po 1 ir 4 buvo persileidimai, po 5 ir 6 net nekibo, po 2 kibo, bet greitai baigėsi, po 3 nesivįstantis
Atsakyti